P4 > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:12

P4 - 19 Aug 19 kl. 22:42

- Uten ledelse i bompengesaken

- Regjeringen er helt uten styring og ledelse i bompengesaken.
Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre til TV2.
Han er kritisk til at denne saken får overskygge alle andre valgkampsaker som skole og arbeidsliv.
I går sa Frp ja til en skisse til en bompengeavtale, men Venstre avviser den og ønsker å forhandle videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre, TV2, Frp, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uten, ledelsei , bompengesaken
P4 - 09 Sep 19 kl. 06:51

MDG vinner på bompengesaken

Miljøpartiet de Grønne vinner på at bompengesaken har vært så viktig i valgkampen. Det mener flere valgforskere. Johannes Bergh ved Institutt for samfunnsforskning sier til Dagsavisen at bompengesaken har gitt økt fokus på klima og miljø.

P4 - 07 Aug 19 kl. 07:18

Møte i Frp om bompenger

Sentrale Frp-politikere skal i dag møtes for å diskutere den betente bompengesaken. I juni kom landsstyret i Frp med harde krav til partiets ledelse om kutt i bompenger og byvekstavtaler. I dag møtes flere politikere for en løypemelding, skriver Klassekampen.

P4 - 05 Jun 19 kl. 20:13

Krever gjennomslag i bompengesaken

FrP blir værende i regjeringen, men krever endringer i dagens bompengepolitikk. Det opplyste partileder Siv Jensen i kveld etter et fire timer langt skjebnemøte om bompengesaken i kveld. Landsstyret har enstemmig gått inn for å si nei til nye bypakker, kutte i eksisterende bypakkeavtaler og slette i bompengegjeld..

P4 - 03 May 19 kl. 18:46

Valgforsker: Frp må blø på grunn av bompengesaken

- Frp må regne med å blø velgere på grunn av bompengesaken. Det sier valgforsker Jon Helge Lesjø. Mens Frp har sittet i regjerng har bomstasjoner økt fra 170 til 245, og avgiftsøkningene har skapt sterke reaksjoner flere steder i landet.

VG - 20 Aug 19 kl. 08:00

Lokale KrF-topper ut mot Frps håndtering av bompengesaken: – Utydelige og illojale

Lokale partitopper i KrF bruker gloser som illojalt, utydelig, desperat og valgkamp-krampe for å beskrive Frps håndtering av bompengesaken..

P4 - 05 Jun 19 kl. 16:09

Landsstyremøtet er i gang

Det ekstraordinære landsstyremøtet i Frp handler om å samle partiet om en løsning på bompengesaken - ikke om Frp skal ut av regjering. Det sa partileder Siv Jensen da hun ankom Frps hovedkontor i Oslo i ettermiddag, der møtet begynte for en halv time siden. Det er ventet at Jensen vil høre landsstyrets mening, og ikke at hun vil presentere nye seire i bompengesaken..

P4 - 04 Jun 19 kl. 18:16

Venstre vil sette hardt mot hardt

I morgen har Frp kalt inn til landsstyremøte om bompengesaken, og flere i partiet har sagt at de er villige til å gå ut av regjeringen uten store bompenge-gjennomslag..

P4 - 05 Jun 19 kl. 20:13

Krever flere gjennomslag i bompengesaken

FrP blir værende i regjering, men krever endringer i dagens bompengepolitikk. Det opplyste partileder Siv Jensen i kveld etter et fire timer langt landsstyremøte om bompengesaken i kveld. Landsstyret har enstemmig gått inn for å si nei til nye bypakker, kutte i eksisterende bypakkeavtaler og slette i bompengegjeld.

P4 - 03 Jun 19 kl. 06:42

- En sak Frp kan gå ut av regjering for

- Bompengesaken er en sak Frp kan gå ut av regjering for. Det mener politisk kommentator i VG Tone Sofie Aglen. Flere kilder opplyser i dag til NRK at partiet kan true med å forlate regjeringen om de ikke får store gjennomslag i bompengesaken, og at store deler av partiet er i opprør.

P4 - 17 Aug 19 kl. 18:42

Jensen uønsket i Sarpsborg

Et enstemmig styre i Sarpsborg Frp har erklært Siv Jensen uønsket i byen under valgkampen på grunn av den betente bompengesaken. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge gruppeleder i bystyret, Stein Erik Westlie, skal det være stor misnøye med mangelen på gjennomslag i bompengesaker i regjering.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Nødnettet nede flere steder

Nødnettet er nede i store deler av Østlandet. Det bekrefter Politidirektoratet. Dette gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt.

P4 - 15 minutter siden

Borettslag får ikke kastet ut røykenabo

Et borettslag i Ålesund får ikke lov til å kaste ut en nabo som røyker og plager andre beboere. Borettslaget gikk til sak mot mannen som røyker i egen stue, og ifølge naboene fyller fellesarealet med røyk. Men selv om dette utvilsomt er plagsomt, er det ikke graverende nok til å få tvangssolgt leiligheten, slår Sunnmøre tingrett fast i en fersk dom.

P4 - 30 minutter siden

Fortsatt ingen mistenkte etter ran

Politiet står fortsatt uten mistenkte etter ranet på Bingoland i Vestby søndag kveld. To gjerningspersoner ranet bingoen med kniv, og både helikopter og hunder ble brukt i søket etter ranerne, uten hell. Politiet innhenter nå video fra nærområdet i håp om at det skal gi dem noe.

P4 - 45 minutter siden

Ingen sprint i Drammen på grunn av lite snø

Mangelen på snø gjør at verdenscupsprinten i Drammen sentrum 4. mars avlyses. Det bekrefter rennsjef Arild Madsen.

P4 - 1 time siden

Dømt for innbruddsraid

Fire menn er dømt til fengsel i to år for et omfattende innbrudd i Follo i april og mai i fjor. Ifølge dommen sto de bak elleve innbrudstyverier. Mennene erkjente straffskyld da rettssaken startet i Follo tingrett forrige uke..

P4 - 1 time siden

Avlyser kinesisk maraton

Det dansk-arrangerte løpet The Great Wall Marathon i Kina avlyses i frykt for spredning av koronaviruset. Maratonet skulle opprinnelig vært holdt for 21. gang den 16.

P4 - 1 time siden

Storbank varsler storkutt

Storbanken HSBC varsler kutt på opptil 35.000 stillinger. Det utgjør omtrent 15 prosent av arbeidsstyrken.

P4 - 1 time siden

Forbyr transportselskap på norske veier

Statens vegvesen forbyr transportselskapet Vlantana å kjøre på norske veier og tilbakekaller alle de 95 løyvene som er gitt. Ifølge etaten har de avdekket alvorlige brudd på kjøre- og hviletid og mangelfull dokumentasjon av timelister og lønnsutbetalinger i selskapet. En aksjonærrepresentant i selskapet har tidligere tatt selvkritikk for brudd på hvilebestemmelsene.

P4 - 1 time siden

Musiker Jon Christensen er død

Jazzmusikeren Jon Christensen er død, 76 år gammel. Christensen var trommeslager, og en markant skikkelse i Norges jazzmiljø, og var gift med skuespiller og tidligere kulturminister Ellen Horn. Han vant blant pris for Årets jazzmusiker i 1993 i tillegg til flere Spellemannpriser..

P4 - 1 time siden

Fraråder ekstra vaksine mot meslinger

Smittevernoverlege Tore Steen i helseetaten i Oslo fraråder ekstra vaksine mot meslinger. Til Dagsavisen sier han at jo yngre barna er jo dårligere er effekten, derfor tror han det er lite hensiktsmessig å tilby barnehagebarn to omganger med meslingvaksine. Etter at en ettåring i Oslo ble innlagt med meslinger, tilbyr Sagene helsestasjon vaksine til barn i bydelen helt ned i 8-9 månedersalder.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt