Brann ved huset til Sandefjord-ordfører:

- Utsatt for stein-kasting og tyveri

Politiet mener huset til Sandefjord-ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) kunne blitt overtent. Ordføreren sier at han de siste åra har blitt utsatt for flere påfunn.

BRANN: Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) sier at han har en mulig gjenringsperson i tankene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet rykket natt til søndag ut til brann mellom en garasje og et hus i Sandefjord. Huset tilhører byens ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H).

Det var ordføreren selv som meldte fra om brannen da han kom hjem i taxi rett før klokka 02 natt til søndag. Da han så han flammer og luktet bensin ved huset sitt.

- Det er skremmende og trist, har ordføreren tidligere uttalt til Dagbladet.

Det var ingen personer i huset da brannen startet, men det var en hund innendørs. Ordføreren fikk slukket brannen selv med hjelp fra taxisjåføren.

- Ikke første gangen

Ordføreren forteller imidlertid at det ikke er første gang han har vært utsatt for påfunn.

- Dette er ikke første gangen noe slikt har skjedd. Jeg har vært utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting, forteller han, og legger til at de tidligere hendelsene ikke var av samme karakter.

Gleditsch sier at det for sju og et halvt år siden var noen som hev stein på bilen hans. Noen år seinere, for tre år siden, hadde noen knust en rute ved siden av inngangsdøra.

- For en måned siden var det noen som hadde stjålet en dyr kost jeg hadde på trappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.