NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 00:51

Kan konkurrere under nøytralt flagg

De sørkoreanske arrangørene av vinter-OL i 2018 uttalte onsdag at de aksepterer IOC sin beslutning, og at rene, russiske idrettsutøverne er velkommen til å konkurrere under nøytralt flagg. Det melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, IOC, AFP

Dele artikeln

67 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan konkurrereunder , nøytralt, flagg
P4 - 11 timer siden

Ingen russisk boikott av OL

Den russiske olympiske komité kommer til å støtte de russiske utøverne som ønsker å konkurrere i OL i februar under nøytralt flagg. Det kom fram på en pressekonferanse i dag. For en uke siden ble bestemt at den russiske olympiske komité er utestengt fra OL i Pyeongchang på grunn av beskyldningene om statlig organisert doping under OL i Sotsji i 2014..

Hegnar.no - 10 timer siden

Russlands støtter nøytrale OL-deltakere

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité..

NRK - 11 timer siden

Støtter russisk OL-deltakelse

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité. Den internasjonale olympiske komité (IOC) valgte i forrige uke å utestenge Russland fra vinterens OL i Sør-Kore på grunn av doping, skriver NTB..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:36

Russland utestengt som nasjon

Russland er utestengt som nasjon fra vinter-OL i Pyeongchang i februar 2018, men rene utøvere kan delta under nøytralt flagg. Det bestemte den internasjonale olympiske komité i Lausanne tirsdag kveld..

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:28

Russland vil ikke boikotte OL

President Vladimir Putin sier russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert på om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

Klartale - 04 Oct 17 kl. 13:58

Vil konkurrere mot menn

Hun er verdens beste kvinne i alpint. Nå vil Lindsey Vonn konkurrere mot herrene..

P4 - 06 Dec 17 kl. 16:32

Russland boikotter ikke OL

Russland vil ikke boikotte OL. President Vladimir Putin nå i ettermiddag at russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert i om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

VG - 04 Dec 17 kl. 21:26

Hevder IOC planlegger at russere konkurrerer under nøytralt flagg i OL

Ifølge nettsiden «insidethegames» skal IOC ha startet arbeidet med å lage nøytrale drakter til de russiske utøverne som eventuelt skal delta i OL i Pyeongchang i vinter..

NRK - Igår: 03:04

Fordømmer brenning av Israel-flagg

Tyskland fordømmer brenningen av israelske flagg i forbindelse med demonstrasjoner etter at USA anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad, melder NTB. Demonstranter i Berlin brente to israelske flagg utenfor den amerikanske ambassaden søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt