NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:41

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar Tyskland for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no tyske styresmakter for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Potsdam, Tyskland, Bild

Dele artikeln

399 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressar, Tyskland, for, millionar
NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar DHL for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no fraktselskapet DHL for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..

NRK - 22 Nov 17 kl. 18:30

100 millionar til flaum og ras

Regjeringa har sett av 100 millionar kroner ekstra til flaum- og rassikring i statsbudsjettet, etter det NRK erfarer. I det første utkastet kutta dei 137 millionar kroner. Det skjedde berre dagar etter storflaumen på Sørlandet..

NRK - 14 Aug 17 kl. 15:21

Åtte millionar trua av svolt

Nesten åtte millionar menneske er trua av svolt i den sentrale delen av Kongo, melder FN. I Kasai-regionen har ikkje bønder fått dyrka jorda dei siste to sesongane på grunn av uro og kampar i området, og rundt 1,4 millionar menneske har flykta..

NRK - 11 Sep 17 kl. 20:50

Over 7 millionar er straumlause

Nesten 7,2 millionar bustadar og bedrifter var måndag framleis utan straum i fleire amerikanske delstatar som er råka av orkanen Irma. Dei aller fleste er i delstaten Florida..

NRK - 18 Sep 17 kl. 20:40

Spelreklame for 880 millionar

Utanlandske spelselskap har i løpet av eitt år brukt 866 millionar kroner på reklame retta mot nordmenn, ifølgje ein analyse gjort av Medietilsynet. Tala baserer seg på statistikk for periode 1. august 2016 til 31.

P4 - 03 Jan 18 kl. 11:27

Lav arbeidsledighet i Tyskland

Arbeidsledigheten i Tyskland faller og var i desember på 5,5 prosent. Det er det lavetste nivået etter gjenforeningen av Vest-Tyskland og Øst-Tyskland i 1990, viser sesongjusterte tall fra tyske myndigheter..

NRK - 16 Feb 18 kl. 07:18

Unge forskarar får 1,5 millionar

Forskingsrådet gir 1,5 millionar kroner til tre forskarar, ifølgje eigen nettstad. Det er tre nyoppretta prisar på 500.000 kroner som går til kreftforskar Kyrre Eeg Emblem (37), nanoteknolog Øivind Wilhelmsen (32) og språkforskar Terje Lohdal (32)..

NRK - 04 Dec 17 kl. 18:44

Sinnataggen seld for 1,6 millionar

Ei miniutgåve av bildehoggar Gustav Vigelands kjende skulptur «Sinnataggen» er seld for 1,6 millionar kroner hos Grev Wedels plass Auksjoner. Utgåva blei støypt i 1911, 17 år før utgåva som står i Vigelandsanlegget i Frognerparken i Oslo..

NRK - 03 Jan 18 kl. 11:18

Arbeidsledigheten faller i Tyskland

Arbeidsledigheten i Tyskland lå i desember på 5,5 prosent, samme som i måneden før og det laveste nivået etter gjenforeningen av Vest-Tyskland og Øst-Tyskland i 1990. Det viser sesongjusterte tall fra tyske myndigheter..

NRK - 18 Dec 17 kl. 06:30

Sykkel-VM skuldar 13 millionar

Sykkel-VM skuldar eventbyrået 13 millionar. No hyrar dei inn Dag Steinfeld som advokat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..

NRK - 4 timer siden

Ni skolebarn døde i New Delhi

Minst ni skolebarn ble drept og 20 skadet da en bil kjørte inn i en skolegård i New Delhi i India, melder AFP. Gjerningsmannen kjørte videre etter hendelsen, sier lokalt politi. Mer enn 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt