NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:06

NRK - 25 Feb 18 kl. 21:23

110 jenter fortsatt savnet

110 skolejenter fra Nigeria skal fortsatt være savnet etter et angrep fra Boko Haram sist uke. Jentene skal være bortført etter at skolen ble stormet av uniformerte soldater, skriver Aljazeera. Totalt var 906 elever på skolen da hendelsen fant sted..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria, Boko Haram, Aljazeera

Dele artikeln

2625 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 110, jenterfortsatt , savnet
Dagbladet - 09 May 18 kl. 01:08

Politiet graver etter savnede jenter i USA

Politiet i Michigan i USA har begynt å grave i et skogsområde der de mener det kan ligge opptil sju jenter som har vært savnet i flere tiår..

NRK - 09 May 18 kl. 01:05

Graver etter savnede jenter i USA

Politiet i Michigan har begynt å grave i et skogsområde der de mener det kan ligge opptil sju jenter som har vært savnet i flere tiår. – Vi er helt overbevist om at vi leter i riktig område, sier politimester Bill Dwyer, skriver NTB..

NRK - 22 Feb 18 kl. 18:55

101 jenter fortsatt savnet

101 skolejenter er savnet tre dager etter at det som trolig var Boko Haram-islamister, tok dem med seg i et angrep mot en skole nord i Nigeria. Det er kommet motstridende meldinger om hva som har skjedd. Foreldrene har 101 navn på sin savnetliste..

NRK - 21 Feb 18 kl. 19:13

111 skolejenter savnet i Nigeria

111 nigerianske skolejenter er savnet etter at terrorgruppen Boko Haram angrep en landsby, bekrefter lokalt politi til AFP. I 2014 ble 270 jenter bortført av terrorgruppen fra en skole i Chibok..

NRK - 13 May 18 kl. 17:35

To jenter savnet i Oslo

Flere politipatruljer leter etter to jenter på fem og åtte år ved Bogerud i Oslo. Den ene jenta har lyst blondt år, blå kjole med hvite prikker og rosa tights. Den andre har rosa kjole med svarte prikker, og pakistansk opprinnelse..

VG - 09 May 18 kl. 04:56

Politiet graver etter sju savnede jenter i USA

Politiet i Michigan i USA har begynt å grave i et skogsområde der de mener det kan ligge opptil sju jenter som har vært savnet i flere tiår..

VG - 09 May 18 kl. 04:56

Politiet graver etter syv savnede jenter i USA

Politiet i Michigan i USA har begynt å grave i et skogsområde der de mener det kan ligge opptil syv jenter som har vært savnet i flere tiår..

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 21:58

- Lokket unge jenter med penger, klær, alkohol og sigaretter

Mannen skal kontaktet norske jenter ned i 11-års alderen og kjøpt nettovergrep mot barn på fire år. Over 50 jenter er identifisert. Politiet frykter det er langt flere..

Aftenposten - 24 Oct 17 kl. 10:42

Jenter plages mer av skolestress enn gutter

En ny rapport viser at jenter er mer utsatt for skolerelatert stress enn gutter. Ifølge flere studier er presset størst for 15 år gamle jenter..

P4 - 21 Nov 17 kl. 10:12

Jenter best på samarbeid

Jenter er best på samarbeid på skolen. Det går fram av nye Pisa-tall. De viser at norske elever generelt er gode på å løse problemer sammen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 30 minutter siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 45 minutter siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 3 timer siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 3 timer siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 4 timer siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt