VG > Innenriks

Thursday, 14 December, 01:14

VG - 17 Jul 17 kl. 13:19

Unik turkamerat på avveie - tamreven Ayla har forsvunnet

Reven Ayla er sporløst forsvunnet etter at hun løp fra matmor Silje Matnisdal (34) på skogstur. Det er utlyst en dusør på 5000 kroner til den som kan hjelpe Silje med å finne tamreven i live..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ayla, Silje Matnisdal, Silje

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unik, turkamerat, avveie, tamreven, Aylahar , forsvunnet
VG - 17 Jul 17 kl. 13:19

Unik turkamerat savnet - tamreven Ayla har forsvunnet

Reven Ayla er sporløst forsvunnet etter at hun løp fra matmor Silje Matnisdal (34) på skogstur. Det er utlyst en dusør på 5000 kroner til den som kan hjelpe Silje med å finne tamreven i live..

P4 - 02 Aug 17 kl. 16:38

POD: - Svært uheldig at vi har våpen på avveie

- Det er svært uheldig at vi har flere titalls våpen på avveie i Norge. Det sier avdelingsdirektør for politifagavdelingen i POD, Kristin Kvigne. I dag skriver Dagbladet at 60.

P4 - 02 Aug 17 kl. 07:40

60 000 våpen på avveie

Det er over 60 000 våpen på avveie i Norge. Tross våpenamnestiet i vår er det flere titalstusen våpen politiet ikke kan gjøre rede for og frykten er at disse blir brukt av kriminelle miljøer. Det skriver Dagbladet.

P4 - 01 Mar 17 kl. 08:24

76.000 våpen på avveie i Norge

Hele 76 000 skytevåpen er på avveie i Norge. Det viser nye tall fra politiet og Forsvaret. Rundt 70.

E24 - 07 Dec 17 kl. 14:50

Bitcoin-nettsted hacket – 600 millioner på avveie

I overkant av 4.700 bitcoins skal være på avveie etter et dataangrep mot bitcoin-nettstedet NiceHash. .

P4 - 24 Jul 17 kl. 14:32

Kommenterer IT-skandalen i Sverige

Nå klokken 15 skal Sveriges statsminister holde en pressekonferanse om IT skandalen i landet. Blant annet kan forsvarsopplysninger være på avveie etter at sensitiv informasjon havnet i utlandet i 2015. Opposisjonen i Sverige krever en forklaring på hva slags opplysninger som kan ha kommet på avveie, og de har åpnet for mistillitsforslag mot en eller flere av ministrene i Stefan Löfven sin regjering..

P4 - 08 Sep 17 kl. 17:47

143 millioner amerikanere kan ha personlig informasjon på avveie

Et nytt gigantisk hackerangrep i USA kan ha gjort at 143 millioner amerikanere har personlig informasjon på avveie. Kredittbyrået Equifax er utsatt for kanskje det største hackerangrepet i USAs historie, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skal ha vært en sårbarhet i en bestemt webapplikasjon som gjorde det mulig for hackerne «å bryte seg inn»..

P4 - 18 May 17 kl. 05:49

Millioner av brev på avveie i Sverige

Flere millioner brev kan være på avveie i Sverige. Svenska Dagbladet har fått innsyn i interne dokumenter fra PostNord som viser at 0,3 prosent av brevene som var utstyrt med sporingschip, forsvant. Det kan innebære at det dansk-svenske selskapet mistet 5,5 millioner brev.

P4 - 01 Nov 17 kl. 09:42

- Unik mulighet etter terrorangrep

Terroreksperter mener FBI har en unik mulighet etter angrepet i New York i går. Det er veldig sjelden at islamistiske terrorister overlever, men det har den 29 år gamle usbekeren som drepte åtte og skadet 11 mennesker på Manhattan i går gjort. Han ble skutt i magen av politiet, men ble operert i natt, og dermed kan FBI få kartlagt både bakgrunnen for terroren og hele forløpet fram mot angrepet.

NRK - 20 Jul 17 kl. 10:24

Stavanger: Kjendisrev funnet død

Kjendisreven Ayla forsvant da hun var på skogstur med eier Silje Elin Matnisdal for cirka fire uker siden. Det er eieren selv som skriver på Facebook at Ayla er funnet død. Matnisdal kjøpte reven fra en pelsfarm og tok henne til seg som turkamerat..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Eks-fotballspiller i bråk på byen: Voldstiltalt mann frikjent

Politiet mente at den unge mannen skallet ned den tidligere Eliteserie-spilleren i fotball utenfor et spisested. Nå er den unge mannen frikjent for vold..

VG - 8 timer siden

Faktisk.no: Ikke gi Ibux eller Nurofen ved vannkopper

På halvannet døgn er et Facebook-innlegg som advarer mot bruk av legemidlene Nurofen, Ibux (nsaids) mot vannkopper, delt nesten 32 000 ganger. Faktisk.no har sjekket påstanden..

VG - Igår: 20:27

Bank setter ned boligrenten

BN Bank setter ned renten 0,2 prosent og tilbyr effektiv rente på 2,15 prosent..

VG - Igår: 17:58

Støre vil ikke svare på Listhaugs 26 spørsmål om returstopp

Ap-leder Jonas Gahr Støre går uvanlig hardt ut mot Frp-statsråd Sylvi Listhaug. Han sier hun må følge Stortingets vedtak om returstopp for enslige mindreårige eller «overlate jobben til en annen»..

VG - Igår: 11:24

Christine Meyer: Finansdepartementet ville styre Erling Holmøy

Finansdepartementet engasjerte seg uvanlig mye i skjebnen til forsker Erling Holmøy, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer. Hun sier departementet ville styre forskerens oppgaver og håndplukket ham til et offentlig utvalg..

VG - Igår: 11:26

Kontrollkomiteen diskuterer hvem som skal kalles inn til SSB-høring

Tirsdag skal kontrollkomiteen på Stortingets forberede høringen om bråket i Statistisk sentralbyrå (SSB). De store spørsmålene er hvem komiteen vil kalle inn og når..

VG - Igår: 09:32

Nordmenn er blitt mer positive til innvandrere

Flere mener det bør bli lettere for asylsøkere å få opphold, ifølge nye tall fra SSB. Andelen som mener innvandrere gjør en nyttig innsats øker også..

VG - I førrgår: 23:43

Slik pynter de til jul i Trollpikkens land

En kjent formasjon er veggpryd på rådhuset i Eigersund kommune før jul..

VG - I førrgår: 21:32

Væpnet politiaksjon etter hendelse i Askim

Politiet har mandag kveld en væpnet aksjon i Østfold..

VG - I førrgår: 19:08

Palestinakomiteen utestengt fra Facebook etter invitasjon til Trump-demonstrasjon

Da komiteen inviterte til demonstrasjon mot Trumps Jerusalem-politikk, fjernet Facebook invitasjonen og utestengte lederne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt