NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:54

NRK - 06 Dec 17 kl. 00:51

Kan konkurrere under nøytralt flagg

De sørkoreanske arrangørene av vinter-OL i 2018 uttalte onsdag at de aksepterer IOC sin beslutning, og at rene, russiske idrettsutøverne er velkommen til å konkurrere under nøytralt flagg. Det melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, IOC, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan konkurrereunder , nøytralt, flagg
NRK - 31 Jan 18 kl. 17:28

Ba utøvere glemme dopingskandaler

Russlands president Vladimir Putin bad onsdag landets OL-utøvere glemme alt om dopingskandaler når de skal konkurrere i Pyeongchang. Russland er utestengt fra OL i Pyeongchang, men 169 russere er invitert av IOC til å delta under nøytralt flagg..

P4 - 12 Dec 17 kl. 11:30

Ingen russisk boikott av OL

Den russiske olympiske komité kommer til å støtte de russiske utøverne som ønsker å konkurrere i OL i februar under nøytralt flagg. Det kom fram på en pressekonferanse i dag. For en uke siden ble bestemt at den russiske olympiske komité er utestengt fra OL i Pyeongchang på grunn av beskyldningene om statlig organisert doping under OL i Sotsji i 2014..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 11:59

Russlands støtter nøytrale OL-deltakere

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité..

NRK - 12 Dec 17 kl. 11:27

Støtter russisk OL-deltakelse

Russiske utøvere som vil delta i OL under nøytralt flagg, får støtte av Russlands olympiske komité. Den internasjonale olympiske komité (IOC) valgte i forrige uke å utestenge Russland fra vinterens OL i Sør-Kore på grunn av doping, skriver NTB..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:36

Russland utestengt som nasjon

Russland er utestengt som nasjon fra vinter-OL i Pyeongchang i februar 2018, men rene utøvere kan delta under nøytralt flagg. Det bestemte den internasjonale olympiske komité i Lausanne tirsdag kveld..

P4 - 23 Jan 18 kl. 14:22

Ustjugov trolig utestengt fra OL

Den russiske langrennstjernen Sergej Ustjugov og skiskytteren Anton Sjipulin får trolig ikke delta under nøytralt flagg under OL i Pyeonchang. I dag bekreftet den russiske OL-komiteen at de to ikke står på listen over utøvere som IOC anser som rene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:28

Russland vil ikke boikotte OL

President Vladimir Putin sier russiske utøvere skal få delta i OL under nøytralt flagg. Det var spekulert på om Russland ville boikotte OL etter at IOC i går bestemte å utestenge russiske utøvere som ikke kunne bevise at de ikke har brukt doping..

P4 - 28 Feb 18 kl. 14:30

IOC opphever utestengelse

Den internasjonale olympiske komité opphever nå utestengelsen av Russland. Det skjer bare noen dager etter OL er over. Der kunne ikke Russland delta som nasjon, men russiske utøvere som ikke er mistenkt for å ha vært involvert i dopinsaker fikk delta under nøytralt flagg.

Klartale - 04 Oct 17 kl. 13:58

Vil konkurrere mot menn

Hun er verdens beste kvinne i alpint. Nå vil Lindsey Vonn konkurrere mot herrene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt