NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:15

NRK - 06 Dec 17 kl. 00:51

Kan konkurrere under nøytralt flagg

De sørkoreanske arrangørene av vinter-OL i 2018 uttalte onsdag at de aksepterer IOC sin beslutning, og at rene, russiske idrettsutøverne er velkommen til å konkurrere under nøytralt flagg. Det melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, IOC, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan konkurrereunder , nøytralt, flagg
NRK - 31 Jan 18 kl. 17:28

Ba utøvere glemme dopingskandaler

Russlands president Vladimir Putin bad onsdag landets OL-utøvere glemme alt om dopingskandaler når de skal konkurrere i Pyeongchang. Russland er utestengt fra OL i Pyeongchang, men 169 russere er invitert av IOC til å delta under nøytralt flagg..

P4 - 12 Dec 17 kl. 11:30

Ingen russisk boikott av OL

Den russiske olympiske komité kommer til å støtte de russiske utøverne som ønsker å konkurrere i OL i februar under nøytralt flagg. Det kom fram på en pressekonferanse i dag. For en uke siden ble bestemt at den russiske olympiske komité er utestengt fra OL i Pyeongchang på grunn av beskyldningene om statlig organisert doping under OL i Sotsji i 2014..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 11:59

Russlands støtter nøytrale OL-deltakere

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité..

NRK - 12 Dec 17 kl. 11:27

Støtter russisk OL-deltakelse

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité. Den internasjonale olympiske komité (IOC) valgte i forrige uke å utestenge Russland fra vinterens OL i Sør-Kore på grunn av doping, skriver NTB..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:36

Russland utestengt som nasjon

Russland er utestengt som nasjon fra vinter-OL i Pyeongchang i februar 2018, men rene utøvere kan delta under nøytralt flagg. Det bestemte den internasjonale olympiske komité i Lausanne tirsdag kveld..

Hegnar.no - 08 Oct 18 kl. 05:54

Økonomer forventer nøytralt budsjett

Norsk økonomi går så bra at den ikke trenger drahjelp fra statsbudsjettet sier to økonomer, som tror på et nøytralt budsjett for neste år..

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:04

DNB: Budsjettet er nøytralt

Regjeringens forslag til statsbudsjett inneholder ingen overraskelser. Det er nøytralt og burde ikke påvirke Norges Banks varslede renteøkninger, mener DNB. – I all hovedsak er tallene slik vi hadde ventet på forhånd, sier seniorøkonom Kyrre Aamdal..

P4 - 23 Jan 18 kl. 14:22

Ustjugov trolig utestengt fra OL

Den russiske langrennstjernen Sergej Ustjugov og skiskytteren Anton Sjipulin får trolig ikke delta under nøytralt flagg under OL i Pyeonchang. I dag bekreftet den russiske OL-komiteen at de to ikke står på listen over utøvere som IOC anser som rene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:28

Russland vil ikke boikotte OL

President Vladimir Putin sier russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert på om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 15 minutter siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 30 minutter siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 30 minutter siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 45 minutter siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 1 time siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt