P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:33

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:39

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på.
Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene.
Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..
Les mer på P4


Les mer om:
Venstre, Elvestuen, P4

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, skal, konsentrere, segom , regjeringsplattformen
P4 - 23 Aug 19 kl. 09:48

- Venstre skal ikke ut av regjering

– Venstre skal ikke ut av regjeringen! Det sier Abid Raja til NTB etter heftige spekulasjoner om både Venstres og Frps videre planer for regjeringssamarbeid. Venstres bompengekrav skaper sterke reaksjoner i Frp.

VG - 18 Aug 19 kl. 18:13

Sentrale Venstre-kilder: Frykter økt biltrafikk med lavere bompenger

Venstre skal ha fått gjennomslag for at staten tar en større del av regningen for kollektiv-satsing. Likevel vil Venstre forhandle videre i bompengekrisen som har rammet regjeringen. - Vi gjør det for klimaet, sier en sentral Venstre-kilde til VG..

P4 - 13 Jun 19 kl. 05:49

- Mange i Venstre håper FrP forlater regjering

Mange velgere i Venstre har nå fått nok av FrPs bompengekrav og håper de forlater regjeringen. Det sier fylkesleder i Oppland Venstre, Roger Granum. Til Aftenposten sier han at Venstre ikke har noe å gå på i forhandlinger, og at Norge står overfor en klimakrise, og ikke bompengekrise.

P4 - 27 Aug 19 kl. 07:51

Venstre og Krf vil stanse Brasil-avtale

Venstre og Krf åpner for å si nei til den kontroversielle frihandelsavtalen Norge har inngått med Brasil. Regjeringen inngikk, sammen med Efta, avtalen på fredag, til tross for kraftig motstand fra partier og miljøorganisasjoner. Ifølge Klassekampen vurderer både Krf og Venstre å nekte å godkjenne avtalen når den skal opp i Stortinget.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 12:29

Unge Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som ny Venstre-leder

Sveinung Rotevatn må bli partileder - og Abid Raja skal ikke sitte i partiledelsen. Det er beskjeden fra Unge Venstre til moderpartiet, melder NRK..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 20:34

Derfor sier Venstre nei

Venstre er uenig i grunnpremisset om at det skal bli billigere å kjøre bil inn til de store byene, og mener det kan øke trafikken, i strid med Granavolden-erklæringen..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 19:18

Mange i Venstre ønsker endringer i ledelsen: Hvem skal ut?

I Venstre er det tydelige forventninger til endringer i Venstres ledertrio. Men hvem som skal ut, er foreløpig usikkert..

Dagbladet - 20 Sep 19 kl. 13:03

Venstre-flørt får SV til å se rødt

- Vi skal først gå til Rødt. Det er planen, sier SVs Sunniva Holmås Eidsvoll samme dag som byrådsleder Raymond Johansen (Ap) åpner for et tettere samarbeid med Venstre i Oslo de neste fire åra..

Klartale - 16 Sep 19 kl. 08:59

Frp reagerer på kritikk fra Venstre

Abid Raja i Venstre anklaget Frp for å komme med «brun propaganda». Frps leder ber Venstre rydde opp..

VG - 04 Jun 19 kl. 13:27

Unge Venstre: Venstre må ut av regjering uten klima-gjennomslag

Både unge Venstre-leder Sondre Hansmark og fylkesleder i Agder Venstre mener det er Venstre som har grunn til å true med å gå ut av regjering, ikke Frp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 15 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt