NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:44

NRK - 06 Dec 17 kl. 00:51

Kan konkurrere under nøytralt flagg

De sørkoreanske arrangørene av vinter-OL i 2018 uttalte onsdag at de aksepterer IOC sin beslutning, og at rene, russiske idrettsutøverne er velkommen til å konkurrere under nøytralt flagg. Det melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, IOC, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan konkurrereunder , nøytralt, flagg
NRK - 31 Jan 18 kl. 17:28

Ba utøvere glemme dopingskandaler

Russlands president Vladimir Putin bad onsdag landets OL-utøvere glemme alt om dopingskandaler når de skal konkurrere i Pyeongchang. Russland er utestengt fra OL i Pyeongchang, men 169 russere er invitert av IOC til å delta under nøytralt flagg..

P4 - 12 Dec 17 kl. 11:30

Ingen russisk boikott av OL

Den russiske olympiske komité kommer til å støtte de russiske utøverne som ønsker å konkurrere i OL i februar under nøytralt flagg. Det kom fram på en pressekonferanse i dag. For en uke siden ble bestemt at den russiske olympiske komité er utestengt fra OL i Pyeongchang på grunn av beskyldningene om statlig organisert doping under OL i Sotsji i 2014..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 11:59

Russlands støtter nøytrale OL-deltakere

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité..

NRK - 12 Dec 17 kl. 11:27

Støtter russisk OL-deltakelse

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité. Den internasjonale olympiske komité (IOC) valgte i forrige uke å utestenge Russland fra vinterens OL i Sør-Kore på grunn av doping, skriver NTB..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:36

Russland utestengt som nasjon

Russland er utestengt som nasjon fra vinter-OL i Pyeongchang i februar 2018, men rene utøvere kan delta under nøytralt flagg. Det bestemte den internasjonale olympiske komité i Lausanne tirsdag kveld..

P4 - 23 Jan 18 kl. 14:22

Ustjugov trolig utestengt fra OL

Den russiske langrennstjernen Sergej Ustjugov og skiskytteren Anton Sjipulin får trolig ikke delta under nøytralt flagg under OL i Pyeonchang. I dag bekreftet den russiske OL-komiteen at de to ikke står på listen over utøvere som IOC anser som rene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:28

Russland vil ikke boikotte OL

President Vladimir Putin sier russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert på om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

Klartale - 04 Oct 17 kl. 13:58

Vil konkurrere mot menn

Hun er verdens beste kvinne i alpint. Nå vil Lindsey Vonn konkurrere mot herrene..

P4 - 06 Dec 17 kl. 16:32

Russland boikotter ikke OL

Russland vil ikke boikotte OL. President Vladimir Putin nå i ettermiddag at russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert i om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt