NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:42

NRK - 20 nov. 20 kl. 12:48

127 innlagt med koronasykdom

Det er i dag 127 pasienter innlagt med koronasykdom på norske sykehus. Det er elleve færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet. 16 av pasientene får pustehjelp med respirator- det én flere enn i går..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helsedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 127, innlagtmed , koronasykdom
NRK - 23 des. 20 kl. 13:03

129 smittede innlagt på sykehus

Onsdag var 129 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på ni pasienter fra dagen før. 20 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 23 nov. 20 kl. 12:31

138 innlagt på sykehus med covid-19

138 personer er innlagt på norske sykehus med koronasykdom, melder Helsedirektoratet. Det er 9 flere enn i går. En av de 22 pasientene som får pustehjelp med respirator, er et barn som er innlagt ved Haukeland sykehus i Bergen..

NRK - 15 nov. 20 kl. 12:31

127 koronapasienter på sykehus

127 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på ti pasienter fra dagen før. 13 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 02 jan. 21 kl. 13:15

127 koronasmittede på sykehus

Lørdag var 127 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på én pasient fra dagen før. 14 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 07 jan. 21 kl. 13:02

127 innlagte på norske sykehus

127 pasienter med påvist korona er innlagt på sykehus i Norge. Det er to færre enn dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 03 jan. 21 kl. 03:24

Larry King er korona-innlagt

Talkshow-verten Larry King (87) er innlagt på sykehus i Los Angeles med koronasykdom, melder ABC News. New York Post skriver at familien ikke får besøke ham på sykehuset. King er i ferd med å skille seg fra kona Shawn, hans sjuende kone..

NRK - 27 des. 20 kl. 15:50

Nytt koronadødsfall ved OUS

En innlagt pasient med koronasykdom døde 2. juledag, opplyser Oslo universitetssykehus (OUS) søndag. Dødsfallet er det 38.

NRK - 16 nov. 20 kl. 10:18

17 innlagt med covid-19

14 personar er i dag er lagt inn på Haukeland Universitetssjukehus med covid-19. I går var talet ni. To av pasientane får intensivbehandling.

NRK - 17 nov. 20 kl. 12:27

Ny pasient innlagt med covid-19

Én person ble innlagt på UNN med covid-19 det siste døgnet. Det melder sykehuset på sin hjemmeside. Dermed er to personer med covid-19 innlagt på sykehuset, begge i Tromsø..

NRK - 16 nov. 20 kl. 07:16

532 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 532 nye tilfeller av koronasmitte her i landet, og det er 14 flere enn dagen før. Sammeligner vi med samme dag forrige uke, er det 42 flere. Det er nå 127 pasienter innlagt ved norske sykehus med covid-19..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

En død etter bondeprotest i India

En person er død og flere skadd når tusenvis av bønder demonstrer i New Dehli i India tirsdag, melder AP. Bøndene er i kamp mot politiet og forsøker å bryte sperringer. Politiet avfyrer tåregass.

NRK - 11 timer siden

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

NRK - 15 minutter siden

Knivangrep i Frankfurt

Flere personer er skadd i det som antas å være et knivangrep i Frankfurt, melder AP. En mistenkt person er pågrepet, opplyser politiet i byen. Ifølge tysk politi var det en krangel som var årsaken til angrepet.

NRK - 30 minutter siden

Mutert virus trolig i Øvre Eiker

Tre personer i Øvre Eiker er trolig smittet med den britiske mutasjonen av covid-19. En av disse har blitt smittet av en nærkontakt som bor i Nordre Follo. Personen i Nordre Follo har nylig fått bekreftet smitte med den britiske mutasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Færre innlagde med covid-19

Det var tysdag 122 personar som er innlagde med covid-19 på norske sjukehus. Det er 13 færre enn dagen før, viser oversikta til Helsedirektoratet. 22 av pasientane får behandling med respirator.

NRK - 45 minutter siden

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 45 minutter siden

VG: Avlyser militærøvelse

Militærøvelsen Joint Viking 2021 i Troms i mars vil ikke ikke gjennomført som planlagt, ifølge opplysninger VG har fått. Om lag 3000 utenlandske soldater er nå på plass i Nord-Norge og skulle delta i øvelsen sammen med om lag 7 000 norske soldater..

NRK - 1 time siden

Leivningane på Karmøy obdusert

For ei tid tilbake blei det funne leivningar av eit barn, i ein redningsvest med ein kjeledress inni, i sjøen på Karmøy. Obduksjonsrapporten viser at barnet truleg døydde av drukning. Identiteten til barnet er ikkje klarlagt..

NRK - 1 time siden

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 1 time siden

Million smittetilfeller i Indonesia

Indonesia har bikket en million registrerte koronatilfeller og nesten 29.000 dødsfall siden pandemien startet, melder AFP. En indonesisk epidemiolog tror likevel det har vært langt flere tilfeller på grunn av den lave andelen testing i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt