NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 07:50

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:02

12 biler ødelagt i brann i Oslo

Tolv biler ble totalskadet i en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo natt til fredag. Det samme garasjeanlegget brant i sommer. Kriminalteknikere var fredag på stedet for å finne ut om brannen var påsatt, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugerudveien, Oslo, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12 biler, ødelagti , branni , Oslo
Klartale - 08 Nov 19 kl. 08:38

Brann i garasje i Oslo - 12 biler ødelagt

12 biler er helt ødelagt etter at det brant i et garasjeanlegg. Det skjedde i Oslo natt til fredag..

NRK - 30 Sep 19 kl. 03:06

Brann i fem biler i Oslo

Like etter klokken 2 natt til mandag fikk politiet i Oslo melding om brann i flere biler i Ulvenveien. Da nødetatene kom til stedet konstaterte de brann i fem biler. Brannene er trolig påsatt..

NRK - 07 Jan 20 kl. 23:07

300 biler ødelagt i brann på Sola

Hele første etasje i parkeringshuset ved Stavanger lufthavn Sola er utbrent. Deler av bygget på fem etasjer har rast sammen, og rundt 300 biler er ødelagt i brannen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 12:27

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Det brøt ut en kraftig brann i et garasjeanlegg på Haugerud i Oslo nå i ettermiddag. Det var mange biler i garasjen og flere er ødelagt, ifølge brannvesenet, som nå begynner å få kontroll på brannen. Det er ikke fare for spredning og ikke mistanke om at personer er skadet.

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:30

Tre biler totalskadet i brann i Oslo

Politiet mistenker brannstiftelse etter at tre biler ble totalskadd i brann på Furuset i Oslo natt til søndag..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 01:01

To biler i brann i Oslo

To biler har fått store materielle skader etter en brann på Rommen i Oslo..

NRK - 13 Oct 19 kl. 00:43

Brann i flere biler i Oslo

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i flere biler i Jerikoveien på Furuset. Det er uklart om det er spredningsfare, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 07:02

To biler i brann i parkeringshus i Oslo

Et stort område ble sperret av i Oslo sentrum da det brøt ut brann i to biler høyt oppe i et parkeringshus natt til søndag..

NRK - 24 Nov 19 kl. 02:26

Brann i to biler i parkeringshus

Et stort område ble sperret av i Oslo sentrum da det brøt ut brann i to biler høyt oppe i et parkeringshus natt til søndag. Politiet varslet om brannen 01.09.

NRK - 06 Sep 19 kl. 02:04

To biler og hus i brann i Oslo

To biler brenner i Oslo- Brannen har spredt seg til et hus rett ved. Brannvesenet og ambulanse er på vei, melder politiet Oslo på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

75 barn bortført fra Norge i 2019

I 2019 var 75 barn registrert bortført fra Norge til utlandet. Elleve barn er registrert bortført fra utlandet til Norge. Det viser regjeringens statistikk for barnebortføringer mellom 2005–2019 som ble offentliggjort denne uka..

NRK - 1 time siden

Ettersløkking etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med ettersløkking etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 30 minutter siden

Lav valgdeltaking i Iran

Til tross for at valglokalene i Iran holdt oppe helt til midnatt lokal tid, var valgdeltakelsen lav i gårsdagens valg i Iran. Beregninger som det halvstatlige nyhetsbyrået Fars har gjort, viser at bare rundt 40 prosent hadde brukt stemmeretten..

NRK - 1 time siden

Bilfører til legevakt i Sandnes

Føreren av en bil som tok fyr på motorveien E39 ved Kvadrat i Sandnes, er sendt til legevakten for sjekk. Brannen er slukket, men trafikken går tregt i et felt forbi bilvraket..

NRK - 1 time siden

Zubcic vant storslalåm i Japan

Filip Zubcic fra Kroatia vant nattas storslalåm i Japan. Henrik Kristoffersen ble beste norske på 5. plass, og Aleksander Aamodt Kilde kom på 6.

NRK - 1 time siden

Ettersløkking i etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med ettersløkking etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 1 time siden

Hus i Melbu ble totalskadd

Politiet i Nordland melder at huset som brant i Melbu på Hadseløya er totalt utbrent. Brannvesenet driver etterslukking. Det er ikke meldt om at det var folk i huset da det begynte å brenne..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig på Stord

Politiet i Sør-Vest melder at brannvesenet ikke har kontroll på brannen i en enebolig i Sagvåg på Stord i Sunnhordland. Beboere og nabohus er evakuert. Brannen ble meldt like etter klokka 5.

NRK - 1 time siden

Rapport: Bryant-pilot braut regler

Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, overtrådte luftfartsreglane. Det konkluderer amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) med i ein rapport, skriv Los Angeles Times..

NRK - 2 timer siden

Nyvalg i Thüringen neste år

Det blir nyvalg i den tyske delstaten Thüringen i april neste år. Men allerede i mars skal ny delstatsminister pekes ut. Det oppsto politisk krise i delstaten da CDU og AfD ble enige om et samarbeid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt