NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:50

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar Tyskland for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no tyske styresmakter for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Potsdam, Tyskland, Bild

Dele artikeln

399 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressar, Tyskland, for, millionar
NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar DHL for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no fraktselskapet DHL for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..

NRK - 18 Sep 18 kl. 08:52

Millionar til å kjempe mot gjengar

Regjeringa legg 40 millionar kroner ekstra på bordet for å få bukt med gjengproblema i Oslo. I tillegg vil ekstraløyvinga på 30 millionar frå i fjor bli vidareført i statsbudsjettet for 2019, skriv VG..

NRK - 30 May 18 kl. 08:38

SAS tapte ein halv milliard

Flyselskapet SAS fekk eit tap før skatt på 499 millionar svenske kroner frå februar til april i år. I same periode i fjor tapte SAS 208 millionar svenske kroner. Omsetninga auka i same periode frå 9843 millionar til 9916 millionar..

NRK - 16 Mar 18 kl. 12:14

Ny tysk minister ut mot islam

I Tyskland seier den nye innanriksministeren Horst Seehofer at islam ikkje høyrer heime i landet. Han er på kollisjonskurs med forbundskanslar Angela Merkel, som seier det er viktig å integrere muslimar. Det bor 4,5 millionar muslimar i Tyskland..

Aftenposten - 30 Aug 18 kl. 14:10

Bøndene får 525 millionar kroner i krisepakke

Bondeorganisasjonane og staten har blitt samde om ein krisepakke på 525 millionar kroner etter tørkesommaren. 300 millionar kroner kjem som friske midlar..

NRK - 22 Nov 17 kl. 18:30

100 millionar til flaum og ras

Regjeringa har sett av 100 millionar kroner ekstra til flaum- og rassikring i statsbudsjettet, etter det NRK erfarer. I det første utkastet kutta dei 137 millionar kroner. Det skjedde berre dagar etter storflaumen på Sørlandet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 09:41

Færre brukar plastposar

Hittil i år har Coop-kjeda selt 49 millionar plastposar, noko som er ein nedgang på to millionar frå året før. Meny-kjeda har selt 48 millionar posar, og det er éin million færre enn i fjor. Ifølgje butikkane bruker fleire kundar gjenbruksposar..

NRK - 21 Apr 18 kl. 16:45

Gondolbana er blitt pengemaskin

Gondolbana i Loen kunne i fjor notere eit driftsresultat på 15,3 millionar kroner, skriv Fjordingen. I alt omsette selskapet for 37,2 millionar kroner i sitt første driftsår. Aksjonærane får utbetalt eit samla utbytte på 7,25 millionar kroner..

NRK - 14 Aug 17 kl. 15:21

Åtte millionar trua av svolt

Nesten åtte millionar menneske er trua av svolt i den sentrale delen av Kongo, melder FN. I Kasai-regionen har ikkje bønder fått dyrka jorda dei siste to sesongane på grunn av uro og kampar i området, og rundt 1,4 millionar menneske har flykta..

NRK - 11 Sep 17 kl. 20:50

Over 7 millionar er straumlause

Nesten 7,2 millionar bustadar og bedrifter var måndag framleis utan straum i fleire amerikanske delstatar som er råka av orkanen Irma. Dei aller fleste er i delstaten Florida..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 2 timer siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 18 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 4 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 4 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt