NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 14:10

NRK - 06 juni 20 kl. 23:18

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli. Norske myndigheter fraråder reiser til Spania fram til 20. august..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alicante, Spania, Norge, Spaniaavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12 nordmenn, nektet, spansk, innreise
P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

Dagbladet - 06 juni 20 kl. 22:59

Nektet innreise i Spania - måtte returnere

Tolv nordmenn måtte bli med SAS-flyet hjem igjen..

NRK - 11 mars 20 kl. 20:05

Vil begrense innreise til Norge

Helsemyndighetene vil hindre innreise fra områder med høy smitterisiko. Folk som kommer fra områdene nordmenn er frarådet å reise til, vil enten bli returnert eller satt i karantene. Unntakene vil være de som har opphold i Norge og skal tilbake hit..

Klartale - 13 mai 20 kl. 08:57

Folk fra Europa kan besøke familie i Norge

Personer fra EØS blir ikke lenger nektet innreise til Norge. Her kan du lese hvem det gjelder..

NRK - 27 feb. 20 kl. 00:06

Nekter pilegrimer innreise

Saudi-Arabia forbyr innreise til landet for pilegrimsreisende midlertidig på grunn av koronaviruset. Det opplyser landets utenriksdepartement på Twitter..

VG - 01 mars 20 kl. 07:38

NRK-korrespondent i viruskarantene

NRKs utenrikskorrespondent Sidsel Wold er satt i karantene på grunn av coronaviruset. Hun ble nektet innreise til Tyrkia etter en reportasjereise til Iran..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 13:43

Kjærester og familiemedlemmer til nordmenn kan nå komme på besøk til Norge

Fra 15. juli åpnes det for innreise for utlendinger fra land utenfor EU/EØS, såkalt tredjelandsborgere, som har familie eller et kjæresteforhold i Norge..

Aftenposten - 02 mai 20 kl. 07:42

Rapport: USA sent ute med å stanse innreise fra Europa

USAs myndigheter var sent ute med å forstå hvor raskt koronaviruset spredte seg til USA fra Europa og med å begrense innreise fra Europa..

NRK - 23 mars 20 kl. 08:35

Nordmenn koronafast på skip

Flere nordmenn er om bord i hybridskipet Roald Amundsen, som er på vei til Falklandsøyene etter å ha blitt nektet å legge til i Chile, melder Bergens Tidende. Skipet skal ha blitt avvist på grunn av frykt for koronasmitte, skriver avisa..

P4 - 08 juli 20 kl. 22:50

Turister kastet ut

29 turister i Troms og Finnmark har blitt kastet ut på én uke fordi de ikke har lovlig innreise i Norge som følge av koronareglene. Flere har sneket seg inn etter at grensekontrollørene har reist hjem for natta, melder TV2. Den siste tiden har også over 240 biler blitt nektet adgang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..

NRK - 45 minutter siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 45 minutter siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 45 minutter siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.

NRK - 1 time siden

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Korgen

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 70-årene fra Aspmoen bofellesskap i Korgen i Hemnes. Han er cirka 180 cm høy, iført blå genser, jeans og tøfler. Savnede har lite hår og hvit skjegg.

NRK - 1 time siden

Demonstranter dømt til døden

Tre iranere som deltok i demonstrasjoner mot myndighetene i november 2019, er dømt til døden. Dommen opprettholdes av høyesterett, men kjennelsen kan fortsatt endres, ifølge en talsperson. De tre skal ha satt fyr på flere bygninger..

NRK - 1 time siden

Meråker-flyet traff flere høye trær

Havarikommisjonen har konkludert med at flyet som krasjet under landing i Meråker på fredag fløy inn for lavt og traff flere høye trær. 71-åringen som mistet livet i ulykken var instruktøren som hjalp eieren av flyet med å trene på landing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt