VG > Økonomi

Torsdag, 26 November, 10:26

VG - 25 okt. 20 kl. 22:34

1165 personer i karantene i Gjøvik, barnehager og skoler til rødt nivå

Barnehager og skoler i Gjøvik går fra gult til rødt nivå. Søndag er 1165 personer i kommunen i karantene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gjøvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1165personer i , karantenei , Gjøvik, barnehagerog , skoler, til rødt nivå
VG - 25 okt. 20 kl. 22:34

1165 personer i karantene på Gjøvik – barnehager og skoler til rødt nivå

Barnehager og skoler på Gjøvik går fra gult til rødt nivå. Søndag er det registrert syv nye smittetilfeller og 1165 personer i kommunen er i karantene..

NRK - 25 okt. 20 kl. 23:36

1165 personer i karantene i Gjøvik

I Gjøvik er 1165 personer satt i koronakarantene, opplyser kommuneoverlegen til VG. Blant annet er tre skoletrinn på ungdomsskolen og flere klasser på videregående, samt en kohort i en barnehage, i karantene..

NRK - 25 okt. 20 kl. 19:36

Sju nye smittede på Gjøvik

Søndag er ytterligere sju personer bekreftet smittet med koronavirus på Gjøvik. Det er en kvinne i 30-årene og seks personer under 20 år. Det går nå fra gult til rødt beredskapsnivå på alle skoler og barnehager på Gjøvik.

VG - 25 okt. 20 kl. 22:34

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går til rødt nivå

Barnehager og skoler i Gjøvik går fra gult til rødt nivå, og barnehagene går tilbake til redusert åpningstid etter ytterligere smitte.

NRK - 25 okt. 20 kl. 19:36

Barnehager og skoler til rødt nivå

Søndag er ytterligere sju personer bekreftet smittet med koronavirus på Gjøvik. Det er en kvinne i 30-årene og seks personer under 20 år. Det går nå fra gult til rødt beredskapsnivå på alle skoler og barnehager på Gjøvik.

NRK - 23 okt. 20 kl. 09:18

Én ny smittet - 300 i karantene

Ytterligere én person er bekreftet smittet av koronaviruset i Gjøvik, bekrefter kommuneoverlege Siri Fuglum Berg. Dermed er totalt 17 personer smittet i Gjøvik, og over 300 personer er i karantene. Fuglum Berg frykter at tallet på smittede vil øke..

P4 - 21 okt. 20 kl. 11:45

Barnehagebarn i karantene

I Trondheim er minst 30 barnehagebarn i karantene etter å ha fått svømmeundervisning av en koronasmittet person. Ifølge Adresseavisen fikk barn fra fire barnehager opplæring av denne personen. Flere ansatte i barnehagene er også i karantene..

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:40

16 nye smittetilfeller på Gjøvik

Det er i dag meldt om 16 nye smittetilfeller av koronaviruset på Gjøvik. De fleste nye tilfellene gjelder personer i 20-åra eller yngre. Til sammen har 72 personer i Gjøvik fått bekrefta smitte av koronaviruset i oktober..

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:40

18 nye smittetilfeller på Gjøvik

Det er i dag meldt om 18 nye smittetilfeller av koronaviruset på Gjøvik. De fleste nye tilfellene gjelder personer i 20-åra eller yngre. Til sammen har 72 personer i Gjøvik fått påvist koronaviruset i oktober..

P4 - 28 okt. 20 kl. 08:23

Ble drept på Gjøvik og fraktet til Moelv

Mannen som ble funnet drept i næringsbygget som brant i Moelv i Innlandet ble trolig drept på Gjøvik. Det opplyser politiet i en pressemelding. 30.

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Hylles av sørgende fans i Buenos Aires-gatene: – Han var mer enn bare et menneske

BUENOS AIRES (VG) Tusenvis av argentinere strømmer ut i gatene etter den triste nyheten om Diego Maradonas bortgang..

VG - 8 timer siden

Danske får rollen til sparket Johnny Depp

Onsdag bekrefter Warner Bros. at danske Mads Mikkelsen har fått rollen Johnny Depp etterlater seg i «Fantastic Beasts 3»..

VG - 11 timer siden

Da VG møtte Maradona: Fortalte om «Guds hånd» – og avslørte raseriutbrudd på Ullevaal

VGs Henning Olsen møtte Diego Maradona to ganger. Her beskriver han hvordan det var å sitte ansikt til ansikt med fotballegenden. Hvordan ikonet forklarte «Guds hånd», sitt forhold til Cuba, sine feil og mangler – og sin store kjærlighet til fotball..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta: – Vi taper fortjent

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

Ødegaard sentral i Champions League-debuten – Real Madrid én seier unna avansement

(Inter - Real Madrid 0–2) For første gang i karrieren var Martin Ødegaard på banen i en Champions League-kamp. Og nordmannen viste seg frem umiddelbart..

VG - 12 timer siden

Trump benåder Michael Flynn

President Donald Trump benåder tidligere nasjonal sikkehetsrådiver i USA, Michael Flynn..

VG - 12 timer siden

Snudde motgangen: Slo Danmark for 12. gang

(Danmark-Norge 25–27) Anført av Camilla Herrem og Henny Reistad slo håndballjentene Danmark for 12. gang på rad. Norge vant den første av to EM-oppkjøringskampene etter å ha vært ute å kjøre midt i 2.

VG - 13 timer siden

Maradonas norske venn: – Han var to personer – «Diego» og «Maradona»

Terje Liverød (65) var den nordmannen som kjente Diego Maradona best. Den tidligere agenten forteller at det avdøde ikonet hadde to forskjellige personligheter..

VG - 15 timer siden

Maradona er død: Gråt i vei for ham, Argentina!

Som om ikke året 2020 var trist nok fra før, har mannen, myten og legenden Diego Armando Maradona forlatt oss. Makan til ikon kommer internasjonal fotball neppe til å oppleve igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt