NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:27

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar Tyskland for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no tyske styresmakter for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Potsdam, Tyskland, Bild

Dele artikeln

399 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressar, Tyskland, for, millionar
NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar DHL for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no fraktselskapet DHL for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..

NRK - 05 Oct 18 kl. 09:35

175 millionar til kunstsilo

Regjeringa vil sette av 175 millionar kroner i statsbudsjettet til bygging av kunstsiloen i Kristiansand. Pengane gjer at behovet for lån blir mindre. Planen var å ta opp eit lån på 265 millionar kroner.

NRK - 18 Sep 18 kl. 08:52

Millionar til å kjempe mot gjengar

Regjeringa legg 40 millionar kroner ekstra på bordet for å få bukt med gjengproblema i Oslo. I tillegg vil ekstraløyvinga på 30 millionar frå i fjor bli vidareført i statsbudsjettet for 2019, skriv VG..

NRK - 30 May 18 kl. 08:38

SAS tapte ein halv milliard

Flyselskapet SAS fekk eit tap før skatt på 499 millionar svenske kroner frå februar til april i år. I same periode i fjor tapte SAS 208 millionar svenske kroner. Omsetninga auka i same periode frå 9843 millionar til 9916 millionar..

NRK - 16 Mar 18 kl. 12:14

Ny tysk minister ut mot islam

I Tyskland seier den nye innanriksministeren Horst Seehofer at islam ikkje høyrer heime i landet. Han er på kollisjonskurs med forbundskanslar Angela Merkel, som seier det er viktig å integrere muslimar. Det bor 4,5 millionar muslimar i Tyskland..

NRK - 21 Oct 18 kl. 22:23

Har passert 150 millionar

Klokka 22 søndag hadde TV-aksjonen fått inn rundt 153 millionar kroner. Hordaland er så langt fylket med det høgaste innsamla totalbeløpet med rundt 15 millionar kroner. I beløp per innbyggar ligg Sogn og Fjordane best an..

Aftenposten - 30 Aug 18 kl. 14:10

Bøndene får 525 millionar kroner i krisepakke

Bondeorganisasjonane og staten har blitt samde om ein krisepakke på 525 millionar kroner etter tørkesommaren. 300 millionar kroner kjem som friske midlar..

NRK - 22 Nov 17 kl. 18:30

100 millionar til flaum og ras

Regjeringa har sett av 100 millionar kroner ekstra til flaum- og rassikring i statsbudsjettet, etter det NRK erfarer. I det første utkastet kutta dei 137 millionar kroner. Det skjedde berre dagar etter storflaumen på Sørlandet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 09:41

Færre brukar plastposar

Hittil i år har Coop-kjeda selt 49 millionar plastposar, noko som er ein nedgang på to millionar frå året før. Meny-kjeda har selt 48 millionar posar, og det er éin million færre enn i fjor. Ifølgje butikkane bruker fleire kundar gjenbruksposar..

NRK - 21 Oct 18 kl. 21:25

TV-aksjonen passerte 140 millionar

Ved 21-tida søndag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn drygt 140 millionar kroner. Rogaland er så langt fylket med det høgaste innsamla totalbeløpet med rundt 14 millionar kroner. Inntektene frå årets aksjon går til Kirkens Bymisjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ungdom mistenkt for bildespredning

Åtte ungdommer i Harstad er mistenkt for å ha spredt nakenbilder av 34 jenter i Harstad. Politiet informerte i dag om det de omtaler som «Operasjon sharefile»..

NRK - 15 minutter siden

Mener Solskjær er United-aktuell

Fotballjournalist Mark Ogden mener Ole Gunnar Solskjær kan være aktuell som midlertidig manager i Manchester United. I dag ble det kjent at Jose Mourinho har fått sparken. Ogden twitrer at Solskjær kan være aktuell som "caretaker" frem til sommeren..

NRK - 15 minutter siden

PFU behandler «Spøkelsessaken»

NRK - 30 minutter siden

Varsler stornedleggelse av kirker

Oslo Bispedømme har vedtatt å legge ned fem kirker i Oslo. Tre andre står i faresonen. Årsaken er at Kirken i Oslo må spare minst 10 millioner kroner i året..

NRK - 30 minutter siden

Se presentasjon av ny IA-avtale

NRK - 45 minutter siden

Mannen har flyttet seg seks meter

Det rasutsatte fjellpartiet Veslemannen i Rauma har flyttet seg mer i år enn de fire siste årene til sammen. I løpet av 2018 har fjellpartiet flyttet seg over seks meter og de elleve innbyggerne ved fjellet har blitt evakuert seks ganger..

NRK - 1 time siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 1 time siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 1 time siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 1 time siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt