P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 00:32

P4 - 31 May 19 kl. 09:54

- Viktig å ta økning i jentevold på alvor

- Det er viktig at økningen i vold som utøves av jenter blir tatt på alvor.
Det sier forsker Ann-Cathrin Faldet ved Høgskolen i Innlandet.
Tall fra Oslo politidistrikt viser at det har vært over en dobling i vold utført av tenåringsjenter i hovedstaden de siste tre årene.
Faldet sier dette er et rop om hjelp..
Les mer på P4


Les mer om:
Ann-Cathrin Faldet, Høgskolen, Innlandet, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktigå ta , økningi , jentevold, alvor
NRK - 08 Nov 19 kl. 11:54

Tar rapporten på største alvor

Kystverket tar Havarikommisjonens sikkerhetstilrådinger på største alvor, sier direktør Einar Vik Arset. I den første delrapporten sier Havarikommisjonen at Kystverket ikke hadde gjort nok for å sikre tilstrekkelig trafikkovervåkning..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:19

- Krisemaksimerer arbeidslivet

- Arbeiderpartiet må slutte å krisemaksimere norsk arbeidsliv. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Heidi Nordby Lunde. I Dagsavisen i går anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre regjeringen for ikke å ta problemet med deltidsarbeid på alvor, fordi stadig flere nå jobber ufrivillig deltid.

P4 - 24 Apr 19 kl. 12:54

- Ekstremt viktig at folk tar skogbrannfare på alvor

- Det er ekstremt viktig at folk tar innover seg at skogbrannfaren en stor. Det sier direktør Cecilie Daae i Direktoratet for samfunnskikkerhet og beredskap. De enorme skogbrannene i Rogaland og Vest-Agder er nå under kontroll, men det er fortsatt frykt for at sterk vind kan spre gnister.

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:36

Ap og MDG står bom fast i forhandlinger

Arbeiderpartiet og MDG står bom fast i forhandlingene i Oslo - bokstavelig talt. Ifølge Klassekampen krever MDG betydelig bompengeøkning for å lande byrådsplattformen med de to partiene og SV. Arbeiderpartiet på sin side vil ikke gå med på en økning i bompenger, og byrådsleder Raymond Johansen begrunner dette med at det er viktig å bygge bru mellom indre og ytre by..

Dagbladet - 20 May 19 kl. 22:59

Komikeren mener alvor

Ukrainas nye president Volodymyr Zelenskyj viste at han mener alvor da han i sin innsettelsestale gikk rett i strupen på det politiske establishmentet..

P4 - 25 Jun 19 kl. 06:51

FNB har nådd Tromsø

Bompengeopprører når stadig flere steder og nå merkes det for alvor i Tromsø. I flere store byer ligger Folkeaksjonen nei til bompenger an til å gjøre et brakvalg, ifølge meningsmålinger. I Tromsø får partiet 9,1 prosent på VGs partibarometer, det er en kraftig økning fra mars da fikk partiet 2,7 prosent..

P4 - 14 Aug 19 kl. 09:34

Stordalen kjøper hotellkjede i Finland

Petter Stordalen har kjøpt en ny hotellkjede - denne gang i Finland,. Det er den finske luksushotellgruppen Kämp Collection Hotels. Og Stordalen har betalt over en milliard kroner for kjøpet, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 16 Oct 19 kl. 16:52

- Samferdselsministeren må ta alarmen på alvor

- Det er på høy tid at samferdselsministeren kommer på banen når det gjelder omleggingen av Statens Vegvesen. Det mener Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Fra neste år splittes etaten opp, og fylkene skal nå ha ansvaret for fylkesveiene.

NRK - 15 May 19 kl. 08:42

Sterk økning i import av elsykler

Det ble importert 60.900 elsykler til Norge i 2018, en økning på 42 prosent fra året før, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det ble importert 335.

NRK - 11 Jul 19 kl. 17:25

Økning i ulovlig innvandring til EU

EUs grensebyrå, Frontex, melder om en økning av ulovlig innvandring i juni. Fra mai til juni så man en økning på seks prosent, ifølge NTB. Totalt for første halvår av 2019 har det imidlertid kommet en tredel mindre enn i 2018..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 3 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 3 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 5 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 3 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 6 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 6 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 6 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 7 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt