P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:46

P4 - 31 May 19 kl. 09:54

- Viktig å ta økning i jentevold på alvor

- Det er viktig at økningen i vold som utøves av jenter blir tatt på alvor.
Det sier forsker Ann-Cathrin Faldet ved Høgskolen i Innlandet.
Tall fra Oslo politidistrikt viser at det har vært over en dobling i vold utført av tenåringsjenter i hovedstaden de siste tre årene.
Faldet sier dette er et rop om hjelp..
Les mer på P4


Les mer om:
Ann-Cathrin Faldet, Høgskolen, Innlandet, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktigå ta , økningi , jentevold, alvor
NRK - 08 Nov 19 kl. 11:54

Tar rapporten på største alvor

Kystverket tar Havarikommisjonens sikkerhetstilrådinger på største alvor, sier direktør Einar Vik Arset. I den første delrapporten sier Havarikommisjonen at Kystverket ikke hadde gjort nok for å sikre tilstrekkelig trafikkovervåkning..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:19

- Krisemaksimerer arbeidslivet

- Arbeiderpartiet må slutte å krisemaksimere norsk arbeidsliv. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Heidi Nordby Lunde. I Dagsavisen i går anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre regjeringen for ikke å ta problemet med deltidsarbeid på alvor, fordi stadig flere nå jobber ufrivillig deltid.

P4 - 24 Apr 19 kl. 12:54

- Ekstremt viktig at folk tar skogbrannfare på alvor

- Det er ekstremt viktig at folk tar innover seg at skogbrannfaren en stor. Det sier direktør Cecilie Daae i Direktoratet for samfunnskikkerhet og beredskap. De enorme skogbrannene i Rogaland og Vest-Agder er nå under kontroll, men det er fortsatt frykt for at sterk vind kan spre gnister.

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:36

Ap og MDG står bom fast i forhandlinger

Arbeiderpartiet og MDG står bom fast i forhandlingene i Oslo - bokstavelig talt. Ifølge Klassekampen krever MDG betydelig bompengeøkning for å lande byrådsplattformen med de to partiene og SV. Arbeiderpartiet på sin side vil ikke gå med på en økning i bompenger, og byrådsleder Raymond Johansen begrunner dette med at det er viktig å bygge bru mellom indre og ytre by..

P4 - 03 Feb 20 kl. 06:37

Kraftig økning i overdosedødsfall

- Viktig å avkriminalisere, sier Arild Knutsen i Foreningen for human narkotikapolitikk.

NRK - 02 Apr 20 kl. 19:40

Intensivplasser på stedet hvil

I en rapport fra 2011 står det at Norge i tiden etter svineinfluensaen hadde 235 operative intensivsenger. Da korona-epidemien brøt ut for alvor var det tilsvarende tallet 248. Justert for befolkningsøkning er det praktisk talt det samme..

Dagbladet - 20 May 19 kl. 22:59

Komikeren mener alvor

Ukrainas nye president Volodymyr Zelenskyj viste at han mener alvor da han i sin innsettelsestale gikk rett i strupen på det politiske establishmentet..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 19:30

Misvisende å si at hyppigheten av selvmord øker | Ole Jacob Madsen

Å ta selvmord på alvor er å ta selvmordsstatistikken på alvor..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 20:10

Nå kan du få levert matvarer på døren av Maren Lundby: – Viktig å ta situasjonen på alvor

Koronaviruset gjør at mange sliter med å komme seg på butikken eller apoteket. Det ønsker Maren Lundby og resten av hopplandslaget å gjøre noe med..

E24 - 30 Nov 19 kl. 15:32

Aksjonær om DNB-etterforskning: – Viktig at ledelsen tar dette på alvor

DNBs børsverdi ble barbert med 17 milliarder kroner etter at Økokrim har startet etterforskning. Storebrand forventer at «banken gjør alt det som trengs for å komme til bunns i denne saken»..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

To nye koronadødsfall i Danmark

Ytterligere to personer er døde som følge av koronaviruset i Danmark det siste døgnet. Totalt har nå 582 dansker mistet livet i pandemien. Og for første gang på tre måneder er det ingen nye registrerte smittetilfeller i Finland det siste døgnet.

P4 - 30 minutter siden

Ahus åpner for besøk fra pårørende

På grunn av redusert på gang av pasienter med koronavirus åpner nå Ahus igjen for besøk fra pårørende. En til to av de nærmeste kan dermed får lov å komme på besøk fra og med i morgen opplyser sykehuset. Frem til nå har kunn barn inntil 18 år, fødende og kritisk syke fått ha med seg en pårørende på grunn av smittefaren..

P4 - 45 minutter siden

Siktet for drapsforsøk - dømt for dobbeltdrap i 2014

Mannen som nå er siktet etter at en 88 år gammel mann ble knivstukket i Sandvika i går, ble dømt for dobbeltdrap i 2004. Det skriver avisa Budstikka. Norsk-eritreeren i 30-årene ble dømt til 16 års fengsel for drap på to dørvakter i Moss.

P4 - 1 time siden

Amerikanere bidrar til Bidens valgkamp

De voldsomme demonstrasjonene og uroen i USA har fått amerikanerne til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. I følge Reuters har den demokratiske presidentkandidaten til og med fått republikanere til å åpne lommeboka. Likevel har USAs president Donald Trump samlet inn langt mer penger enn Biden..

P4 - 1 time siden

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

P4 - 1 time siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 1 time siden

20 nye koronadødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registret 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset i Sverige. I tillegg er det registret over 1000 nye smittetilfeller. I går passerte landet over 40 000 smittede, i alt er 4562 personer døde som følge av pandemien i Sverige..

P4 - 1 time siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for overgrep mot 16 barn

En 56 år gammel mann fra Tromsø er tiltalt for overgrep mot 16 barn. Mannen skal ha lurt barna til å sende seksuelle bilder av seg selv, blant annet via Snapchat melder avisa Nordlys. Ved to av tilfellene var barna under 14 år gammel.

P4 - 1 time siden

Vil ha ett år og to måneder fengsel for Kamelen

Aktor har lagt ned påstand om ett år og to måneders fengsel for artisten Marcus Mosele, best kjent som Kamelen. Det ble klart i Bergen tingrett i ettermiddag. Bergensrapperen står blant annet tiltalt for ran og trusler.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt