P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 15:21

P4 - 26 Jan 20 kl. 15:48

11 hus isolert etter ras

11 husstander er isolert etter at det gikk et stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Trøndelag.
Veiene blir stengt til i morgen, melder NRK.
En geolog har vært på stedet og kommer til å ta en ny vurdering når jordrraset har stabilisert seg..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Eitran, Trøndelag, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 hus, isolert, etter, ras
P4 - 12 Jan 20 kl. 07:23

Isolert etter flom

Rundt 50 personer i 20 husstander er isolert på grunn av flom i Tangvall i Kristiansand kommune. Beboerne ble isolert i går kveld da en bekk flommet over, skriver Fædrelandsvennen. En beboer sier til avisen at han regner med at situasjonen vil bedre seg i dag.

NRK - 12 Jan 20 kl. 05:07

Isolert av flom på Sørlandet

En flomstor bekk har isolert over 20 hus med rundt 50 mennesker i Brunvatnebygda i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Alle hus nord for Øste Løynstjønn er isolert..

NRK - 16 Feb 20 kl. 12:33

Flere isolert etter ras på Osterøy

Flere bygder er isolert som følge av et jordras på nordsida av Osterøy ved Bergen i går kveld. Politiet har ikke oversikt over mange personer som er berørt, men bare i ett av områdene skal rundt 15 personer være isolert, skriver Bergens Tidende..

NRK - I førrgår: 03:24

Fremdeles isolert etter jordras

Statens vegvesen vet ikke når de kan åpne veiene igjen for rundt 60 rasfaste innbyggere isolert etter jordras på Osterøy i Vestland fylke siden søndag. Raset er 15 til 20 meter bredt og tre meter høyt, ifølge Vegtrafikksentralen..

P4 - 04 Jan 20 kl. 09:38

Øy isolert etter uvær

550 innbyggere på øya Leka i Ytre Namdal har vært isolert fra omverden siden i går grunnet uværet har herjet. Både fergen og andre båter kommer seg verken til eller fra øya. Kommunens ordfører, Elisabeth Helmersen, sier til NRK at situasjonen begynner å bli kritisk..

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 07:51

200 innbyggere i Vik strømløse og isolert etter ras

Flere ras gikk søndag kveld over fylkesvei 5602 mellom Fresvik og Feios i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Om lag 200 innbyggere er isolert og uten strøm..

P4 - 16 Feb 20 kl. 17:44

Isolert etter jordras

60 personer er nå isolert på Osterøy etter at det gikk et jordras. Raset gikk like ved en av to broer som knyter øysamfunnet til fastlandet og da det ikke går ikke vei mellom de to broene, er innbyggerne solert, melder NRK. Veien vil ikke bli gjenåpnet i dag og det skal gjøres en ny vurdering i morgen klokken 15..

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 07:51

200 innbyggere i Fresvik strømløse og isolert etter ras

Flere ras gikk søndag kveld over fylkesvei 5602 mellom Fresvik og Feios i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Om lag 200 innbyggere er isolert og uten strøm..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 14:56

Flere bygder isolert etter ras på Osterøy

Flere bygder nord på Osterøy er isolert. Kommunen vurderer å sette inn lekter..

P4 - 29 Dec 19 kl. 19:21

200 innbyggere isolert

Rundt 200 innbyggere er isolert i Vik kommune etter at det gikk et ras over fylkesvei 5602 mellom Fresvik og Feios i Sogn og Fjordane i kveld. Raset er opp mot 60 meter bredt, men ingen skal ha blitt tatt av raset. Ordfører Roy Egil Stadheim sier de følger situasjonen tett og jobber med å få beredskapen på plass..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 45 minutter siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 3 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 1 time siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 3 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.

P4 - 2 timer siden

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.

P4 - 2 timer siden

Saksøker tidligere banksjef

Et belgisk rådgivningsfirma har på vegne av 155 investorer - deriblant Oljefondet - gått til sak mot norske Thomas Borgen, som tidligere var toppsjef i Danske Bank. Det er rettet et personlig krav mot nordmannen på nærmere 3,7 milliarder kroner, ifølge danske Børsen. Borgen ledet Danske Bank under hvitvaskingsskandalen i Estland.

P4 - 2 timer siden

Kapp-saken ferdig etterforsket

Politiet er nå ferdig med etterforskningen av drapet på 15-åringen som ble funnet kritisk skadd i en bolig på Kapp i Innlandet i oktober i fjor. Politiets innstilling er nå oversendt statsadvokaten, men politiet vil ikke kommentere innholdet. 15-åringens far er siktet for drapet.

P4 - 3 timer siden

Skal undersøke skredområde

Sysselmannen på Svalbard skal i løpet av dagen reise ut for å undersøke området der to tyske turister døde i snøskred på Fridtjovbreen i går. Han sier til NTB at de ønsker å få overblikk over fjellsiden, hvor snøen har kommet fra og dokumentere åstedet. Tyskerne var i et følge med fem turister og to guider i et russisk turselskap.

P4 - 3 timer siden

14 års fengsel for drap på Skedsmo

En mann i 30-årene er dømt til fengsel i 14 år for blant annet drap. Han helte rødsprit og tente på sin bevegelseshemmede kamerat på Skedsmo i november 2018. Det oppsto brann, og to personer måtte rømme fra flammene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt