NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:50

NRK - 24 Mar 19 kl. 20:43

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Svalbard, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 100, måneder, over, normalen
NRK - 02 Apr 19 kl. 09:55

12 måneder med unormal varme

Gjennomsnittstemperaturen i Norge lå i mars 1,2 grader over normalen. Det er den tolvte måneden på rad med temperaturer over normalen, melder Meteorologisk institutt..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 20:50

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard

Hundre måneder på rad har temperaturen på Svalbard vært over normalen, viser tall fra Meteorologisk institutt..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 20:50

Hundre måneder på rad med temperaturer over normalen på Svalbard

Mars måned blir etter alt å dømme den hundrede måneden på rad med temperaturer over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt..

NRK - 02 Apr 19 kl. 09:59

100 måneder med Svalbard-varme

I mars registerte meteorologene den 100. måneden med temperaturer over normalen på Svalbard. I mars hadde Svalbard lufthavn en middeltemperatur på -12,6 grader, noe som er 3,1 grader over normalen..

Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 09:59

Fembarnsmor dømt til fengsel i to år og ni måneder for IS-medvirkning

En 31 år gammel somalisk asylsøker er i Oslo tingrett dømt til fengsel i to år og ni måneder og ni måneder for å ha deltatt i terrornettverket IS i Syria, melder TV 2..

Klartale - 19 Feb 19 kl. 14:02

Vinterferien er den nye påsken

Mildt «påskevær» er blitt den nye normalen i vinterferien. Flere steder er det allerede bart. I skisporene er det klisterføre..

Hegnar.no - 19 Feb 19 kl. 06:37

Vinterferien er den nye påskeferien

Mildt «påskevær» er blitt den nye normalen i vinterferien. Flere steder er det allerede bart og i skisporene er det klisterføre..

NRK - 28 Dec 18 kl. 06:00

Tre måneder til Brexit

I dag er det tre måneder til Storbritannia forlater EU. Fortsatt er ingen skilsmisseavtale på plass. Først i januar skal avtalen som statsminister Theresa May har fremforhandlet, behandles i Parlamentet..

VG - 08 Mar 19 kl. 17:48

Brødre dømt for gruppevoldtekt i Sogndal

To brødre er dømt til fengsel i fem år og tre måneder og fire år og seks måneder for grov voldtekt av en kvinne i Sogndal i februar i fjor..

NRK - 08 Mar 19 kl. 18:20

Brødre dømt for gruppevoldtekt

To brødre er dømt til fengsel for en gruppevoldtekt av en kvinne i Sogn. De to er dømt til henholdsvis fem år og tre måneder og fire år og seks måneder Den ene av dem har allerede bestemt seg for å anke dommen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre klatrere funnet døde i Canada

De tre klatrerne fra North Face som var savnet etter et snøskred i Canada i påsken, er funnet døde. Amerikanske Jess Roskelley og østerrikerne David Lama og Hansjörg Auer ble tatt av et skred onsdag. De ble funnet søndet, ifølge CNN..

NRK - 15 minutter siden

To menn er arrestert for Nav-brann

Politiet har pågrepet to menn som mistenkes for å ha tent på Nav-bygget som er i full fyr i Enebakk i Akershus i natt. Det vil trolig brenne ned. Brannvesenet forsøker å hindre spredning til en Joker-butikk like ved..

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 1 time siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt