P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:32

P4 - 26 jan. 20 kl. 15:48

11 hus isolert etter ras

11 husstander er isolert etter at det gikk et stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Trøndelag.
Veiene blir stengt til i morgen, melder NRK.
En geolog har vært på stedet og kommer til å ta en ny vurdering når jordrraset har stabilisert seg..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Eitran, Trøndelag, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 hus, isolert, etter, ras
P4 - 12 jan. 20 kl. 07:23

Isolert etter flom

Rundt 50 personer i 20 husstander er isolert på grunn av flom i Tangvall i Kristiansand kommune. Beboerne ble isolert i går kveld da en bekk flommet over, skriver Fædrelandsvennen. En beboer sier til avisen at han regner med at situasjonen vil bedre seg i dag.

NRK - 12 jan. 20 kl. 05:07

Isolert av flom på Sørlandet

En flomstor bekk har isolert over 20 hus med rundt 50 mennesker i Brunvatnebygda i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Alle hus nord for Øste Løynstjønn er isolert..

NRK - 16 feb. 20 kl. 12:33

Flere isolert etter ras på Osterøy

Flere bygder er isolert som følge av et jordras på nordsida av Osterøy ved Bergen i går kveld. Politiet har ikke oversikt over mange personer som er berørt, men bare i ett av områdene skal rundt 15 personer være isolert, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 30 des. 19 kl. 07:51

200 innbyggere i Vik strømløse og isolert etter ras

Flere ras gikk søndag kveld over fylkesvei 5602 mellom Fresvik og Feios i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Om lag 200 innbyggere er isolert og uten strøm..

Aftenposten - 30 des. 19 kl. 07:51

200 innbyggere i Fresvik strømløse og isolert etter ras

Flere ras gikk søndag kveld over fylkesvei 5602 mellom Fresvik og Feios i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Om lag 200 innbyggere er isolert og uten strøm..

NRK - 21 feb. 20 kl. 07:17

Heile Nordkapp kommune isolert

Heile Nordkapp kommune i Finnmark er framleis isolert som følge av ras eller rasfare. I Osterøy kommune i Vestland er fleire bygder isolerte etter ras. Og i Sør-Noreg fører uvêr og rasfare til stengde fjellovergangar fredag morgon..

NRK - 05 feb. 20 kl. 19:37

Bygder isolerte på grunn av ras

Rundt 70 personar i Eikesdalen i Møre og Romsdal er isolerte etter at det gjekk eit ras på vegen mellom Eikesdalen og Øverås. Geiranger er også isolert på grunn av fare for ras..

NRK - 09 okt. 19 kl. 01:11

To hus evakuert etter ras i Valdres

Tilsammen ti personer fra to hus er evakuert etter at det tirsdag kveld gikk et ras nord for Øye i Vang kommune i Oppland. Det har siden gått flere ras, men ingen har blitt truffet, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter..

NRK - 02 okt. 19 kl. 06:21

Hus evakuert etter ras

Eit hus i Skodje kommune i Møre og Romsdal er evakuert etter eit ras. Ein stein på fleire tonn er oppdaga like ved inngangspartiet til det evakuerte huset, opplyser politiet. Det er foreløpig ikkje aktuelt å evakuere fleire hus..

P4 - 27 juni 20 kl. 12:39

Seks isolert i Sandnessjøen

Seks pasienter er isolert ved sykehuset i Sandnessjøen etter at en sykepleier der i går testet positivt på koronaviruset. Det opplyser sykehuset nå. Tidligere i dag meldte de at 15 pasienter var isolert, men de har funnet ut at få har vært i kontakt med den svenske vikarsykepleieren.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 45 minutter siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 1 time siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 1 time siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 1 time siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 1 time siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.

P4 - 22 timer siden

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

P4 - 3 timer siden

Antallet som smittes igjen øker

Antall personer som har blitt koronasmittet to ganger øker. Så langt er det bekreftet at minst 20 personer på verdensbasis har blitt smittet igjen - og noen av dem ble sykere den andre gangen. I gjennomsnitt har det gått 71 dager mellom første og andre påviste infeksjon.

P4 - 2 timer siden

Færre så presidentdebatten

Det er kalt den verste presidentdebatten noensinne - så kanskje var det greit at debatten fikk langt færre seere enn den første debatten mellom Donald Trump og Hillary Clinton i 2016. Munnhuggeriet mellom Trump og Joe Biden natt til i går var det 73,1 millioner som fikk med seg direkte, mot 84 millioner for Trump vs Clinton..

P4 - 2 timer siden

Tre av fire hotellrom står tomme hver natt

Flere steder i landet står tre av fire hotellrom tomme hver natt. Selskapet Benchmarking Alliance opplyser til DN at september normalt er en av årets beste måneder på grunn av kurs- og konferansetrafikk. Nå ser det derimot bekmørkt ut - og det er ingen bedring i sikte, for nå er det ingen sommer rett rundt hjørnet, smittesituasjonen utvikler seg i negativ retning og restriksjoenne strammes inn, ifølge selskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt