NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:08

NRK - 14 aug. 20 kl. 10:13

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Beate Husa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12 nye, smittai , Bergen, denne, veka
NRK - 11 juni 20 kl. 07:31

Ingen nye smitta i Thailand

I Thailand er det ikkje meldt om nye koronavirus-smitta, eller dødsfall siste døgn. I alt er det registrert 3100 smitta og 58 dødsfall i Thailand. Alle registrerte smitta dei siste to vekene har blitt smitta i utlandet, ifølgje styresmaktene..

NRK - 22 mai 20 kl. 06:51

Delte bad og vart smitta

Av dei elleve bebuarane på Metodisthjemmet i Bergen som delte bad, vart ti av dei smitta av koronaviruset. Totalt vart 24 av 46 bebuarar smitta på det som er Noreg sin hardast råka sjukeheim, skriv Bergensavisen. Av dei smitta døde 18 personar..

NRK - 01 sep. 20 kl. 19:00

Fire millionar smitta i Europa

Fleire enn fire millionar menneske er til saman smitta av koronaviruset i Europa, syner nye tellingar av AFP. Av landa er Storbritannia hardast råka, med 335.873 smitta og 41.

NRK - 17 juni 20 kl. 13:27

Dei fleste er smitta privat

Tal frå FHI syner at dei fleste som har vorte smitta av koronaviruset den siste veka, har vorte smitta i privat samanheng. Samstundes veit ikkje kommunane kor ein tredjedel av dei smitta den siste veka har fått smitten frå..

NRK - 26 juni 20 kl. 05:37

20 millionar kan vere smitta i USA

Det amerikanske smittevernbyrået CDC trur at opptil 20 millionar kan vere smitta med koronaviruset i USA. Det er 10 gonger fleire enn dei offisielle tala, som viser at 2,3 millioner er smitta. Mange av dei smitta er truleg unge folk utan symptom..

NRK - 23 timer siden

Ni nye smitta i Bergen

I Bergen kommune er det registrert ni nye koronasmitta sidan laurdag morgon. Alle har kjent smitteveg, opplyser Bergen kommune. Ein bebuar på sjukeheim er mellom dei smitta.

NRK - 23 timer siden

Bergen: Ni nye smitta siste døgn

I Bergen er det registrert ni nye koronasmitta sidan laurdag morgon. Alle har kjent smitteveg, opplyser Bergen kommune. Ein bebuar på sjukeheim er mellom dei smitta.

NRK - 30 april 20 kl. 05:42

Færre smitta i Sør-Korea

Sør-Korea melder om det lågaste talet på nye smitta på to månader. Berre fire nye tilfelle er stadfesta det siste døgnet. Det har vore 10.

NRK - 22 mai 20 kl. 10:33

Over 10.000 helsearbeidarar smitta

I Iran er fleire enn 10.000 helsearbeidarar smitta av koronaviruset, opplyser iranske medium. Tidlegare denne veka vart det meldt om 800 smitta helsearbeidarar, og at om lag 100 av desse var døde.

NRK - 04 aug. 20 kl. 11:58

To fleire smitta i Bodø

Det er registrert to nye tilfelle av koronasmitte i Bodø. Begge dei smitta har vore på ei kort reise i Polen og truleg vorte smitta der, skriv Avisa Nordland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

– Bekymret for situasjonen i Oslo

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 15 minutter siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 15 minutter siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..

NRK - 30 minutter siden

Pressekonferanse om koronaviruset

NRK - 30 minutter siden

Stoppar utbygging av raffineri

Styret i det svenske oljeselskapet Preem har vedteke å trekke tilbake søknaden om å bygge ut raffineriet Lysekil på den svenske vestkysten, melder nyheitsbyrået TT. Selskapet ynskjer i staden å satse på produksjon av fornybar energi ved anlegget..

NRK - 45 minutter siden

Ber om fire uker for 19-åring

Påtaleansvarlig Eli Valheim har bedt om fire ukers varetektsfengsling med brev, besøks- og medieforbud for mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane. Grunnen er fare for bevisforspillelse. 19-åringen har samtykket til fengsling..

NRK - 30 minutter siden

To til sjukehus etter bilulukke

To personar er sende til sjukehus og ein til legevakt etter at tre bilar var involverte i ei trafikkulukke på E6 ved Snåsaheia i Trøndelag, opplyser politiet. Bilane har store materielle skader, og skadeomfanget til personane er ukjent..

NRK - 45 minutter siden

Kong Harald er ute av sjukehuset

Kong Harald sat i baksetet då ein svart bil køyrde ut frå Rikshospitalet måndag. Det har slottet no bekrefta. Sjukehuset held fram med utgreiinga, og Kongen er framleis sjukmeldt til og med 4.

NRK - 45 minutter siden

Kong Harald er ute av sykehuset

Kong Harald satt i baksetet da en sort bil kjørte ut fra Rikshospitalet mandag, melder NTB. Slottet har foreløpig ikke bekreftet at han er utskrevet. Kongen ble innlagt fredag morgen på grunn av tung pust, men koronasmitte ble tidlig utelukket..

NRK - 5 timer siden

Nybø trur fristen ryk for avtale

Forhandlingane mellom Noreg og Storbritannia om ein ny frihandelsavtale etter Brexit går sannsynlegvis på overtid, opplyser Næringsminister Iselin Nybø til NTB. Avtalen må vere klar innan 9. oktober for at Stortinget skal rekke å behandle han i tide..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt