VG > Debatt

Thursday, 22 February, 23:46

VG - 13 Jan 18 kl. 04:07

Striden om Statistisk sentralbyrå

Siv Jensen finner ikke noe galt i måten Finansdepartementet har styrt Statistisk sentralbyrå. Men det er lett å se at dette ikke har vært bra nok..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jensen, Finansdepartementet, Statistisk

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stridenom , Statistisk, sentralbyrå
NRK - 05 Dec 17 kl. 16:40

Åpen SSB-høring over nyttår

Den åpne høringen om konflikten i Statistisk sentralbyrå (SSB) kommer først etter at Stortinget igjen samles i januar, melder NTB. Da skal kontrollkomiteen høre detaljene i striden mellom SSB-sjef Christine Meyer og finansminister Siv Jensen..

NRK - 05 Dec 17 kl. 14:49

SSB-bråk til høring på Stortinget

Kontrollkomiteen på Stortinget har blitt enige om at det blir høring om bråket Statistisk sentralbyrå (SSB), melder VG. Dermed må både finansminister Siv Jensen og tidligere SSB-sjef Christine Meyer gi sine versjoner av striden til Stortinget..

NRK - 05 Dec 17 kl. 14:49

Enige om SSB-høring

Kontrollkomiteen på Stortinget har blitt enige om at det blir høring om bråket Statistisk sentralbyrå (SSB), melder VG. Dermed må både finansminister Siv Jensen og tidligere SSB-sjef Christine Meyer gi sine versjoner av striden til Stortinget..

P4 - 13 Feb 18 kl. 15:26

Jensen i ny høring

Finansminister Siv Jensen må møte i ny høring i Stortinget om striden i Statistisk Sentralbyrå. Det bestemte kontrollkomiteen nå i ettermiddag, melder NTB. Komiteen er ikke fornøyd med svarene de fikk i forrige høring om hva som skjedde i forkant av at Christine Meyer trakk seg som direktør i SSB..

VG - 29 Oct 17 kl. 06:52

Oppstyret i Statistisk sentralbyrå

Sjefen for Statistisk sentralbyrå (SSB) Christine Meyer møter til uken hos finansminister Siv Jensen etter en kontroversiell omorganisering i SSB..

VG - 22 Nov 17 kl. 10:28

En krangel om innvandring

I striden om Statistisk sentralbyrå har vi oppført oss som fotballsupportere som heier på hvert vårt lag..

P4 - 29 Nov 17 kl. 21:37

Går mot høring i SSB-saken

- Det går mot en høring i striden rundt Statistisk sentralbyrå. Det sier lederen i Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget, Dag Terje Andersen til NRK. Bakgrunnen for konflikten er en omstridt omorganisering hvor flere forskere har fått nye arbeidsoppgaver - som endte i at direktør Christine Meyer gikk av, etter at finansminister Siv Jensen uttrykte manglende tillit til henne.

VG - 18 Nov 17 kl. 11:11

SSB-direktøren: Ble drapstruet

Tidligere administrerende direktør i Statistisk sentralbyrå (SSB), Christine Meyer, mottok flere ubehagelige meldinger under striden om byrået..

VG - 16 Jan 18 kl. 11:12

Vil stille Jensen nye spørsmål om SSB-striden

SV er ikke fornøyd etter en syv timers lang høring. Partiet har flere spørsmål til finansminister Siv Jensen om hennes konflikt med tidligere Statistisk sentralbyrå-sjef Christine Meyer..

VG - 13 Dec 17 kl. 11:30

Professor slakter LO og NHOs involvering i SSB-saken

LO og NHO har vært to av finansminister Siv Jensens viktigste støttespillere i striden om Statistisk sentralbyrå (SSB). – De bruker sin legitimitet til å drive en dårlig sak, sier professor Kjetil Storesletten..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

OLs herlige homo-bevegelse

PYEONGCHANG (VG) Den ene OL-stjernen etter den andre går foran for å vise at det selvsagt skal være rom for å være åpent homofil i den ypperste toppidretten..

VG - 11 timer siden

Velkommen til verden – dessverre har vi ikke råd til å ta imot deg

Føde- og barseltilbudet er blitt en salderingspost i helse-Norge. Selv drektige kyr har bedre vern i sitt svangerskap enn kvinner har her i landet..

VG - 12 timer siden

Byggeskandalen: Konsekvenser er for folk flest

Byggeskandalen på Stortinget gjør at det norske samfunnet i stadig større grad fremstår som et pyramidespill. Alt ansvar og all risiko sendes nedover, mens både makt, prestisje og penger blir igjen i toppen..

VG - 14 timer siden

Muligheter i mangfold

Det lønner seg å ansette innvandrere. Større mangfold på arbeidsplassen viser seg å øke både bedriftens produktivitet og inntekt..

VG - 14 timer siden

Diktaturet forsøker en sjarmoffensiv

Ett år etter det bisarre drapet på Kim Jong-uns halvbror i Kuala Lumpur stjeler diktatorens søster showet i Pyeongchang..

VG - 14 timer siden

Vi har vært ufattelig naive

I møte med den nye innvandringen var Norge en forvirret nybegynner. Det kan egentlig bare gå bedre..

VG - 20 timer siden

Ideologisk terror

Rettssaken mot usbekeren Rakhmat Akilov, som i april i fjor drepte fem og skadet fjorten da han kapret en lastebil og kjørte den nedover gågaten Drottninggatan i sentrum av Stockholm, gir en uhyggelig påminnelse om hva som er terrorens innerste vesen..

VG - Igår: 20:56

OL, nordmenn, etikk og sånn

To nye gull i dag. Hvorfor gidder vi se på et drittarrangement som OL? Virkelig!.

VG - Igår: 05:19

Norske barn på koranskoler

Det er utålelig at norske skoleelever sendes til vold og overgrep i Somalia..

VG - I førrgår: 11:26

Mennene som ble gjort til tapere

Stadig færre menn blir fedre, viser forskning. Det har fått alarmen til å gå hos mange, med dertil fete avisoverskrifter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt