P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 08:16

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:21

- Viken Venstre vraker Grande

Også Viken Venstre - som er det største fylkeslaget, vil bytte ut dagens partiledelse.
Det opplyser kilder til NRK.
Viken vraker både leder Trine Skei Grande og nestlederne Ola Elvestuen og Terje Breivik.
Fylkeslaget, som dekker både Buskerud, Akershus og Østfold, har spilt inn både Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby til valgkomiteen..
Les mer på P4


Les mer om:
Viken Venstre, NRK, Trine Skei Grande, Ola Elvestuen, Terje Breivik, Buskerud, Abid Raja, Rotevatn, Guri Melby, Venstre, Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viken, Venstre, vraker, Grande
Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 14:56

Viken Venstre vraker Trine Skei Grande

Viken Venstre vil ha fornyelse i partiledelsen og har spilt inn en rekke navn til valgkomiteen. Sittende partileder Trine Skei Grande står ikke på listen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 14:34

Viken Venstre vrakar Grande

Fylkeslaget i landets største fylke, Viken Venstre, vrakar leiar Trine Skei Grande og heile partileiinga i si innstilling til valkomiteen. Dei har spelt inn ei rekke namn til ny partileiing..

VG - 21 Oct 19 kl. 15:06

Viken Venstre vraker Trine Skei Grande

Det bekrefter nestlederen i Venstres største fylkeslag overfor VG..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 16:33

Venstre-kaos: Viken avviser Trine-vraking

Viken Venstre avviser at de har vraket Trine Skei Grande som partileder. - Vi har sendt inn en liste med kandidater som kan representere fornyelsen i partiledelsen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 14:34

Fylkeslag i Venstre vrakar Grande

Fylkeslaget i landets største fylke, Viken Venstre, vrakar leiar Trine Skei Grande og heile partileiinga i si innstilling til valkomiteen. Også Bergen Venstre vil kvitte seg med partileiinga, og foresleg Sveinung Rotevatn som ny leiar..

VG - 21 Oct 19 kl. 15:06

Viken vil ha ny Venstre-ledelse - nevner ikke Trine Skei Grande

Venstres største fylkeslag har levert ei liste med navn til ny partiledelse. Trine Skei Grande står ikke på den..

P4 - 11 Mar 20 kl. 18:09

Grande: - En stor ære å få tjene Venstre

-Det har vært en ære å få tjene Venstre. Det sier Trine Skei Grande i et brev til medlemmene i partiet etter at hun i dag offentliggjorde at hun trekker seg som Venstre-leder og fra regjeringen. Grande sier hun er klar for å jobbe videre, men at det skal hun gjøre fra Stortinget.

P4 - 17 Sep 19 kl. 17:35

Grande avbryter Island-tur

Venstre-leder Trine Skei Grande avbryter sitt besøk på Island etter bråket mellom Venstre og Frp. Det melder TV2. Skei Grande skulle ha deltatt i en paneldiskusjon med blant annet Islands statsminister, men dette blir det altså ikke noe av.

P4 - 26 Oct 19 kl. 11:47

– Bergen Venstre vil vrake Grande

- Det er en tid for alt, også for venstreleder Trine Skei Grande. Det sier leder Jo Lerheim i Bergen Venstre til VG før valgkomitéen i Venstre samles på Fornebu for å prøve og lage et forslag til ny ledelse i partiet. Selv mener Bergen Venstre at Sveinung Rotevatn bør bli ny leder.

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:49

Skei Grande åpner for avtale

Etter det NRK vet sier Venstre nei til skissen som ble godkjent av Frps landsstyre. Venstre-leder Trine Skei Grande mener likevel det er mulig å få til en bompengeavtale: – Frp har beveget seg siden forrige landsstyremøte, sier Grande til NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Kjenseth har bestemt seg

Etter å ha tenkt på det en stund, har Venstres Kjetil Kjenseth nå bestemt seg - han skal stemme mot regjeringspartiene og for sitt eget syn på bioteknologiloven i dag. Både Venstre og Høyre skal i utgangspuktet stemme med KrF, som er imot liberaliseringen av loven. KrF har uttrykt håp om at også enkeltrepresentanter fra andre partier kan bryte ut, men det skjer altså også på det som skulle være deres egen side.

P4 - 45 minutter siden

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

P4 - 2 timer siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 2 timer siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 2 timer siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 1 time siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 1 time siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 1 time siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 1 time siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt