P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 00:50

P4 - 23 May 20 kl. 19:40

10-åring til sykehus etter båtulykke

En ti år gammel gutt er sendt til sykehus med luftambulanse etter en båtulykke i Rørvik i Trøndelag.
Ulykken skjedde ved Kleiva camping, og ifølge politiet skal gutten være ved bevissthet..
Les mer på P4


Les mer om:
Rørvik, Trøndelag, Kleiva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 10-åring, til, sykehus, etter, båtulykke
P4 - 30 May 20 kl. 23:32

Mann til sykehus etter utforkjøring

En motorsyklist i 40-årene er sendt til sykehus i Ålesund med luftambulanse etter en ulykke på riksvei 15 i Strynevegen i Vestland fylke. Ifølge politiet er det snakk om en utforkjøring. Også en mann er sendt til sykehus etter at en bil havnet av veien i Steinkjer i kveld.

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:21

Tre til sykehus etter utforkjøring i Trondheim

Tre personer i starten av 20-årene er kjørt til sykehus for undersøkelse etter at bilen de satt i kjørte av veien og rullet rundt..

P4 - 25 Apr 20 kl. 20:16

Tre til sykehus etter kantring

Tre personer er sendt til sykehus i Namsos etter at en fritidsbåt kantret i Steinfjorden i kveld. Politiet sier de tre klarte å komme seg i land på egenhånd. De mistenker promillekjøring..

NRK - 30 May 20 kl. 22:43

Mann til sykehus etter utforkjøring

En mann er sendt til sykehus med det som kan være bruddskader etter at en bil havnet på taket etter å ha kjørt av veien i Steinkjer lørdag kveld. Politiet mistenker at høy fart kan ha vært en medvirkende årsak til ulykken..

NRK - 17 Apr 20 kl. 06:50

95-åring fra Bærum frisk fra korona

En 95 år gammel mann er skrevet ut av Bærum sykehus etter å ha hatt koronaviruset, skriver Budstikka. Mannen ble smittet etter en charterferie i Spania i mars og senere isolert på sykehus. Nå er 95-åringen isolert i leiligheten sin på Bekkestua..

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 09:19

Stor vannlekkasje ved Ullevål sykehus: Ring 2 åpnet for trafikk igjen i begge retninger

Ring 2 forbi Ullevål sykehus ble stengt i begge retninger etter en større vannlekkasje lørdag morgen. Nå er trafikken i gang igjen..

NRK - 24 Feb 20 kl. 00:17

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 20:45

10-åring fløyet til sykehus i Namsos etter båtulykke

En 10 år gammel gutt er fløyet med luftambulanse til Namsos sykehus etter en båtulykke i Rørvik kommune i Trøndelag..

NRK - 07 Apr 20 kl. 01:07

Til sykehus etter ulykke i Drammen

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Brakerøya i Drammen natt til tirsdag. Begge er alvorlig skadd, opplyser politiet. Bilen de to satt i skal ha kjørt på en rundkjøring og rullet rundt, ifølge politiet..

Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 20:29

21-åring anker ikke dommen etter dødsfall på Holmlia

En 21-åring anker ikke tingrettsdommen på ett års fengsel for vold mot en 16-åring ved Holmlia skole i Oslo. 16-åringen døde senere på sykehus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 1 time siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 1 time siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 1 time siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 1 time siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 1 time siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 2 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt