NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:56

NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar Tyskland for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no tyske styresmakter for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Potsdam, Tyskland, Bild

Dele artikeln

399 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pressar, Tyskland, for, millionar
NRK - 06 Dec 17 kl. 11:34

Pressar DHL for millionar

Personen som plasserte ei sprengladning på julemarknaden i Potsdam i Tyskland pressar no fraktselskapet DHL for pengar. Den tyske avisa Bild skriv at utpressaren krev ti millionar euro i bitcoin for å ikkje plassere ut fleire bomber..

NRK - 30 May 18 kl. 08:38

SAS tapte ein halv milliard

Flyselskapet SAS fekk eit tap før skatt på 499 millionar svenske kroner frå februar til april i år. I same periode i fjor tapte SAS 208 millionar svenske kroner. Omsetninga auka i same periode frå 9843 millionar til 9916 millionar..

NRK - 16 Mar 18 kl. 12:14

Ny tysk minister ut mot islam

I Tyskland seier den nye innanriksministeren Horst Seehofer at islam ikkje høyrer heime i landet. Han er på kollisjonskurs med forbundskanslar Angela Merkel, som seier det er viktig å integrere muslimar. Det bor 4,5 millionar muslimar i Tyskland..

NRK - 22 Nov 17 kl. 18:30

100 millionar til flaum og ras

Regjeringa har sett av 100 millionar kroner ekstra til flaum- og rassikring i statsbudsjettet, etter det NRK erfarer. I det første utkastet kutta dei 137 millionar kroner. Det skjedde berre dagar etter storflaumen på Sørlandet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 09:41

Færre brukar plastposar

Hittil i år har Coop-kjeda selt 49 millionar plastposar, noko som er ein nedgang på to millionar frå året før. Meny-kjeda har selt 48 millionar posar, og det er éin million færre enn i fjor. Ifølgje butikkane bruker fleire kundar gjenbruksposar..

NRK - 21 Apr 18 kl. 16:45

Gondolbana er blitt pengemaskin

Gondolbana i Loen kunne i fjor notere eit driftsresultat på 15,3 millionar kroner, skriv Fjordingen. I alt omsette selskapet for 37,2 millionar kroner i sitt første driftsår. Aksjonærane får utbetalt eit samla utbytte på 7,25 millionar kroner..

NRK - 14 Aug 17 kl. 15:21

Åtte millionar trua av svolt

Nesten åtte millionar menneske er trua av svolt i den sentrale delen av Kongo, melder FN. I Kasai-regionen har ikkje bønder fått dyrka jorda dei siste to sesongane på grunn av uro og kampar i området, og rundt 1,4 millionar menneske har flykta..

NRK - 11 Sep 17 kl. 20:50

Over 7 millionar er straumlause

Nesten 7,2 millionar bustadar og bedrifter var måndag framleis utan straum i fleire amerikanske delstatar som er råka av orkanen Irma. Dei aller fleste er i delstaten Florida..

NRK - 18 Sep 17 kl. 20:40

Spelreklame for 880 millionar

Utanlandske spelselskap har i løpet av eitt år brukt 866 millionar kroner på reklame retta mot nordmenn, ifølgje ein analyse gjort av Medietilsynet. Tala baserer seg på statistikk for periode 1. august 2016 til 31.

P4 - 03 Jan 18 kl. 11:27

Lav arbeidsledighet i Tyskland

Arbeidsledigheten i Tyskland faller og var i desember på 5,5 prosent. Det er det lavetste nivået etter gjenforeningen av Vest-Tyskland og Øst-Tyskland i 1990, viser sesongjusterte tall fra tyske myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt