NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:21

NRK - 23 May 20 kl. 17:46

1100 strømløse i Innlandet

Lyn, vind og hagl gjorde 1100 kunder strømløse i innlandet i dag. – Nå har de fleste fått strømmen tilbake, men 85 kunder er fortsatt uten strøm på Toten, sier Cecilie Gregersen i Eidsiva Nett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Toten, Cecilie Gregersen, Eidsiva Nett, Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1100, strømløsei , Innlandet
NRK - 22 Feb 20 kl. 17:38

Stadig flere får strømmen tilbake

Vel 1 200 husstander er fortsatt uten strøm i Innlandet etter den kraftige vinden. De kundene bor i Kongsvinger, Grue, Eidskog og på Helgøya. Her er oversikten over hvor det er strømstans hos Elvia sine kunder..

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:55

Fortsatt strømløst i Glåmdalen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:55

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 11 Feb 20 kl. 23:52

1100 døde i Kina

Tallet på døde i virusutbruddet i Kina har passert 1100, opplyser kinesiske myndigheter onsdag. Det er registrert 94 nye dødsfall i den hardt rammede Hubei-provinsen..

NRK - 01 Apr 20 kl. 15:13

1100 forespørsler til UD daglig

UD har nesten 100 medarbeidere som hjelper nordmenn som vil hjem. Siden 12. mars har UDs operative senter mottatt i snitt 1100 henvendelser i døgnet fra nordmenn i utlandet, deres pårørende og nær familie i Norge.

NRK - 23 Mar 20 kl. 01:21

Har stanset 1100 korona-annonser

Etter at markedsplassen Finn.no innførte forbud mot en rekke koronarelaterte produkter, har over 1100 annonser blitt stanset. Den nyeste trenden er dopapir, skriver Klassekampen..

VG - 29 Apr 20 kl. 23:02

Svensk politi etterforsker sykepleieren Marielles død

Sykepleieren Marielle DeBruhl (39) døde etter å ha jobbet med coronasyke. Nå blir dødsfallet etterforsket av politiet..

NRK - 06 May 20 kl. 04:43

Over 1100 rettssaker utsatt

Mellom 1100 og 1200 rettssaker er avlyst eller utsatt i norske tingretter og om lag 70 er satt på vent i lagmannsrettene i Norge som følge av koronautbruddet, skriver Bergens Tidende. Situasjonen er uakseptabel, mener Domstoladministrasjonen (DA)..

NRK - 28 Feb 20 kl. 18:49

Blir redaksjonssjef i NRK Innlandet

Alexander Nordby er tilsett som redaksjonssjef i NRK Innlandet på Lillehammer. Nordby har jobba i NRK sidan 2006 og har erfaring frå VG og Nationen. Karianne Stordal sluttar i stillinga for å starte hos Fylkesmannen i Innlandet..

VG - 26 Mar 20 kl. 14:06

Norge vil ha 1100 respiratorer til sommeren

Over 1100 respiratorer vil de neste månedene gi pustehjelp ved sykehussenger i Norge. 288 av dem er bestilt etter at coronaepidemien brøt ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt