P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:33

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:39

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på.
Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene.
Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..
Les mer på P4


Les mer om:
Venstre, Elvestuen, P4

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, skal, konsentrere, segom , regjeringsplattformen
P4 - 23 Aug 19 kl. 09:48

- Venstre skal ikke ut av regjering

– Venstre skal ikke ut av regjeringen! Det sier Abid Raja til NTB etter heftige spekulasjoner om både Venstres og Frps videre planer for regjeringssamarbeid. Venstres bompengekrav skaper sterke reaksjoner i Frp.

VG - 18 Aug 19 kl. 18:13

Sentrale Venstre-kilder: Frykter økt biltrafikk med lavere bompenger

Venstre skal ha fått gjennomslag for at staten tar en større del av regningen for kollektiv-satsing. Likevel vil Venstre forhandle videre i bompengekrisen som har rammet regjeringen. - Vi gjør det for klimaet, sier en sentral Venstre-kilde til VG..

P4 - 13 Mar 20 kl. 07:52

Venstre utsetter landsmøtet

Lederstriden i Venstre kan bli langvarig - som følge av koronaviruset. For nå har Venstre besluttet å utsette landsmøtet der ny leder skal velges. Og Trine Skei Grande er øverste sjef til ny leder er valgt, opplyser Venstres generalsekretær til NTB..

NRK - 24 Apr 20 kl. 02:41

Venstre vil hente barn fra Moria

Landsstyret i Venstre ber regjeringen jobbe for en felles europeisk løsning slik at foreldreløse barn i Moria-leiren i Helle kan hentes ut. Venstre vil at barna skal komme i tillegg til den vedtatte flyktningkvoten..

P4 - 13 Jun 19 kl. 05:49

- Mange i Venstre håper FrP forlater regjering

Mange velgere i Venstre har nå fått nok av FrPs bompengekrav og håper de forlater regjeringen. Det sier fylkesleder i Oppland Venstre, Roger Granum. Til Aftenposten sier han at Venstre ikke har noe å gå på i forhandlinger, og at Norge står overfor en klimakrise, og ikke bompengekrise.

P4 - 21 Jan 20 kl. 13:33

Krf og Venstre vil gjøre seg mer synlige

Krf og Venstre vil kjempe for å gjøre seg mer synlige nå som Frp går ut av regjering. Det mener flere valgforskere. I dag skal de to partilederne møte statsminister Erna Solberg for å starte arbeidet med å legge en ny statsrådkabal.

P4 - 27 Aug 19 kl. 07:51

Venstre og Krf vil stanse Brasil-avtale

Venstre og Krf åpner for å si nei til den kontroversielle frihandelsavtalen Norge har inngått med Brasil. Regjeringen inngikk, sammen med Efta, avtalen på fredag, til tross for kraftig motstand fra partier og miljøorganisasjoner. Ifølge Klassekampen vurderer både Krf og Venstre å nekte å godkjenne avtalen når den skal opp i Stortinget.

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 10:56

Unge Venstre håper nye koster kan redde et parti i krise

Venstre er i dyp krise og trenger ny ledelse, mener Unge Venstre-topp. Valgkomiteen må håndtere åpen strid om toppvervene rett før de skal lande sitt forslag..

Klartale - 16 Apr 20 kl. 09:55

Farger vekker følelser

Skal du pusse opp? Da bør du vite litt om farger. Visste du for eksempel at oransje gjør deg glad og øker appetitten?

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 12:29

Unge Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som ny Venstre-leder

Sveinung Rotevatn må bli partileder - og Abid Raja skal ikke sitte i partiledelsen. Det er beskjeden fra Unge Venstre til moderpartiet, melder NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Norge endrer ikke reiseråd til Tyskland

Reiserådet i Norge endres ikke i lys av Tysklands oppmykning. Tyskland åpner for innreise fra enkelte land fra 15. juni, deriblant Norge.

P4 - 10 minutter siden

Seks bygninger tatt av jordras

Det har gått et nytt skred i Alta og ytterligere et hus er skylt på sjøen. Det opplyser politiet til NRK. Dermed har i alt seks boliger blitt tatt etter at det gikk et flere hundre meter stort jordskred på Kråkeneset i Alta.

P4 - 30 minutter siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 1 time siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 1 time siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.

P4 - 1 time siden

Bil kjørte på to personer i London

Politiet i London melder at en bilist har kjørt på eller kollidert med to personer i Sloane Square. Gjerningsmannen skal ha løpt fra åstedet etter hendelsen, men er nå pågrepet av politiet. Skadeomfanget og flere opplysninger rundt hendelsen er foreløpig ukjent..

P4 - 2 timer siden

Y-blokka skal rives

Kampen om Y-blokka er over. Stortinget stemte i dag ned SVs forslag om å utsette rivning av bygningen inntil saken var blitt prøvd for retten. Støtteaksjonen for Y-blokka trekker dermed søksmålet, og dermed er betongbygningen i Regjeringskvartalet i Oslo snart historie.

P4 - 1 time siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

P4 - 2 timer siden

Avviser Hagens anke om ransakelse

Politiet får fortsatt ransake boligen til drapssiktede Tom Hagen. Det har lagmannsretten fastslått, som dermed forkaster Hagens anke. Høyesterett konkluderte i mai at 70-åringen ikke kan mistenkes for drap eller medvirkning på drap på sin kone, og dermed ble Hagen løslatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt