Klartale > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:57

Klartale - 28 jan. 20 kl. 08:56

1.300 nye er smittet

106 personer har dødd av viruset. Totalt er over 4.000 smittet i Kina..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1.300, nyeer , smittet
P4 - 16 mars 20 kl. 12:11

1.169 er smittet

96 nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser oppdaterte tall Folkehelseinsituttet nå har lagt ut. Totalt har 1.

P4 - 09 mars 20 kl. 18:20

192 smittet av koronaviruset

23 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge det siste døgnet. Dermed er 192 personer til å smittet av viruset her i landet, opplyser Folkehelseinsituttet nå i kveld. De fleste har blitt smittet i utlandet, mens 55 har blitt smittet i Norge.

P4 - 10 juli 20 kl. 07:25

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 22 juli 20 kl. 16:26

Mange flere smittet i utlandet

Andelen nordmenn som har blitt smittet av koronaviruset i utlandet er nesten tredoblet på en uke. Det opplyser Folkehelseinstituttet i en ny rapport. Andelen som har blitt smittet i utlandet har gått fra elleve til 29 prosent.

P4 - 31 aug. 20 kl. 07:20

Dobbelt så mange smittet privat

Det var trolig dobbelt så mange som ble smittet av koronaviruset på private arrangement som på utestedene i første del av august. Det viser ferske tall fra Folkehelseinstituttet. 9 prosent av de som ble smittet i Norge de første ukene i august ble smittet på et serveringssted, til sammenligning ble rundt 20 prosent smittet på private arrangement skriver Dagbladet..

P4 - 12 mars 20 kl. 09:35

621 personer er nå smittet i Norge

621 personer er nå smittet av koronaviruset i Norge. Men, siste døgn har det vært færre nye smittede - 163 - opplyste Folkehelseinstituttet på et møte i Beredskapsutvalget i dag. 385 av disse er smittet i utlandet, mens 105 har blitt smittet i Norge..

P4 - 17 juni 20 kl. 13:32

De fleste smittes privat

Nesten alle som har blitt smittet av koronaviruset i Norge den siste uken har blitt smittet privat. Det viser en ny oversikt fra Folkehelseinstiuttet. Langt færre har blitt smittet på jobb eller ved offentlige arrangementer.

P4 - 23 feb. 20 kl. 11:42

Mange flere smittet i Italia

Mer enn 100 personer er nå smittet av koronaviruset i Italia. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Bare i regionen Lombardia, nord i landet, er 89 personer smittet.

P4 - 27 feb. 20 kl. 19:12

Svenske kan ha smittet 40 andre

En svenk mann som er smittet av koronaviruset kan ha smittet et førtitalls personer. Mannen i 30-årene ble smittet av viruset da han var på feire i Nord-Italia. Mannen har vært i kontakt med 40 andre personer som helsepersonell nå forsøker å komme i kontakt med for å hindre videre smitte, melder NTB.

P4 - 29 feb. 20 kl. 08:40

Tredje danske smittet

Nok en danske er nå bekreftet smittet av koronaviruset. Fra før er to personer bekreftet smittet. Danske helsemyndigheter tror den tredje personen ble smittet på en konferanse i München i Tyskland.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 3 minutter siden

Stiller til valg for Sp

Jan Bøhler er en kjent politiker fra Arbeiderpartiet. Han stiller nå til valg for Senterpartiet i stedet..

Klartale - 3 minutter siden

Seks av ti tror det blir mer smitte med korona

Flere nordmenn sier de har tillit til at folk følger råd og regler for å hindre smitte. Samtidig tror de fleste at det vil bli mer smitte med korona..

Klartale - 10 minutter siden

Hevder Putin har ansvar for forgiftningen

Aleksej Navalnyj vil tilbake til Russland. Selv om han tror president Vladimir Putin har ansvaret for å ha forgiftet ham..

Klartale - 15 minutter siden

Nå skal bussene kjøre igjen

Bussjåførene slutter å streike. Fra klokken 12 torsdag går bussene igjen..

Klartale - 15 minutter siden

Togene står stille rundt Oslo

En jordfeil har blitt oppdaget mellom Oslo S og Nationaltheatret. Det fører til at mange tog blir forsinket og flere avganger avlyst torsdag morgen..

Klartale - 45 minutter siden

Nå kjører bussene igjen

Bussjåførene slutter å streike. Partene i konflikten er enige..

Klartale - 17 timer siden

– Jobbmarkedet har blitt tøffere

Innvandrerne som kom til Norge for å jobbe, sliter nå på arbeidsmarkedet. Organisasjonen Caritas forsøker å hjelpe dem som står uten arbeid i korona-tiden..

Klartale - 17 timer siden

Martinsen vil bare ha morsom sesong

Han er tilbake på Lillehammer etter åtte år som proff i utlandet. Nå gleder han seg til årets sesong i norsk ishockey skal starte..

Klartale - 17 timer siden

Nynazister med aksjon ved synagoge i Oslo

Mandag feiret norske jøder yom kippur. I Oslo hadde en gruppe nynazister en aksjon utenfor synagogen..

Klartale - 18 timer siden

Nå skal de prøve å løse buss-streiken

Over 8.000 bussjåfører er i streik rundt om i landet. Nå skal partene prøve å finne en løsning hos Riksmekleren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt