P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:25

P4 - 17 Jul 17 kl. 09:41

Stadig flere jagerfly-utrykninger

Norske jagerfly rykker stadig ut på flere oppdrag.
Siden nyttår har norske kampfly i Bodø blitt beordret opp i luften 20 ganger. Dette er like mange som i hele 2016, skriver NRK.
De fleste av oppgradene går ut på å identifisere, og om nødvendig avskjære, russiske fly som nærmer seg norsk luftrom..
Les mer på P4


Les mer om:
Bodø, NRK

Dele artikeln

25 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stadig, flere, jagerfly-utrykninger
P4 - 11 Jul 17 kl. 16:33

Mange oppdrag kunne vært unngått

Seks av ti utrykninger i brannvesenet skyldes falske alarmer eller tekniske feil. Det viser tall fra Direktoratet for samfunnssikerhet og beredskap, ifølge NRK. Så langt i år har 24.

NRK - 13 May 17 kl. 19:00

– Stadig flere flykter fra Mosul

Stadig flere mennesker flykter fra den delvis IS-kontrollerte byen Mosul i Irak, ifølge Flyktninghjelpen. Irakiske styrker kjemper mot IS i Vest-Mosul, der ekstremistgruppen fortsatt kontrollerer flere nabolag..

P4 - 19 Jun 17 kl. 15:43

Nordmenn kjøper stadig flere robotklippere

Stadig flere nordmenn er lei av å klippe gresset selv og kjøper seg robotklipper. I 2016 blei det solgt 24.000 robotklippere, flere enn noen gang.

P4 - 01 Jun 17 kl. 15:10

Stadig flere ulver i Norge

Det blir stadig flere ulver i Norge. I vinter ble det påvist opp mot 112 individer, viser tall fra Rovdata. Det er en økning på rundt 19 prosent fra i fjor..

Klartale - 02 May 17 kl. 13:34

Hadde ikke kontroll da de solgte jagerfly

Det norske forsvaret solgte gamle jagerfly. De gjorde en dårlig jobb med salget..

Aftenposten - 15 Jun 17 kl. 15:57

Stadig flere svenske kvinner blir fremmedkrigere

Stadig flere svenske jenter og kvinner reiser til Syria og Irak for å slutte seg til militante islamistgrupper, ifølge svensk sikkerhetspoliti. .

P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

P4 - 4 timer siden

Stadig flere får øyesykdommer

Stadig flere nordmenn rammes av øyesykdom, og mange vet ikke at de bærer på en slik sykdom. I følge Norges Blindeforbund anslås det at mellom 15 000 og 20 000 har grønn stær uten at de vet om det. Tall viser at 180 000 nordmenn har så svekket syn at de regnes som synshemmede.

P4 - 29 May 17 kl. 06:52

Sammenligner stadig flere ansikter

Nasjonalt ID-senter sammenligner stadig flere ansikter for å avdekke ID-juks..

NRK - 27 May 17 kl. 14:08

Britiske jagerfly på hasteoppdrag

To britiske jagerfly har blitt sendt ut på et hasteoppdrag, melder Sky News. Britiske myndigheter har enda ikke oppgitt grunnen, men en uttalelse er ventet snart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 2 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt