P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 00:54

P4 - 09 Apr 20 kl. 08:56

129.000 nordmenn returnerte

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge da regjeringen ba nordmenn på reise i utlandet om å returnere etter koronautbruddet i mars.
Det viser tall som NRK har fått fra telekonsernene Telia og Telenor.
12. mars hadde de to operatørene totalt 234.
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, NRK, Telia, Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 129.000, nordmenn, returnerte
NRK - 24 Mar 20 kl. 06:50

En av fem nordmenn hamstret

En av fem nordmenn oppgir at de kjøpte inn ekstra mat i forbindelse med koronaviruset. Det viser en undersøkelse fra forbruksforskningsinstituttet Sifo, OsloMet. Det er tørrvarer som knekkebrød, kjeks og mel, som nordmenn handlet mest av..

NRK - 08 Jan 20 kl. 10:37

Trolig ingen nordmenn om bord

Utenrikstjenesten arbeider med å få klarhet i om nordmenn er rammet i forbindelse med flystyrten i Iran. – Så langt har vi ingen indikasjon på at nordmenn er blant de rammede, opplyser UD til NRK..

Aftenposten - 24 Feb 20 kl. 19:00

Her er fem ting mosjonister kan lære av de beste løperne

Løperen Kristian Ulriksen returnerte til Norge med flere råd til mosjonistene..

Dagbladet - 23 Jan 20 kl. 07:36

Hareide: - Skal ha samtaler i dag

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide sier han returnerte til Norge før tiden for å «ha samtaler», og svarer at det ikke er avklart om han blir statsråd..

VG - 01 Feb 20 kl. 08:28

Nordmenn er ikke så frie som de tror

Harald Eias serie viser at nordmenn er de frieste menneskene i verden. Men hvorfor tør ikke nordmenn å slippe seg løs og snakke rett fra levra?.

P4 - 18 Feb 20 kl. 07:27

Rekordmange kildesorterer

Nordmenn får klimaklapp på skulderen av Grønt Punkt Norge. Aldri før har nordmenn kildesortert plastemballasjen sin like mye som nå. I desember i fjor hoppet andelen nordmenn som sier at de kildesorterer plastemballasje fra 79 prosent til 84 prosent.

P4 - 17 Mar 20 kl. 21:09

Hjelper med å hente nordmenn

Regjeringen skal nå samarbeide med SAS Norwegian og Widerøe for å hente hjem nordmenn fra utlandet. Flyselskapene må holde fly i lufta ut mars, og regjeringen vil dekke ekstrautgiftene dette vil påføre dem. Dette vil gjelde for destinasjoner der det er mange nordmenn.

P4 - 25 Feb 20 kl. 09:44

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 01 May 20 kl. 14:33

UD vil fortsatt hjelpe nordmenn hjem

Utenriksdepartementet vil fortsatt hjelpe nordmenn i utaldnet som øsnker å reise hjem. Ordningen med å hente hjem nordmenn forlenges til 1. juni.

P4 - 03 Mar 20 kl. 13:06

Nordmenn drikker mest mot slutten av året

Nordmenn drikker mest mot slutten av året. Det viser fjorårets tall fra statistisk sentralbyrå. I snitt drakk nordmenn 1,2 alkoholenheter per dag i fjerde kvartal i fjor, det er en økning på 2,6 prosent fra året før, i følge NTB.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 1 time siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 1 time siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 1 time siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 1 time siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 1 time siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 2 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 2 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 2 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt