P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 19:09

P4 - 26 Jan 20 kl. 16:05

1000 nye smittetilfeller

Coronaviruset i Kina fortsetter å spre seg.
Så mange som 1000 personer til har trolig blitt smittet i den kinesiske byen Wuhan, hvor viruset har sitt utspring.
Dermed har nesten 3000 personer blitt smittet, og 56 personer har mistet livet.
Viruset er smittsomt i inkubasjonstiden, altså før man merker symptomer.
Det gjør også at helsemyndighetene i Kina har store utfordringer med å holde utbruddene under kontroll..
Les mer på P4


Les mer om:
Kina, Wuhan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1000, nye, smittetilfeller
P4 - 07 Feb 20 kl. 16:22

Smittetilfeller øker fortsatt

Antall personer som har omkommet av koronaviruset i Kina har steget til 638. I tillegg er det påvist 31 200 smittetilfeller, opplyste Verdens helseorganisasjon, WHO, for litt siden, som nå daglig orienterer pressen om virusutbruddet. Antall smittetilfeller har de siste to dagene blitt redusert, men det er for tidlig å si om dette er en positiv trend, ifølge WHO..

P4 - 13 timer siden

Antall smittetilfeller kraftig ned

Antall nye smittetilfeller etter koronaviruset går kraftig ned. På bare et døgn har antallet personer som har fått påvist viruset gått fra 1693 til 349, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Det er det laveste registrert på nesten en måned.

P4 - 01 Feb 20 kl. 09:47

259 døde av viruset

Ytterligere 46 mennesker har dødd av coronaviruset i Kina siste døgn. Det totale offisielle dødstallet er dermed oppe i 259. I tillegg er det registrert 1.

P4 - 11 Feb 20 kl. 05:14

Dødstallet har passert 1000

Tallet på døde etter koronavirusutbruddet i Kina har nå passert 1.000. Kinesiske myndigheter opplyste i natt at 1016 mennesker har mistet livet.

NRK - 15 Oct 19 kl. 11:45

Nye toppsjefer til Rema 1000

McDonalds-sjef Pia Martinsen Mellbye blir ny markedsdirektør i Rema 1000, mens Circle K-topp Line Aarnes blir innkjøpsdirektør i dagligvarekjeden. Det opplyser Rema 1000-sjef Trond Bentestuen til E24..

P4 - 21 Nov 19 kl. 13:56

Rema 1000 stopper forhandlinger

Rema 1000 fryser nå forhandlinger med leverandører etter forskjellsbehandling på betingelser. Konkurransetilsynet la forrige uke frem resultatet av en kartlegging som viser at Norgesgruppen har fått opp 15 prosent bedre betingelser enn Coop og Rema 1000. Rema er svært misfornøyd med betingelsene og har nå stoppet forhandlingene for neste år etter denne rapporten, skriver E24..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 06:23

108 nye dødsfall av Wuhan-viruset. Totalt er over 1000 døde registrert.

Tallet på døde i virusutbruddet i Kina har passert 1000, opplyser kinesiske myndigheter. Over 42.600 er smittet av det nye coronaviruset..

NRK - 01 Oct 19 kl. 16:34

1000 druknet i Middelhavet

Over 1000 migranter døde i forsøket på å krysse Middelhavet så langt i år, ifølge tall fra FNs høykommissær for flyktninger. FN kaller det en «dyster milepæl» og ber om at EU igjen sender redningsbåter for å plukke opp folk..

P4 - 21 Jan 20 kl. 10:35

Smittetilfeller har økt

Antall smittede av det farlige coronaviruset øker fortsatt. Kinesiske myndigheter opplyser i dag at 291 personer nå er bekreftet smittet. Fire mennesker er så langt bekreftet døde..

NRK - 21 Dec 19 kl. 09:35

Rema 1000 gjenopptar forhandlinger

Rema 1000 stoppet forhandlingene med leverandørene etter at Konkurransetilsynet avdekket store forskjeller i innkjøpsbetingelsene. Nå starter forhandlingene igjen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.

P4 - 15 minutter siden

76 kinesere søkt om oppholdstillatelse

76 kinesere har søkt om utvidet oppholdstillatelse i Norge på grunn av utbruddet av koronaviruset i hjemlandet. 67 av disse har fått innvilget søknaden, mens de siste 9 fortsatt er til behandling, melder VG. Utenriksdepartementet opplyser at alle kinesiske statsborgere som ikke får reist hjem på grunn av kansellerte flyavganger og stengte flyplasser kan søke om utvidet opphold..

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt