Dagbladet > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:52

Dagbladet - 30 Jun 19 kl. 21:04

10 000 arbeids­timer hvert år

Hvor mye koster kampflyene som Norge kjøper av USA? Forsvaret bruker 10 000 arbeidstimer hvert år på å finne svaret..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Norge, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 10 000, arbeids, timer, hvert, år
P4 - 28 Oct 19 kl. 13:09

Over 40 kan være uskyldig dømt

Minst 48 personer er feilaktig dømt til fengsel for trygdesvindel på grunn av feil praktisering av EØS-regelverket. Det opplyser Arbeids- og sosialdepartementet. Arbeids- og sosisalminister Anniken Hauglie betegner saken som alvorlig og vil sette i gang en ekstern granskning.

P4 - 17 Sep 19 kl. 07:45

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - 06 Nov 19 kl. 13:36

Har fortsatt tillit til Nav-sjefen

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har fortsatt tillit til Nav-sjef Sigrun Vågeng. Lederen av arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget, Erlend Wiborg sa i går at Vågeng bør gå av som følge av trygdeskandalen og at NAV-ledelsen har vært altfor passive. Det er Hauglie ikke enig i og sier til NTB at hun stoler på at Nav tar tak i saken på en god måte..

VG - I førrgår: 12:35

Brev glemt i skuff rammer Hauglie: – Jeg beklager så mye

NAV ba så tidlig som i juni 2018 om en rettslig vurdering fra Arbeids- og sosialdepartementet i en EØS-trygderettssak. – Det brevet ble liggende i en skuff. Jeg beklager så mye, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H)..

P4 - 25 Nov 19 kl. 12:43

Rødt fremmer mistillit mot Hauglie

Rødt fremmer nå mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av NAV-saken. Minste 48 personer er uriktig dømt for trygdesvindel, og over 2400 personer kan ha fått urettmessige krav om tilbakebetaling. Partileder Bjørnar Moxnes mener sakens alvor og omfang har økt under Hauglies periode som ansvarlig statsråd.

P4 - 19 Nov 19 kl. 05:56

Regjeringen var involvert i trygdesak

Regjeringen var involvert i en trygdesak i EU-domstolen og fikk førstehånds kjennskap til at Navs praksis var feil i 2015. Norge argumenterte, som EØS-land, for sitt syn i en sak der en britisk kvinne hadde mistet trygdeytelsene i utlandet. Kvinnen vant fram i 2017.

NRK - 23 Mar 19 kl. 21:41

139 personer evakuert

Over seks timer etter mayday-signalet er 139 personer evakuerte fra Viking Sky. Nærmere 1200 står igjen. Hvert av de fem helikopterene som er satt inn i aksjonen får med seg inntil 15 personer, dermed går det fremdeles lang tid før alle er evakuerte..

Dagbladet - 08 Jul 19 kl. 20:55

Forsker: - Du kan bare fly annethvert år

Britisk klimaforsker sier at forskningen er entydig: Ikke fly oftere enn hvert andre år - og prøv å begrense deg til hvert tredje..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 06:00

Klimamålene skal nås

Hvert år skal det bli dyrere å forurense. Og hvert år skal vi bidra med økonomiske muskler til omstilling av alle sektorer for å hjelpe markedet med å kutte utslipp..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 09:35

FN: CO2-utslippene må kuttes med 7,6 prosent hvert år

Verden må kutte CO2-utslippene med 7,6 prosent hvert år fram til 2030. Ellers vil det ikke være mulig å oppnå 1,5-gradersmålet, slår FNs miljøprogram fast..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt