P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:01

P4 - 26 jan. 20 kl. 16:05

1000 nye smittetilfeller

Coronaviruset i Kina fortsetter å spre seg.
Så mange som 1000 personer til har trolig blitt smittet i den kinesiske byen Wuhan, hvor viruset har sitt utspring.
Dermed har nesten 3000 personer blitt smittet, og 56 personer har mistet livet.
Viruset er smittsomt i inkubasjonstiden, altså før man merker symptomer.
Det gjør også at helsemyndighetene i Kina har store utfordringer med å holde utbruddene under kontroll..
Les mer på P4


Les mer om:
Kina, Wuhan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1000, nye, smittetilfeller
P4 - 21 mars 20 kl. 08:25

Ingen nye smittetilfeller i Kina

For tredje dag på rad har ikke Kina registrert noen nye lokale smittetilfeller av koronaviruset. Derimot får landet stadig høyere antall smittetilfeller fra utlandet. I dag melder Kina om 41 nye smittetilfeller fra utlandet, det er det høyeste antallet på ett døgn så langt.

NRK - 31 juli 20 kl. 16:50

1525 nye smittetilfeller i Spania

Spanias helseminister rapporterte om 1525 nye smittetilfeller av korona fredag. Det er det høyeste antallet på flere måneder. Det er også tredje dagen på rad med over 1000 nye smittetilfeller, melder Reuters..

NRK - 21 mars 20 kl. 03:20

Kina: Ingen lokale smittetilfeller

Kina har tre dager på rad ikke registrert noen nye lokale smittetilfeller av koronaviruset, men får stadig høyere antall smittetilfeller inn fra utlandet. Lørdag melder Kina 41 smittetilfeller fra utlandet..

P4 - 18 juni 20 kl. 13:55

Høyeste smittetallet på fem uker

I går ble det registrert 32 nye smittetilfeller i Norge. Det er det høyeste antallet nye smittede registrert på et døgn i Norge på fem uker. Folkehelseinstituttet sier til NTB at de foreløpig ikke ser noen tydelige tendenser i utviklingen av smitte, og at det uansett vil variere fra dag til dag.

NRK - 10 sep. 20 kl. 20:55

Åtte nye smittetilfeller

Det er torsdag registrert åtte nye smittetilfeller i Fredrikstad. Det er dermed registrert 172 nye smittetilfeller i byen etter det store smitteutbruddet i august..

P4 - 23 aug. 20 kl. 19:35

Nesten 5000 nye smittede i Frankrike

I Frankrike har myndighetene registrert nesten 4900 nye smittede det siste døgnet. I går ble det registrert 3602 nye smittetilfeller, i tillegg til ett dødsfall, melder Reuters. Også i Storbritannia fortsetter smitten å øke.

NRK - 17 mai 20 kl. 11:25

Nye smittetilfeller i Russland

Russiske myndigheter har påvist 9.709 nye smittetilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Totalt har nå Russland påvist 281.

P4 - 12 april 20 kl. 11:22

2000 smittetilfeller i Russland

Russland har registrert nesten 2200 nye smittetilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er den største økningen i smittetilfeller fra en dag til en annen så langt for Russland. I følge Worldometers er det nå registrert 130 koronarelaterte dødsfall i Russland..

NRK - 14 juni 20 kl. 20:33

New Jersey med 305 smittetilfeller

Det er noe ned fra lørdagens tall, men guvernør Phil Murphy har i dag delt på twitter at New Jersey har 305 nye smittetilfeller i dag. Så langt har staten 166 881 smittetilfeller og 12 625 døde..

P4 - 01 juli 20 kl. 18:47

160.000 smittes daglig

På verdensbasis registreres det nå 160.000 nye smittetilfeller hver dag. Det opplyser Verdens helseorganisasjon.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nynazister delte ut løpesedler i Oslo

Nynazister delte i går ut løpesedler med antisemittisk innhold utenfor en jødisk synagoge i Oslo under markeringen av den jødiske helligdagen jom kippúr. Personene skal tilhøre den høyreekstreme organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Aksjonen ble etter hvert stanset av politiet, forteller forstanderen.

P4 - 15 minutter siden

Stor antiterroraksjon i Frankrike

I Frankrike er 29 personer pågrepet i en større antiterroraksjon. Personene er mistenkt for å finansiere al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, deriblant ved hjelp av kryptovaluta. Terrororganisasjonen skal ifølge fransk påtalemyndighet ha mottatt flere millioner kroner ved bruk av kryptovaluta..

P4 - 1 time siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 2 timer siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 2 timer siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt