Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 29 February, 10:08

Hegnar.no - 27 Mar 19 kl. 10:36

- Vi har ikke god nok beredskap

Erna Solberg sier at Norge ikke har god nok beredskap til å håndtere en cruiseulykke i nord..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Solberg, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi har ikke, god, nok, beredskap
NRK - 30 Aug 19 kl. 12:59

Vy vil ikke ha busser i beredskap

Det er ikke et alternativ å ha busser stående i beredskap i tilfelle det blir uventet stopp i trafikken, sier Vys togdirektør Arne Fosen. – Vi hadde en prøve i fjor der vi hadde 20 busser stående tilgjengelig i august. De ble ganske fort ikke brukt..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:11

Bedre beredskap i 2020 for Babcock

Luftambulansetjenesten melder at Babcock Scandinavian AirAmbulance AS leverte 95,28 prosent beredskap med luftambulansetjenestens ni fly i januar i Norge. Medregnet det ekstra beredskapsflyet i Alta, leverte Babcock 96,45 prosent beredskap..

NRK - 17 Jun 19 kl. 15:03

Best på beredskap i Telemark

Kommunane i Telemark og Vestfold er best i landet på beredskap, viser ei årleg undersøking frå Direktoratet for samfunnstryggleik og beredskap. Meir enn 80 prosent av kommunane i Telemark og Vestfold oppfyller krava til kommunal beredskapsplikt..

P4 - 07 Dec 19 kl. 17:41

Tromsø og Bodø uten beredskap

Tromsø og Bodø er uten beredskap mens man prøver å finne ut av hva som er problemet med ambulanseflyene til Babcock som nå er satt på bakken. Også dagflyet i Alta er tatt av beredskap inntil videre. Luftambulansetjeneste har varslet sine helikopterbaser, Forsvaret og Hovedredningssentralene om økt behov for å bruke helikopter..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 19:11

Vy klarte ikke å stille med alternativ transport

Etter forsinkelser i togtrafikken på denne tiden i fjor ble det satt inn 20 busser som sto i beredskap sørover fra hovedstaden. Da togene sto torsdag, var det ingen busser i beredskap..

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:20

Norwegian klar med ekstra beredskap

Norwegian har ekstra beredskap i forbindelse med Corona-viruset. Det uttalte Norwegian-sjef Jacob Schram til NRK i dag. Han sier de har et team klart hvis noe skulle skje.

P4 - 27 Sep 19 kl. 12:21

NAV bør ha bedre beredskap

NAV bør ha beredskap på plass nå som flere kommer til å trenge økonomisk rådgivning og hjelp. Det mener forsker ved forbruksforskningsinstituttet, Christian Poppe. Som P4-nyhetene meldte tidligere i dag, frykter namsfogden i Oslo, Asker og Bærum et renn av gjeldssaker når gjeldsregisteret får full virkning.

P4 - 04 Feb 20 kl. 10:51

I beredskap for dyrehelsa

Også dyrehelsen i Norge følger nøye med på det smittsomme koronaviruset. Viruset ble smittet fra dyr til mennesker, man vet foreløpig ikke om lungeviruset kan smitte tilbake til dyrene. Til Nationen sier Mattilsynets seksjon for dyrehelse at de følger nøye med på situasjonen, og at det er tett kontakt mellom dem, Folkehelseinstituttet og Veterinærinstituttet.

VG - 22 May 19 kl. 13:47

Tybring-Gjedde ble kjørt på beredskap – kritiseres for å ikke svare

Samfunnssikkerhets- og beredskapsminister Ingvild Smines Tybring-Gjedde (Frp) kritiseres kraftig av opposisjonen for ikke å svare på spørsmål om beredskap..

Dagbladet - 18 Jan 19 kl. 18:28

Kritiske datasystemer nede. Rød beredskap

Rød beredskap i Helse Sør-Øst da datasystemene har vært nede i flere timer fredag..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt