- Utstrålte ubehag

Sanger Elton John kommer med sterke karakteristikker av Michael Jackson i sin selvbiografi.

BOKBOMBE: Artist Elton John kommer med sterke karakteristikker av Michael Jackson i ny bok. Arkivfoto: Michael A. Mariant / AP / NTB scanpix
BOKBOMBE: Artist Elton John kommer med sterke karakteristikker av Michael Jackson i ny bok. Arkivfoto: Michael A. Mariant / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

15. oktober utkommer sir Elton Johns selvbiografi «Me» i England. Boka tar for seg artistens begivenhetsrike liv, fra ungdomstida og fram til i dag.

Boka er full av anekdoter, og én av dem handler om Michael Jackson. Her beskriver sangeren artistkollegaen som «en person det føltes ubehagelig å være i nærheten av». Dette skriver den svenske avisa Aftonbladet.

John forteller om en gang Jackson var invitert på en middagsfest hjemme hos ham. Her kommer han med svært sterke karakteristikker, og skriver blant annet at Jackson virket «skjør og syk».

- Han så ut som han var sminket av en gal person. Et plaster holdt restene av nesa hans på plass. Han satt der uten å si noe særlig, og utstrålte bare ubehag, på samme måte som noen utstråler selvtillit, skriver John ifølge Aftonbladet.

Ifølge The Independent var det i utgangspunktet Jacksons psykiater som var invitert. Popartisten endte opp med å delta fordi han tilfeldigvis var i England, skriver den britiske avisa.

På et tidspunkt reiste Jackson seg, og forsvant fra selskapet, ifølge John. To timer seinere skal de ha funnet ham i huset til Johns hushjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.