NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:39

NRK - 16 Oct 19 kl. 02:15

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Demokratenes, USA, Joe Biden, Warren, Bernie Sanders, CNN, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12 demokrater, møtes, til, debatt
NRK - 20 Dec 19 kl. 01:00

Sju demokrater i TV-debatt

I USA klarte bare sju demokratiske presidentkandidater å kvalifisere seg til TV-debatt torsdag kveld. Joe Biden er favoritten når han i natt, norsk tid, møter til årets siste debatt mellom de demokratiske kandidatene i Los Angeles..

NRK - 18 Feb 20 kl. 12:32

Bloomberg får delta i debatt

Michael Bloomberg har kvalifisert seg til å delta på den neste TV-debatten for demokrater som kjemper om å bli partiets presidentkandidat. Når han entrer scenen i Las Vegas onsdag, er det første gang han stiller i en debatt med sine rivaler..

Dagbladet - 01 Aug 19 kl. 02:49

- Ta det pent med meg

Ti Demokrater stilte natt til torsdag opp i en debatt i kampen om å bli partiets presidentkandidat i valget i 2020..

Dagbladet - 19 Oct 19 kl. 16:23

Amerikanske demokrater vil ha norske nynazister på terrorliste

Høytstående demokrater i USA ber utenriksminister Mike Pompeo om å føre opp Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) på en liste over terrororganisasjoner..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 16:57

Amerikanske demokrater vil ha norske nynazister på terrorliste

Høytstående demokrater i USA ber utenriksminister Mike Pompeo om å føre opp Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) på en liste over terrororganisasjoner..

VG - 15 Oct 19 kl. 23:16

Klart for avgjørende debatt: Warren er på vei opp

12 demokrater kjemper om å bli Donald Trumps motkandidat i 2020. Joe Biden har ledelsen, men Elizabeth Warren rykker fremover..

VG - 19 Oct 19 kl. 16:42

Amerikanske demokrater vil ha norske nynazister på terrorliste

Høytstående demokrater i USA ber utenriksminister Mike Pompeo om å føre opp Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) på en liste over terrororganisasjoner..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 06:11

Demokrater vil stille Trump for riksrett

Flere demokrater krever riksrettssak mot USAs president Donald Trump etter at han skal ha forsøkt å presse Ukraina til å granske Joe Bidens sønn..

VG - 03 Jan 20 kl. 07:46

Demokrater hardt ut mot drapet på mektig iransk general

Topp-demokrater reagerer sterkt på USAs likvidasjon av den mektige iranske generalen Qasem Soleimani, og frykter at det kan være startskuddet på en storkrig..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 18:47

Trump ber kvinnelige demokrater med innvandrerbakgrunn forlate USA

I en tirade på Twitter skriver Donald Trump at kvinnelige demokrater med innvandrerbakgrunn bør reise tilbake dit de kom fra..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Politisjef sparket etter drap i USA

Politisjef Steve Conrad i Louisville i Kentucky ble fjernet fra stillingen mandag etter det borgermesteren i byen omtaler om «institusjonell svikt» i politiet, melder CBS. Mandag ble en svart mann drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 15 minutter siden

Obama støtter fredelige protester

Tidligere president Barack Obama fordømmer bruk av vold under protestene mot politivold og rasisme i USA. Obama skriver på Medium.com at de voldelige er en liten minoritet som skader samfunnet.

NRK - 15 minutter siden

Hybelbrann i Kristiansund

Flere leiligheter og hybler måtte evakueres da det brøt ut brann i en kjellerleilighet i Hauggata i Kristiansand sentrum mandag kveld. Det var kraftig røykutvikling. Brannen ble slukket av røykdykkere etter kort tid..

NRK - 2 timer siden

Målestaven viser null snø i Tromsø

Omsider er det målt null centimeter snø ved målestaven hos Værvarslinga for Nord-Norge i Tromsø. Det betyr at snøen til sammen ble liggende her i hele 226 dager denne vinteren, skriver Meteorologisk institutt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 2 timer siden

New York City innfører portforbod

New York City innfører portforbod, opplyser borgarmeister Bill de Blasio måndag kveld, ifølgje AFP. Portforbodet vil vera frå kl. 23 til 05, og kjem som følge av demonstrasjonane mot politivald etter at George Floyd døydde..

NRK - 3 timer siden

Trudeau vil ikkje ha Putin med i G7

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko USAs Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 2 timer siden

FN-sjefen ber USA avgrensa maktbruk

António Guterres, generalsekretær i FN, ber om at USA etterforskar valdsbruken i politiet og ber styresmaktene i landet avgrensa maktbruken mot demonstrantane, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

New York innfører portforbod

New York innfører portforbod. Det seier borgarmeisteren Bill de Blasio måndag kveld, melder AFP. Portforbodet vil vera frå 23.

NRK - 2 timer siden

To til sjukehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til Ringerike sykehus etter en singelulykke på E16 ved Utvika mandag kveld. Bare en bil var involvert i hendelsen, og hendelsesforløpet er uklart, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet dirigerer trafikken på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt