NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:30

NRK - 24 Mar 19 kl. 20:43

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Svalbard, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 100, måneder, over, normalen
NRK - 02 Apr 19 kl. 09:55

12 måneder med unormal varme

Gjennomsnittstemperaturen i Norge lå i mars 1,2 grader over normalen. Det er den tolvte måneden på rad med temperaturer over normalen, melder Meteorologisk institutt..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 20:50

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard

Hundre måneder på rad har temperaturen på Svalbard vært over normalen, viser tall fra Meteorologisk institutt..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 20:50

Hundre måneder på rad med temperaturer over normalen på Svalbard

Mars måned blir etter alt å dømme den hundrede måneden på rad med temperaturer over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt..

NRK - 02 Apr 19 kl. 09:59

100 måneder med Svalbard-varme

I mars registerte meteorologene den 100. måneden med temperaturer over normalen på Svalbard. I mars hadde Svalbard lufthavn en middeltemperatur på -12,6 grader, noe som er 3,1 grader over normalen..

Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 09:59

Fembarnsmor dømt til fengsel i to år og ni måneder for IS-medvirkning

En 31 år gammel somalisk asylsøker er i Oslo tingrett dømt til fengsel i to år og ni måneder og ni måneder for å ha deltatt i terrornettverket IS i Syria, melder TV 2..

Hegnar.no - 02 May 19 kl. 10:50

Uvanlig varmt og tørt

April ble svært varm og tørr over hele landet. Månedstemperaturen lå 3,3 grader over normalen. Bare 2011 var varmere, opplyser meteorologene..

Hegnar.no - 19 Feb 19 kl. 06:37

Vinterferien er den nye påskeferien

Mildt «påskevær» er blitt den nye normalen i vinterferien. Flere steder er det allerede bart og i skisporene er det klisterføre..

Klartale - 19 Feb 19 kl. 14:02

Vinterferien er den nye påsken

Mildt «påskevær» er blitt den nye normalen i vinterferien. Flere steder er det allerede bart. I skisporene er det klisterføre..

NRK - 28 Dec 18 kl. 06:00

Tre måneder til Brexit

I dag er det tre måneder til Storbritannia forlater EU. Fortsatt er ingen skilsmisseavtale på plass. Først i januar skal avtalen som statsminister Theresa May har fremforhandlet, behandles i Parlamentet..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 07:00

Sjøisen i Arktis kan vokse selv om verden blir varmere

Denne vinteren var iskanten i Barentshavet tilbake til normalen. Det høres paradoksalt ut, men det er det ikke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 4 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt