NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:57

NRK - 07 Dec 17 kl. 13:31

Venter kraftig vind utover kvelden

I Agder, Telemark og Buskerud ventes det fra torsdag kveld økning til vestlig full storm og vindkast på 30 til 40 meter i sekundet. Uværet har fått navnet «Caroline»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, kraftig, vind, utover, kvelden
P4 - 07 Dec 17 kl. 13:36

Økende vind utover dagen

Vinden vil ta seg kraftig opp i Agder, Telemark og Buskerud utover kvelden. I kveld er det ventet full storm, med vindkast på 30 til 40 meter i sekunder. Uværet har fått navnet Caroline, opplyser Metoeorologisk insitutt..

P4 - 29 Sep 17 kl. 10:27

Kraftig vind og mye regn flere steder

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om mye regn i Agder-fylkene og kraftig vind flere steder på Vestlandet. Ifølge meteorologene blir det kraftigst vind i Bergen, Lindesnes og Hardangerfjorden. Det har allerede begynt å blåse disse stedene og det vil vare til utpå dagen i morgen..

NRK - 16 Oct 17 kl. 03:08

Kraftig vind på Nordvestlandet

Meteorologene opplyser at observasjoner fra de siste timene viser kraftig vind på Nordvestlandet. Det går nordover og har nå begynt å minke i Sogn og Fjordane, skriver de i en Twitter-melding like før klokken 03.00 natt til søndag..

P4 - 16 Nov 17 kl. 09:57

Uvær kan gi stengte fjelloverganger

Flere fjelloverganger mellom øst og vest kan bli stengt utover dagen på grunn av uvær på Vestlandet. Det opplyser Statens Vegvesen. Det er meldt liten storm langs kysten og kraftig vind, sludd og snø i høyden..

NRK - 07 Dec 17 kl. 10:10

Color Line innstiller ferjeavganger

Kraftig vind førte til at Color Line måtte innstille flere avganger i dag. Den kraftige vinden vil fortsette utover dagen og natten, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 28 Oct 17 kl. 16:23

Tar seg opp utover kvelden

Uværet langs kysten vil ta seg opp utover kvelden. I Rogaland, der det allerede blåser kraftig, kommer vinden opp i storm styrke i kveld, sier Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk insitutt. Det har blåst kraftig mange steder det siste døgnet.

Aftenposten - 22 Nov 17 kl. 06:17

Kraftig snø, regn og vind gir vanskelige kjøreforhold

Kraftig snø, regn og vind fører til vanskelige kjøreforhold i store deler av landet onsdag. Vegtrafikksentralen oppfordrer folk til å kjøre etter forholdene. .

P4 - 10 Sep 17 kl. 12:25

Kraftig vind i Florida

Florida merker nå kraftig vind hvor trær og trafikkskilt velter, selv om orkanen Irma fortsatt er et stykke unna land. Myndighetene advarer nå om at havet kan stige flere meter, og folk blir oppfordret på det sterkeste til å søke ly. Så langt er det bekreftet 27 omkomne etter at Irma herjet på flere øyer i Karibia..

P4 - 29 Sep 17 kl. 14:30

Flomvarsel i Sør-Norge oppjustert

NVE oppjusterer flomvarselet til det nest høye nivået for Agder og Telemark i helgen. Årsaken er at det er ventet store mengder nedbør fra i kveld og utover helgen i store deler av Sør-Norge som kan gi alvorlige skader. Det er også ventet kraftig vind flere steder på Vestlandet..

NRK - 28 Oct 17 kl. 08:40

Mange uten strøm etter kraftig vind

Som følge av kraftig vind på Sørlandet er over 800 husstander i Agder-fylkene uten strøm, bekrefter Agder Energi. Totalt var 1786 strømkunder uten strøm i natt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt