NRK > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:44

NRK - 11 Oct 17 kl. 10:10

Flere nyutdannede politifolk i jobb

52 prosent av kullet som ble uteksaminert fra Politihøyskolen (PHS) i vår, har allerede fått jobb, viser ferske tall Politiforum har fått fra Politidirektoratet. Til samme tid i fjor var andelen 39,5 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politihøyskolen, PHS, Politiforum, Politidirektoratet

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, nyutdannede, politifolki , jobb
P4 - 01 Sep 17 kl. 08:53

Nyutdannede politifolk står uten fast jobb

Seks av ti nyutdannede politifolk har ikke fått fast jobb etter at de ble uteksaminert i fjor. Det viser nye tall fra Politidirektoratet. Andelen som ikke har jobb er langt høyere for fjorårets kull enn for dem som var ferdige på høyskolen året før, skriver Politiforum.

P4 - 11 Oct 17 kl. 11:17

Flere nyutdannede politifolk i jobb

52 prosent av studentene som ble uteksaminsert fra Politihøyskolen i vår har fått seg jobb. Det viser ferske tall Politiforum har fått fra Politidirektoratet. Det er flere enn på samme tid i fjor, da hadde 39,5 prosent fått seg jobb.

Hegnar.no - 11 Oct 17 kl. 10:24

Flere nyutdannede politifolk i jobb

Over halvparten av kullet som ble uteksaminert fra Politihøyskolen (PHS) i vår, har allerede fått jobb. Til samme tid i fjor var andelen 39,5 prosent..

Dagbladet - 01 Sep 17 kl. 03:09

Nyutdannede politifolk står uten fast jobb

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, har ikke fått fast jobb, viser tall fra Politidirektoratet..

Hegnar.no - 01 Sep 17 kl. 07:31

Nyutdannede politifolk uten fast jobb

Seks av ti politistudenter som ble uteksaminert i fjor, har ikke fått fast jobb, viser tall fra Politidirektoratet..

P4 - 28 Jul 17 kl. 14:32

Flere politifolk til VM

Flere politifolk sendes til sykkel-VM i Bergen i september, på grunn av PSTs trusselvurdering. Folk fra beredskapstroppen og bombegruppen er blant dem som skal sikre arrangementet, skriver NRK. Fra før er 384 politimannskaper beordret til VM.

Hegnar.no - 16 Jul 17 kl. 08:06

Én av fire nyutdannede lærere jobber ikke i skolen

25 prosent av alle nyutdannede lærere begynner ikke å jobbe i skolen. Det er blant PPU- og faglærerutdannelse at prosenten trekker mest ned..

Aftenposten - 20 Jun 17 kl. 17:05

Politiet har satt egne etterforskere på straffesaker på Mortensrud og Holmlia

Et eget prosjekt skal se på gjengkriminalitet sør i Oslo. Politimesteren innrømmer også at det i den siste perioden burde vært flere politifolk på jobb..

NRK - 11 Sep 17 kl. 14:54

18 egyptiske politimenn

Minst 18 politifolk er drept i et angrep på en politikolonne på Sinaihalvøya, opplyser egyptiske tjenestemenn. Ytterligere sju politifolk ble såret i det blodigste angrepet på politistyrker i området på flere måneder, melder NTB-AP..

P4 - 25 Aug 17 kl. 13:35

1 av 5 jobber ikke i helsevesenet

1 av 5 nyutdannede sykepleiere jobber ikke i helsetjenesten etter 10 år. Det viser en ny rapport fra Statistisk sentralbyrå. Andelen har økt siden 2005 da 8 prosent hadde annen jobb.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig på Sotra

Det brenner i en enebolig på Straume i Fjell kommune i Hordaland. Ifølge operasjonsleder i Vest politidistrikt Arve Samsonsen, er det ikke spredningsfare men huset vil trolig bli totalskadd. Det er ikke meldt om skadde, alle beboere er evakuert..

NRK - 1 time siden

Ny dommer blokkerer innreiseforbud

Nok en føderal dommer blokkerer USAs president Donald Trumps tredje utgave av det omstridte innreiseforbudet. Onsdag fulgte Theodore Chuang i Maryland opp blokkeringen. Chaung mener Trump ikke har beviser for noen trussel som rettferdiggjør forbudet..

NRK - 1 time siden

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..

NRK - 1 time siden

Tvinger ikke NFL-spillere til å stå

Til tross for klare oppfordringer fra president Donald Trump, vil ikke den amerikanske fotballigaen NFL tvinge fotballspillere til å stå under nasjonalsangen. Det opplyser NFL-leder Roger Goodell på en pressekonferanse, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 3 timer siden

Norwegian ønsker hjelp fra UD

Norwegian har lenge ønsket å fly over russisk luftrom til Asia. I november skal det forhandles om en ny avtale. Norwegian-sjefen tror forhandlingene kan gå raskere om UD involverer seg.

NRK - 3 timer siden

Brende: Jagland må være «bevisst»

I en kommentar til UDs klage på Facebook-uttalelser fra Torbjørn Jagland sier utenriksminister Børge Brende blant annet at Jagland må være «bevisst». – Når han skriver ting på Facebook så gjør han det som generalsekretær i Europarådet, sier Brende..

NRK - 4 timer siden

Ikke samisk innhold i TV 2

TV 2 vil bruke 250 millioner kroner i året på nyheter. Programmer for den samiske befolkningen og språklige eller etniske minoriteter, vil kanalen derimot droppe, ifølge kanalens søknad på ny TV-avtale. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Forbyr omtale av aksjeskandale

Islandske medier får forbud mot å skrive om skandalen rundt statsminister Bjarni Benediktssons aksjesalg basert på lekkede dokumenter, kort tid før landet skal holde nyvalg til Alltinget. Det er en bank som ba Sysselmannen om forbudet og fikk mehold..

NRK - 3 timer siden

1 million vannløse etter orkan

Fortsatt er 35 prosent av innbyggerne på Puerto Rico, rundt 1 millioner amerikanere, uten rennende vann etter orkanen Maria, ifølge CNN. 3 millioner orkanramma folk er også uten strøm etter orkanen som ramma de karibiske øyene for en måned siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt