NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:44

NRK - 09 nov 21 kl. 14:27

11 smitta ved sykehjem i Porsgrunn

Ved Brevik sykehjem er det i alt 11 som har testet positivt for korona. Fire er testet med den mest pålitelige PCR-metoden, mens sju har brukt en hurtigtest. Tre av de som har fått positiv test er pleiere ved sykehjemmet. Én av de smitta pleierne er uvaksinert, kom det fram på kommunens pressekonferanse i ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brevik, PCR, Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 smitta, ved, sykehjemi , Porsgrunn
NRK - 03 okt 21 kl. 20:56

Fullvaksinert døde i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om et koronarelatert dødsfall. Den døde blei smitta i utbrotet i heimetenesta ved Glomstua omsorgsdistrikt. Dette var ein eldre, fullvaksinert bruker som blei innlagt på sjukehus etter å ha blitt smitta.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:51

Seks nye smitta i Øygarden

Det er påvist seks nye tilfelle av koronasmitte i Øygarden i dag. To av dei smitta er nærkontaktar til tidlegare smitta, to er knytt til innreise, og to har førebels ukjend smitteveg..

NRK - 30 jul 21 kl. 16:22

Totalt 16 smitta i Sogn

Totalt 16 personar i Sogndal og Luster vart smitta i utbrotet på utestaden Meat Point i Sogndal. I tillegg vart tre personar som er busette i Bergen smitta, opplyste Sogndal kommune på ei pressekonferanse i ettermiddag..

NRK - 01 aug 21 kl. 12:04

27 nye smitta i Bergen

27 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 16 av dei smitta er nærkontaktar, to er importsmitte og åtte har ukjend smitteveg. 1774 personar testa seg i Bergen i går.

NRK - 16 aug 21 kl. 11:42

20 nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk søndag 15. august meldt 20 stadfesta smittetilfelle. Dette er det høgaste smittetalet på eitt døgn under pandemien, melder kommunen.

NRK - 21 aug 21 kl. 18:56

30 nye smitta i Ålesund

Det er 30 nye smitta i Ålesund, 13 av dei studentar frå NTNU, melder Ålesund kommune. Ifølgje kommunen er smitten førebels avgrensa til ei studentgruppe. Dei fleste studentane som smittesporingsteamet har vore i kontakt med er vaksinert med 1 dose.

NRK - 24 aug 21 kl. 13:46

Rekordsmitte i Ålesund

Ålesund har registrert det høgaste talet på koronasmitta på eitt døgn under pandemien. I går fekk dei stadfesta 26 nye smitta, og aldri før har så mange blitt smitta på eitt døgn i sunnmørsbyen. Kommuneoverlege Olav Mestad seier i ei pressemelding at hurtigtestar er venta til Ålesund i løpet av veka.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:04

55 nye smitta i Bergen

Det er registrert 55 nye smitta i Bergen kommune sidan i går. 33 av tilfella er nærkontaktar, eit tilfelle er importsmitte og 21 har ukjent smitteveg. 22 av dei smitta er i alderen 19-23 år.

NRK - 03 sep 21 kl. 09:40

163 nye smitta i Trondheim

Det er andre dag på rad at Trondheim når det høgste talet smitta på eit døgn, med 163 nye smitta. Smitten er framleis størst blant folk i 20-åra..

NRK - 15 aug 21 kl. 04:34

Gutt ranet i Porsgrunn

En ung gutt ble sent lørdag kveld truet med kniv og fraranet en lommebok i Porsgrunn. To andre mindreårige gutter er mistenkte i saken. Politiet fikk melding om ranet klokken 23.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt