NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 14:02

NRK - 15 nov. 20 kl. 12:31

127 koronapasienter på sykehus

127 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på ti pasienter fra dagen før. 13 av pasientene får respiratorbehandling. Det er like mange som dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt søndag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 127, koronapasienter, sykehus
NRK - 02 jan. 21 kl. 13:15

127 koronasmittede på sykehus

Lørdag var 127 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på én pasient fra dagen før. 14 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 07 jan. 21 kl. 13:02

127 innlagte på norske sykehus

127 pasienter med påvist korona er innlagt på sykehus i Norge. Det er to færre enn dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 03 des. 20 kl. 02:18

100.000 koronapasienter på sykehus

Antall koronapasienter på amerikanske sykehus har oversteget 100.000 for første gang, og tallet er nærmere doblet siden den første smittebølgen i vår. Det viser tall fra Covid Tracking Project, skriver The New York Times..

NRK - 20 jan. 21 kl. 12:54

124 koronapasienter på sykehus

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før.

NRK - 20 nov. 20 kl. 12:48

127 innlagt med koronasykdom

Det er i dag 127 pasienter innlagt med koronasykdom på norske sykehus. Det er elleve færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet. 16 av pasientene får pustehjelp med respirator- det én flere enn i går..

NRK - 21 nov. 20 kl. 00:13

574 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er 574 nye smittetilfeller bekreftet i Norge. det er 96 færre enn torsdag. Den siste uka har 3580 nye smittede blitt registert.

NRK - 03 jan. 21 kl. 00:56

329 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 329 nye koronasmittede i Norge. Det er én mindre enn dagen før og 101 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt var det registrert 50.

NRK - 14 nov. 20 kl. 14:38

Høyeste antall innlagte siden mai

I Danmark er sju koronapasienter innlagt det siste døgnet. Total ligger 243 koronapasienter på sykehus. Det er det høyeste antallet siden mai.

NRK - 14 nov. 20 kl. 14:38

Danmark: Høyeste antall siden mai

I Danmark er sju koronapasienter innlagt det siste døgnet. Total ligger 243 koronapasienter på sykehus. Det er det høyeste antallet siden mai.

NRK - 03 jan. 21 kl. 13:06

128 koronapasienter i Norge

128 koronapasienter er innlagt på norske sykehus, ifølge Helsedirektoratets oversikt. Det er en flere enn i går. 13 pasienter får invasiv respiratorbehandling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Solberg krever Navalnyj løslatt

Statsminister Erna Solberg deltok tirsdag på en digital demonstrasjon til støtte for den russiske demokratibevegelsen og Aleksej Navalnyj. Demonstrasjonen ble arrangert av Høyres svenske søsterparti Moderaterna. Navalnyj ble pågrepet forrige uke..

NRK - 1 time siden

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

NRK - 45 minutter siden

Million koronadødsfall i Amerika

Antallet koronarelaterte dødsfall har nå passert én million i i de amerikanske kontinentene, skriver Røde Kors i en pressemelding. Det utgjør halvparten av alle korona-dødsfall i verden. USA står for nesten halvparten av dødsfallene på kontinentene..

NRK - 2 timer siden

Mutert virus i Arendal

Det har vært ett tilfelle av det muterte koronaviruset fra Storbritannia i Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli til fvn.no. Den smittede ankom Norge fra Storbritannia for en tid tilbake, og skal ha vært i karantene da vedkommende ble testet..

NRK - 1 time siden

Vil ikke spekulere om vaksineeffekt

Steinar Madsen, fagdirektør i Legemiddelverket, sier følgende om ubekreftede opplysninger i tyske medier om at AztraZenecas vaksine gir dårlig beskyttelse for eldre over 65 år. – Dette var spekulasjoner som kom i mediene, ingen vet helt hvor det kommer fra. Vi vil ikke bidra til å spekulere ytterligere.

NRK - 1 time siden

Lavere kornproduksjon i 2020

Norske bønder produserte mindre korn i fjor. Kornavlingen i Norge gikk ned med 4,4 prosent fra 2019 til 2020. Den største nedgangen var i hvete, der det ble produsert 303.

NRK - 1 time siden

VG: Vaksineringen kan bli forsinket

Vaksineringen mot koronavirus kan bli opp mot to måneder forsinket, skriver VG. Etter at det ble klart at Norge får færre vaksiner fra AstraZeneca enn antatt, vil vi kunne havne én til to måneder lenger bak i vaksineringsskjemaet..

NRK - 1 time siden

EU ønsker regler for sosiale medier

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen oppfordrer USA til å samarbeide om et felles, globalt sett med regler for sosiale medieplattformer. i en tale sa hun at internettgiganter må ta ansvar for hvordan de sprer, fremmer og fjerner innhold..

NRK - 1 time siden

En død etter bondeprotest i India

En person er død og flere skadd når tusenvis av bønder demonstrer i New Dehli i India tirsdag, melder AP. Bøndene er i kamp mot politiet og forsøker å bryte sperringer. Politiet avfyrer tåregass.

NRK - 13 timer siden

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt