NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 02:01

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:25

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert. Blant stedene der det er påvist smitte er flere skoler og sykehjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 10 nye, koronatilfelleri , Bærum
NRK - 24 feb. 21 kl. 09:18

16 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 16 nye koronatilfeller i Bærum, opplyser smittevernoverlegen til NRK. Dagen før var det registrert 24 tilfeller, som er det høyeste døgntallet i kommunen hittil i år..

NRK - 10 feb. 21 kl. 00:15

220 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 220 nye koronatilfeller her i landet. Det er 126 færre enn dagen før og 71 færre enn samme dag i forrige uke..

NRK - 16 timer siden

Fire nye koronatilfeller i Bodø

I Bodø er det meldt fire nye koronatilfeller det siste døgnet. To av dem har foreløpig ukjent smittevei, og de to andre er nærkontakter som allerede var i karantene. Smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen sier at smittesporingen pågår for fullt..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:39

Smittehopp i Bærum

Det er registrert 36 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet. Det er det høyeste antall nye smittede denne uken. Så langt denne uken er det registrert 111 nye koronasmittede i kommunen.

NRK - 26 jan. 21 kl. 21:13

Over 100 millioner koronatilfeller

Antallet bekreftede koronatilfeller har passert 100 millioner, viser oversiktene til både Johns Hopkins-universitetet og Worldometer..

NRK - 01 mars 21 kl. 12:01

15 nye smittetilfeller i Bærum

Det er registrert 15 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet, opplyser Bærum kommune..

NRK - 21 jan. 21 kl. 19:22

Bærum forlenger skjenkestopp

Bærum kommune forlenger foreløpig skjenkestoppen, i likhet med nabokommunen Oslo. Neste vurdering gjøres onsdag neste uke. Det siste døgnet er det registrert ti nye smittetilfeller i Bærum..

NRK - 25 feb. 21 kl. 20:43

Mutert virus dominerer i Bærum

Etter en periode med lave smittetall har antallet nye smittede økt kraftig i Bærum denne uken. 97 personer har testet positivt for korona de siste sju dagene. Kommuneoverlegen i Bærum forteller at opp mot 60 prosent av tilfellene er mutert virus..

NRK - I førrgår: 09:54

19 nye smittede i Bærum

Det siste døgnet har 19 personer testet positivt på covid-19 i Bærum, nesten en halvering fra dagen før, viser tall fra Bærum kommune sine hjemmesider. Torsdag strammet kommunen inn koronatiltakene..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:08

Kriseledelsen i Bærum samlet

Kriseledelsen i Bærum har samlet seg for å diskutere hva som skal skje med lokale kjøpesentre og vinmonopol, melder Budstikka. Det er lange køer utenfor flere vinmonopol i Asker og Bærum lørdag, etter at regjeringen innførte tiltak i Oslo-området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere vaksiner til EU i april

Leveransene av vaksine til EU blir doblet i april når EU-landene vil få 100 millioner vaksinedoser hver måned. Det sier lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, til den tyske avisa Stuttgarter Zeitung. Produksjonen øker og flere nye vaksiner vil komme, sier von der Leyen..

NRK - 15 minutter siden

Demokrat ber Cuomo trekke seg

I USA har lederen i delstatsforsamlingen i New York bedt Andrew Cuomo gå av som guvernør. Cuomo er er anklaget for å ha underslått dødstall under koronapandemien og for overgrep mot kvinnelige ansatte. Cuomo sier han ikke vil gå av..

NRK - 15 minutter siden

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

NRK - 15 minutter siden

Dobbelt så mange leteaksjoner

Det siste året har Røde Kors hatt 138 leteaksjoner etter folk det er frykt for at vil ta sitt eget liv. Dette er en dobling av antallet leteaksjoner fra tidligere år, viser en ny rapport..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 1 time siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 1 time siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 2 timer siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 2 timer siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt