NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:46

NRK - 07 Dec 17 kl. 13:31

Venter kraftig vind utover kvelden

I Agder, Telemark og Buskerud ventes det fra torsdag kveld økning til vestlig full storm og vindkast på 30 til 40 meter i sekundet. Uværet har fått navnet «Caroline»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, kraftig, vind, utover, kvelden
NRK - 14 Jan 18 kl. 13:30

Ventes kraftig vind

Det er ventet kraftig vind over store deler av Sør-Norge utover dagen og kvelden. Spesielt områder i Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelag kan få kraftige vindkast..

P4 - 07 Dec 17 kl. 13:36

Økende vind utover dagen

Vinden vil ta seg kraftig opp i Agder, Telemark og Buskerud utover kvelden. I kveld er det ventet full storm, med vindkast på 30 til 40 meter i sekunder. Uværet har fått navnet Caroline, opplyser Metoeorologisk insitutt..

VG - 27 Nov 18 kl. 02:56

Meteorologene har sendt ut farevarsel: Venter snø og kraftig vind i fjellet

Fra i morgen kveld er det slutt på klart og fint vintervær, og høsten returnerer til lavlandet. I fjellet er det imidlertid ventet både snø og kraftig vind..

Klartale - 15 Feb 18 kl. 12:02

Snø, vind og glatte veier i vest

Uvær skaper problemer for folk på Vestlandet. Utover dagen kan vinden øke kraftig..

NRK - 15 Feb 18 kl. 08:09

NSB i beredskap før uværet

NSB er i beredskap langs Sørlandsbanen, Trønderbanen og Dovrebanen, og følger med på uværet som er varslet, skriver selskapet på Twitter. Det er ventet kraftig vind på sør- og vestlandet utover dagen..

P4 - 29 Sep 17 kl. 10:27

Kraftig vind og mye regn flere steder

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om mye regn i Agder-fylkene og kraftig vind flere steder på Vestlandet. Ifølge meteorologene blir det kraftigst vind i Bergen, Lindesnes og Hardangerfjorden. Det har allerede begynt å blåse disse stedene og det vil vare til utpå dagen i morgen..

NRK - 13 Oct 18 kl. 05:57

Orkan på vei mot Spania og Portugal

Det ventes kraftig nedbør, sterk vind og stormflo når orkanen Leslie lørdag treffer Portugal og Spania. Det kan bli tropisk storm på Madeira, mens deler av Portugal rammes av vind med orkans styrke. Deler av det vestlige Spania får kraftig vind..

Hegnar.no - 17 May 18 kl. 08:24

Kraftig vind skapte kaos etter sommerdag

Kraftig vind i Oslo-området førte til at flere tok kontakt med politiet for å melde fra om flygende gjenstander. Flere hundre husstander var også uten strøm..

NRK - 16 Oct 17 kl. 03:08

Kraftig vind på Nordvestlandet

Meteorologene opplyser at observasjoner fra de siste timene viser kraftig vind på Nordvestlandet. Det går nordover og har nå begynt å minke i Sogn og Fjordane, skriver de i en Twitter-melding like før klokken 03.00 natt til søndag..

NRK - 14 Jun 18 kl. 14:41

Farevarsel om kraftig vind

Meteorologisk institutt advarer om full storm enkelte steder langs kysten av Vestlandet. Også Trøndelag og fjelltraktene østafjells kan vente svært kraftig vind. I ettermiddag advarte Sørvest politidistrikt om gjenstander som var tatt av vinden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dømt for å mobbe barnevernsansatt

En 40 år gammel mann er dømt til fengsel i 15 måneder for å ha hengt ut og truet en barnevernsansatt på Facebook. I innlegget skrev mannen den barnevernsansattes fulle navn og adresse og påsto at det hadde foregått brudd på taushetsplikten..

NRK - 10 minutter siden

Brann på Lunner barneskole

Det brenner i et kopirom på Lunner barneskole i Oppland. Barna er evakuert, ifølge politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ungdom mistenkt for bildespredning

Åtte ungdommer i Harstad er mistenkt for å ha spredt nakenbilder av 34 jenter i Harstad. Politiet informerte i dag om det de omtaler som «Operasjon sharefile»..

NRK - 30 minutter siden

Mener Solskjær er United-aktuell

Fotballjournalist Mark Ogden mener Ole Gunnar Solskjær kan være aktuell som midlertidig manager i Manchester United. I dag ble det kjent at Jose Mourinho har fått sparken. Ogden twitrer at Solskjær kan være aktuell som "caretaker" frem til sommeren..

NRK - 30 minutter siden

PFU behandler «Spøkelsessaken»

NRK - 45 minutter siden

Varsler stornedleggelse av kirker

Oslo Bispedømme har vedtatt å legge ned fem kirker i Oslo. Tre andre står i faresonen. Årsaken er at Kirken i Oslo må spare minst 10 millioner kroner i året..

NRK - 1 time siden

Mannen har flyttet seg seks meter

Det rasutsatte fjellpartiet Veslemannen i Rauma har flyttet seg mer i år enn de fire siste årene til sammen. I løpet av 2018 har fjellpartiet flyttet seg over seks meter og de elleve innbyggerne ved fjellet har blitt evakuert seks ganger..

NRK - 1 time siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 1 time siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt