NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar Tyskland for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no tyske styresmakter for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Potsdam, Tyskland, Bild

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressar, Tyskland, for, millionar
NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar DHL for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no fraktselskapet DHL for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..

NRK - 22 Nov 17 kl. 18:30

100 millionar til flaum og ras

Regjeringa har sett av 100 millionar kroner ekstra til flaum- og rassikring i statsbudsjettet, etter det NRK erfarer. I det første utkastet kutta dei 137 millionar kroner. Det skjedde berre dagar etter storflaumen på Sørlandet..

NRK - 14 Aug 17 kl. 15:21

Åtte millionar trua av svolt

Nesten åtte millionar menneske er trua av svolt i den sentrale delen av Kongo, melder FN. I Kasai-regionen har ikkje bønder fått dyrka jorda dei siste to sesongane på grunn av uro og kampar i området, og rundt 1,4 millionar menneske har flykta..

NRK - 11 Sep 17 kl. 20:50

Over 7 millionar er straumlause

Nesten 7,2 millionar bustadar og bedrifter var måndag framleis utan straum i fleire amerikanske delstatar som er råka av orkanen Irma. Dei aller fleste er i delstaten Florida..

NRK - 18 Sep 17 kl. 20:40

Spelreklame for 880 millionar

Utanlandske spelselskap har i løpet av eitt år brukt 866 millionar kroner på reklame retta mot nordmenn, ifølgje ein analyse gjort av Medietilsynet. Tala baserer seg på statistikk for periode 1. august 2016 til 31.

NRK - 04 Dec 17 kl. 18:44

Sinnataggen seld for 1,6 millionar

Ei miniutgåve av bildehoggar Gustav Vigelands kjende skulptur «Sinnataggen» er seld for 1,6 millionar kroner hos Grev Wedels plass Auksjoner. Utgåva blei støypt i 1911, 17 år før utgåva som står i Vigelandsanlegget i Frognerparken i Oslo..

Klartale - 04 Sep 17 kl. 16:30

Håper på reprise mot Tyskland

Norge har en nesten umulig oppgave i mandagens fotballkamp mot Tyskland. Men Rune A. Jarstein har vært med på å slå Tyskland på bortebane før..

NRK - 10 Sep 17 kl. 21:42

To millionar utan straum i Florida

Meir enn to millionar menneske er no utan straum i Florida som følgje av orkanen Irma. Det melder nyheitsbyrået AP. Orkanen er nedgradert til nivå 3 av 5 på orkanskalaen, men den gjer framleis mykje skade i delstaten..

NRK - 19 Oct 17 kl. 14:27

Kraftig insektnedgang i Tyskland

Insektbestanden i Tyskland har gått ned med 76 prosent over 27 år. Det viser en studie av bestanden i 63 naturreservater over hele Tyskland som ble publisert onsdag, skriver AP..

NRK - 24 Oct 17 kl. 12:27

52 millionar for «nye» Moods

Jan Egil Flo, Simen Stalnacke og fem tilsette i Moods punga ut 52 millionar kroner for viktige delar av konkursbuet etter Moods of Norway, ved skiftesamlinga i Sunnfjord tingrett tysdag. Dei er dermed med på eigarsida i «nye» Moods of Norway..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt