Dagbladet > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:13

Dagbladet - 16 sep. 19 kl. 01:59

- Våpnene er ladd og klare

Irans skjebne kan ligge i president Trumps hender, frykter forsvarsekspert. Selv skriver presidenten at våpnene deres er ladd og klare i et harmdirrende Twitter-innlegg..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Trumps, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Våpneneer , laddog , klare
NRK - 02 juli 19 kl. 06:50

Pågrepet med ladd pistol i Oslo

Politiet i Oslo fikk tirsdag morgen melding om en person som var i besittelse av en pistol. Etter kort tid gjorde en politipatrulje funn av en ladd pistol på en person, som ble pågrepet og kjørt i arrest, skriver politiet på Twitter..

P4 - 02 juli 19 kl. 07:06

Pågrep mann med ladd pistol

En mann er arrestert etter å ha blitt pågrepet med en ladd pistol i Brugata i Oslo sentrum i morgentimene. Politiet har ikke fått melding om at noen er blitt truet av mannen..

Aftenposten - 13 aug. 19 kl. 15:31

Politiet: Terrorsiktede Philip Manshaus (21) hadde ikke våpentillatelse

Politiet mener at 21-åringen har stjålet våpnene som ble brukt under moskeangrepet lørdag. Våpnene skal ha tilhørt et eller flere av familiemedlemmene..

P4 - 21 aug. 19 kl. 16:38

Hadde med tre våpen

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus hadde med seg to rifler og en hagle da han gikk til angrep på moskeen i Bærum 10. august. Det opplyser politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til NRK.

P4 - 27 aug. 19 kl. 08:37

- Russiske mellomdistanseraketter ved norskegrensen

Russland har utplassert mellomdistanseraketter langs grensen til Norge. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen. I podkasten «Krig & Sånn», fra Forsvarets forum, understreker Bruun-Hanssen at han ikke frykter at Russland vil avfyre raketter mot Norge i nærmeste framtid.

NRK - 13 sep. 19 kl. 08:55

Beto vil fjerne våpen fra markedet

– Du kan være sikker på at vi vil ta fra deg din AR-15, din AK-47. Vi vil ikke lenger tillate at disse våpnene blir brukt mot amerikanere. Det sa Beto O'Rourke under demokratenes debatt i Houston i natt.

P4 - 19 okt. 19 kl. 15:09

Bekymret for atomvåpen

Flere departementer i USA skal være bekymret for hva som skjer med USAs atomvåpen i Tyrkia. Donald Trump har som første amerikanske president bekreftet at USA har atomvåpen i landet. Det er snakk om rundt 50 atombomber ved en base sør-øst i Tyrkia.

NRK - 28 okt. 19 kl. 17:06

Beholder de gamle fylkesvåpnene

Fylkestinget i Troms og Finnmark har vedtatt å beholde begge de gamle fylkesvåpnene for Troms og Finnmark. Et felles forslag fra MDG, Sp, Ap og SV, om å vrake alle tre forslagene til nytt fylkesvåpen, ble vedtatt..

P4 - 01 nov. 19 kl. 19:39

Mener Sjøvold ikke leverte inn våpen i 2017

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold kan ikke ha levert inn de to våpnene han oppbevarte ulovlig i 2017 slik han hevder. Det sier politiinspektør Audun Kristiansen i Oslo politidistrikt til VG, som behandlet saken. Sjøvold har forklart at våpnene ble innlevert under et våpenamnesti i 2017, men Kristiansen forteller at det trolig skjedde en gang mellom 2015 og 2016.

P4 - 15 nov. 19 kl. 07:05

To forsvarsansatte siktet for ulovlig våpenbefatning

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for grovt underslag etter at de i mai ble tatt med flere hundre våpen. Politiet mener våpnene skulle vært destruert, skriver VG. Mennene er to av 67 personer, deriblant flere tidligere forsvarsansatte, som er siktet i samme sakskompleks.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Riksrevisjonen starter massiv coronagransking

Riksrevisjonen har besluttet å granske myndighetenes coronahåndtering, og vil undersøke både krisepakkene og NAV. Arbeidet starter opp allerede mandag..

Dagbladet - 4 timer siden

Uværet kommer - venter full storm

Lavtrykket som nå er på vei fra Island, vil treffe Norge som full storm i morgen. Seks farevarsler er sendt ut for en av byene som rammes. I tillegg advares det om høy vannstand.

Dagbladet - 5 timer siden

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 6 timer siden

Smitte-mysterium skaper hodebry

Hvordan den newzealandske mannen ble smittet, framstår så langt som et mysterium for helsemyndighetene..

Dagbladet - Igår: 22:00

Opererte «sixpack»: Slik ble resultatet

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 11 timer siden

Fulle intensiver: - Vet ikke hvor dette vil ende

Madrid er blant de spanske regionene hvor antall coronatilfeller har skutt i været de siste ukene. Nå fylles hovedstadens sykehus opp..

Dagbladet - 13 timer siden

Maja og Stefan trosser alle reiseråd

Lar seg ikke stoppe av krav om munnbind, reiseråd og corona. Maja og Stefan har akkurat lagt ut på sitt livs drømmereise..

Dagbladet - 13 timer siden

- Anser Iran-sanksjoner som gjeninnført

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Dagbladet - 17 timer siden

45 av 68 gjester smittet

Etter en bursdagsfeiring i Danmark har 45 av 68 gjester testet positivt for coronaviruset..

Dagbladet - 20 timer siden

Nedslående Syden-beskjed

Administrerende direktør i hotellgiganten Lopesan frykter for framtida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt