VG > Økonomi

Onsdag, 21 April, 22:34

VG - 08 april 21 kl. 10:01

12.300 svarte ikke da kontrollsenteret for innreise ringte

Kun 16.700 av 29.000 personer som ble oppringt tok telefonen da nasjonalt kontrollsenter for innreisende ringte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12.300, svarte, ikkeda , kontrollsenteret, for, innreise, ringte
NRK - 20 feb. 21 kl. 21:01

Statusrapport fra Mars-helikopter

Den lille helikopterdronen Ingenuity som torsdag landet på Mars om bord på Nasas robotkjøretøy Perseverance, har fredag sendt statusrapport til kontrollsenteret i Pasadena i California. Forskerne har fått bekreftet at systemene fungerer som planlagt..

NRK - 17 feb. 21 kl. 06:07

Ingen svarte toppledere

Storbritannias 100 største selskap har ingen svarte toppsjefer, styreledere eller økonomisjefer, viser en oversikt. For første gang på seks år er det i år ingen svarte toppsjefer. Ti av 297 toppsjefer kom fra andre etniske minoriteter i Storbritannia.

NRK - 14 april 21 kl. 08:23

Høy ledighet blant unge svarte

Unge svarte er de hardest rammet av arbeidsledighet i Storbritannia under koronapandemien. 35 prosent av svarte mellom 18 or 24 år er ledige, og det er en langt høyere andel enn blant hvite unge, melder BBC..

NRK - 10 jan. 21 kl. 10:17

Har funne den svarte boksen

I Indonesia har dei lokalisert den svarte boksen etter passasjerflyet som styrta i Javasjøen laurdag. Det opplyser styresmaktene i Indonesia..

E24 - 6 timer siden

EU dropper 300 millioner doser fra Janssen og AstraZeneca – satser på Pfizer

EU benytter ikke opsjonen til å kjøpe 300 millioner ekstra vaksinedoser fra Janssen eller AstraZeneca. Det er ikke avgjort om selskapene får nye kontrakter..

NRK - 19 jan. 21 kl. 14:33

3.300 flere arbeidssøkere denne uka

Den siste uka er det registrert 197.200 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er en økning på 3.

NRK - 14 mars 21 kl. 14:24

300 griser i brennende fjøs

Det er full overtenning i en driftsbygning på Sunde i Stavanger med 300 griser i. Brannvesenet jobber nå med å forsøke å evakuere dyrene. Det skal ikke være spredningsfare til andre bygg.

VG - 13 april 21 kl. 21:33

Norge donerer 300 nødrespiratorer til andre land

Regjeringen vil sende 300 nødrespiratorer som Norge ikke har bruk for, til Moldova, Kosovo og Nord-Makedonia..

E24 - 08 jan. 21 kl. 10:08

EU inngår avtale om 300 millioner ekstra doser av Pfizer-vaksine

EU utvider avtalen med Pfizer og kan kjøpe opptil 300 millioner ekstra doser av selskapets vaksine, opplyser EU-kommisjonen..

VG - 08 jan. 21 kl. 11:18

EU sikrer 300 millioner ekstra doser av Pfizer-vaksine

EU utvider avtalen med Pfizer og kan kjøpe opptil 300 millioner ekstra doser av selskapets vaksine, opplyser EU-kommisjonen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Haaland sløste med sjansene i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Union Berlin 2–0) Erling Braut Haaland (20) sløste med sjansene og bommet på straffe, men Dortmund sørget for at de fortsatt henger med i Champions League-kampen..

VG - 1 time siden

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen..

VG - 1 time siden

VAR-drama da Son ble matchvinner i sluttminuttene

(Tottenham - Southampton 2–1) Heung-min Son (28) fikk først en scoring annullert etter VAR-vurdering, men så ble samme teknologi brukt da Tottenham fikk straffespark i 90. minutt. Son ble dermed matchvinner likevel..

VG - 2 timer siden

Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

VG - 3 timer siden

Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag

(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg videre i VM..

VG - 3 timer siden

Var nær Besseberg i mange år: Tror ikke på påstandene

Han har kjent Anders Besseberg (75) siden 1992. Anklagene mot den tidligere IBU-presidenten blir sentral når Jacob Lund (68) skriver om sitt liv med norsk idrett..

VG - 4 timer siden

United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil

I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen..

VG - 6 timer siden

Hodeskaden ødela karrieren. Nå har Ryan (29) overtatt for Mourinho.

I en voldsom hodeduell mot Chelsea pådro en da 25 år gammel Ryan Mason seg kraniebrudd. Nå, som 29-åring, har han plutselig erstattet José Mourinho som Tottenhams hovedtrener frem til sommeren..

VG - 6 timer siden

Venstres medlemsflukt: MDG er nesten dobbelt så store

Venstre har mistet medlemmer hvert år siden forrige stortingsvalg og er nå det desidert minste av partiene på Stortinget. Tor Mikkola er blant de frafalne..

VG - 6 timer siden

50-mål-Haaland knuser alle stjernene siste tiåret: – Snakker for seg selv

Med et piskeslag av et straffespark scoret Erling Braut Haaland (20) sitt 50. mål for Borussia Dortmund på bare 54 kamper mot Werder Bremen. Robert Lewandowski trengte dobbelt så mye tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt