P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 06:02

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:21

- Viken Venstre vraker Grande

Også Viken Venstre - som er det største fylkeslaget, vil bytte ut dagens partiledelse.
Det opplyser kilder til NRK.
Viken vraker både leder Trine Skei Grande og nestlederne Ola Elvestuen og Terje Breivik.
Fylkeslaget, som dekker både Buskerud, Akershus og Østfold, har spilt inn både Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby til valgkomiteen..
Les mer på P4


Les mer om:
Viken Venstre, NRK, Trine Skei Grande, Ola Elvestuen, Terje Breivik, Buskerud, Abid Raja, Rotevatn, Guri Melby, Venstre, Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viken, Venstre, vraker, Grande
Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 14:56

Viken Venstre vraker Trine Skei Grande

Viken Venstre vil ha fornyelse i partiledelsen og har spilt inn en rekke navn til valgkomiteen. Sittende partileder Trine Skei Grande står ikke på listen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 14:34

Viken Venstre vrakar Grande

Fylkeslaget i landets største fylke, Viken Venstre, vrakar leiar Trine Skei Grande og heile partileiinga i si innstilling til valkomiteen. Dei har spelt inn ei rekke namn til ny partileiing..

VG - 21 Oct 19 kl. 15:06

Viken Venstre vraker Trine Skei Grande

Det bekrefter nestlederen i Venstres største fylkeslag overfor VG..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 16:33

Venstre-kaos: Viken avviser Trine-vraking

Viken Venstre avviser at de har vraket Trine Skei Grande som partileder. - Vi har sendt inn en liste med kandidater som kan representere fornyelsen i partiledelsen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 14:34

Fylkeslag i Venstre vrakar Grande

Fylkeslaget i landets største fylke, Viken Venstre, vrakar leiar Trine Skei Grande og heile partileiinga i si innstilling til valkomiteen. Også Bergen Venstre vil kvitte seg med partileiinga, og foresleg Sveinung Rotevatn som ny leiar..

VG - 21 Oct 19 kl. 15:06

Viken vil ha ny Venstre-ledelse - nevner ikke Trine Skei Grande

Venstres største fylkeslag har levert ei liste med navn til ny partiledelse. Trine Skei Grande står ikke på den..

P4 - 17 Sep 19 kl. 17:35

Grande avbryter Island-tur

Venstre-leder Trine Skei Grande avbryter sitt besøk på Island etter bråket mellom Venstre og Frp. Det melder TV2. Skei Grande skulle ha deltatt i en paneldiskusjon med blant annet Islands statsminister, men dette blir det altså ikke noe av.

P4 - 26 Oct 19 kl. 11:47

– Bergen Venstre vil vrake Grande

- Det er en tid for alt, også for venstreleder Trine Skei Grande. Det sier leder Jo Lerheim i Bergen Venstre til VG før valgkomitéen i Venstre samles på Fornebu for å prøve og lage et forslag til ny ledelse i partiet. Selv mener Bergen Venstre at Sveinung Rotevatn bør bli ny leder.

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:49

Skei Grande åpner for avtale

Etter det NRK vet sier Venstre nei til skissen som ble godkjent av Frps landsstyre. Venstre-leder Trine Skei Grande mener likevel det er mulig å få til en bompengeavtale: – Frp har beveget seg siden forrige landsstyremøte, sier Grande til NRK..

P4 - 21 Aug 19 kl. 13:57

TØI enig med Venstre

-Transportforskere er enige med Venstre-leder Trine Skei Grande i at bompengene kan reduseres uten at trafikken i storbyene øker. Direktør ved TØI, Gunnar Lindberg, sier til VG at det ikke er noen sammenheng i mindre bompenger og økt trafikk. Flere i Venstre er i mot bompengeskissen som Frp har sagt ja til da de mener den vil føre til økt trafikk i byene men Grande sa nylig at hun er løsningsorientert..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 1 time siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.

P4 - 1 time siden

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige. En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news. Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.

P4 - 7 timer siden

Rauma får gondol

Rauma får gondolbane. Kommunestyret vedtok i dag at private aktører skal få bygge den omstridte gondolbanen mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla, melder NRK. 22 stemte for og fem imot.

P4 - 8 timer siden

Ber NFF anmelde vold

Justispolitikere ber nå Norges Fotballforbund om å hjelpe ofre for vold og trusler i fotballen med å politianmelde hendelsene. I dag meldte VG at av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse. Justispolitikere fra Frp, Ap, Høyre, SV og Senterpartiet er enige om at dette ikke er akseptabelt og ber forbundet ta ansvar og ikke la det være opp til ofrene å anmelde..

P4 - 8 timer siden

Nav-ofre kan få penger neste uke

De første ofrene for NAV-skandalen kan vente seg penger på konto fra neste uke. Det opplyser arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie til Dagbladet. Hun har vært i møte med NAV-direktøren i kveld.

P4 - 8 timer siden

To døde etter skoleskyting

To elever er nå bekreftet døde etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA i kveld. Det er en 16 år gammel jente og en 14 år gammel gutt som er drept. I tillegg er to 14 år gamle elever skadet.

P4 - 8 timer siden

Pirater fengsles i seks mnd

De seks piratene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet en norsk vennegjeng på seiltur i Panama er varetektsfengslet i et halvt år. Det melder NRK. De risikerer å dømmes til opptil 18 års fengsel..

P4 - 8 timer siden

Pågrepet etter boligbrann

En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brann i en enebolig i Grimstad i Agder i kveld. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og røykdykkere søkte gjennom huset uten å finne noen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt