NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 05:13

NRK - 06 Dec 17 kl. 00:51

Kan konkurrere under nøytralt flagg

De sørkoreanske arrangørene av vinter-OL i 2018 uttalte onsdag at de aksepterer IOC sin beslutning, og at rene, russiske idrettsutøverne er velkommen til å konkurrere under nøytralt flagg. Det melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, IOC, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan konkurrereunder , nøytralt, flagg
NRK - 31 Jan 18 kl. 17:28

Ba utøvere glemme dopingskandaler

Russlands president Vladimir Putin bad onsdag landets OL-utøvere glemme alt om dopingskandaler når de skal konkurrere i Pyeongchang. Russland er utestengt fra OL i Pyeongchang, men 169 russere er invitert av IOC til å delta under nøytralt flagg..

P4 - 12 Dec 17 kl. 11:30

Ingen russisk boikott av OL

Den russiske olympiske komité kommer til å støtte de russiske utøverne som ønsker å konkurrere i OL i februar under nøytralt flagg. Det kom fram på en pressekonferanse i dag. For en uke siden ble bestemt at den russiske olympiske komité er utestengt fra OL i Pyeongchang på grunn av beskyldningene om statlig organisert doping under OL i Sotsji i 2014..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 11:59

Russlands støtter nøytrale OL-deltakere

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité..

NRK - 12 Dec 17 kl. 11:27

Støtter russisk OL-deltakelse

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité. Den internasjonale olympiske komité (IOC) valgte i forrige uke å utestenge Russland fra vinterens OL i Sør-Kore på grunn av doping, skriver NTB..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:36

Russland utestengt som nasjon

Russland er utestengt som nasjon fra vinter-OL i Pyeongchang i februar 2018, men rene utøvere kan delta under nøytralt flagg. Det bestemte den internasjonale olympiske komité i Lausanne tirsdag kveld..

P4 - 23 Jan 18 kl. 14:22

Ustjugov trolig utestengt fra OL

Den russiske langrennstjernen Sergej Ustjugov og skiskytteren Anton Sjipulin får trolig ikke delta under nøytralt flagg under OL i Pyeonchang. I dag bekreftet den russiske OL-komiteen at de to ikke står på listen over utøvere som IOC anser som rene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:28

Russland vil ikke boikotte OL

President Vladimir Putin sier russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert på om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

P4 - 28 Feb 18 kl. 14:30

IOC opphever utestengelse

Den internasjonale olympiske komité opphever nå utestengelsen av Russland. Det skjer bare noen dager etter OL er over. Der kunne ikke Russland delta som nasjon, men russiske utøvere som ikke er mistenkt for å ha vært involvert i dopinsaker fikk delta under nøytralt flagg.

Klartale - 04 Oct 17 kl. 13:58

Vil konkurrere mot menn

Hun er verdens beste kvinne i alpint. Nå vil Lindsey Vonn konkurrere mot herrene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 2 timer siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 3 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 19 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 3 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 4 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 4 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt