P4 > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:09

P4 - 19 Aug 19 kl. 22:42

- Uten ledelse i bompengesaken

- Regjeringen er helt uten styring og ledelse i bompengesaken.
Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre til TV2.
Han er kritisk til at denne saken får overskygge alle andre valgkampsaker som skole og arbeidsliv.
I går sa Frp ja til en skisse til en bompengeavtale, men Venstre avviser den og ønsker å forhandle videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre, TV2, Frp, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uten, ledelsei , bompengesaken
P4 - 09 Sep 19 kl. 06:51

MDG vinner på bompengesaken

Miljøpartiet de Grønne vinner på at bompengesaken har vært så viktig i valgkampen. Det mener flere valgforskere. Johannes Bergh ved Institutt for samfunnsforskning sier til Dagsavisen at bompengesaken har gitt økt fokus på klima og miljø.

P4 - 07 Aug 19 kl. 07:18

Møte i Frp om bompenger

Sentrale Frp-politikere skal i dag møtes for å diskutere den betente bompengesaken. I juni kom landsstyret i Frp med harde krav til partiets ledelse om kutt i bompenger og byvekstavtaler. I dag møtes flere politikere for en løypemelding, skriver Klassekampen.

P4 - 05 Jun 19 kl. 20:13

Krever gjennomslag i bompengesaken

FrP blir værende i regjeringen, men krever endringer i dagens bompengepolitikk. Det opplyste partileder Siv Jensen i kveld etter et fire timer langt skjebnemøte om bompengesaken i kveld. Landsstyret har enstemmig gått inn for å si nei til nye bypakker, kutte i eksisterende bypakkeavtaler og slette i bompengegjeld..

P4 - 03 May 19 kl. 18:46

Valgforsker: Frp må blø på grunn av bompengesaken

- Frp må regne med å blø velgere på grunn av bompengesaken. Det sier valgforsker Jon Helge Lesjø. Mens Frp har sittet i regjerng har bomstasjoner økt fra 170 til 245, og avgiftsøkningene har skapt sterke reaksjoner flere steder i landet.

VG - 20 Aug 19 kl. 08:00

Lokale KrF-topper ut mot Frps håndtering av bompengesaken: – Utydelige og illojale

Lokale partitopper i KrF bruker gloser som illojalt, utydelig, desperat og valgkamp-krampe for å beskrive Frps håndtering av bompengesaken..

P4 - 05 Jun 19 kl. 16:09

Landsstyremøtet er i gang

Det ekstraordinære landsstyremøtet i Frp handler om å samle partiet om en løsning på bompengesaken - ikke om Frp skal ut av regjering. Det sa partileder Siv Jensen da hun ankom Frps hovedkontor i Oslo i ettermiddag, der møtet begynte for en halv time siden. Det er ventet at Jensen vil høre landsstyrets mening, og ikke at hun vil presentere nye seire i bompengesaken..

P4 - 04 Jun 19 kl. 18:16

Venstre vil sette hardt mot hardt

I morgen har Frp kalt inn til landsstyremøte om bompengesaken, og flere i partiet har sagt at de er villige til å gå ut av regjeringen uten store bompenge-gjennomslag..

P4 - 05 Jun 19 kl. 20:13

Krever flere gjennomslag i bompengesaken

FrP blir værende i regjering, men krever endringer i dagens bompengepolitikk. Det opplyste partileder Siv Jensen i kveld etter et fire timer langt landsstyremøte om bompengesaken i kveld. Landsstyret har enstemmig gått inn for å si nei til nye bypakker, kutte i eksisterende bypakkeavtaler og slette i bompengegjeld.

P4 - 03 Jun 19 kl. 06:42

- En sak Frp kan gå ut av regjering for

- Bompengesaken er en sak Frp kan gå ut av regjering for. Det mener politisk kommentator i VG Tone Sofie Aglen. Flere kilder opplyser i dag til NRK at partiet kan true med å forlate regjeringen om de ikke får store gjennomslag i bompengesaken, og at store deler av partiet er i opprør.

P4 - 17 Aug 19 kl. 18:42

Jensen uønsket i Sarpsborg

Et enstemmig styre i Sarpsborg Frp har erklært Siv Jensen uønsket i byen under valgkampen på grunn av den betente bompengesaken. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge gruppeleder i bystyret, Stein Erik Westlie, skal det være stor misnøye med mangelen på gjennomslag i bompengesaker i regjering.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Advarer mot store klimakatastrofer

Ytterligere 50 millioner mennesker kan bli ofre for klimarelaterte katastrofer innen 2050. Det går frem i en ny rapport fra Røde Kors. Der heter det at de menneskelige lidelsene og økonomiske konsekvensene vil bli enorme dersom klimaendringene ikke stoppes i tide.

P4 - 1 time siden

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

P4 - 2 timer siden

Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Mellom 20 og 25 stillinger i Dagens Næringsliv kuttes etter at avisen har vedtatt å spare inn 23 millioner kroner. Det fikk de ansatte vite på et allmøte i ettermiddag, ifølge bransjenettstedet Medier24. Kuttene i avisen har vært varslet, men sjefredaktør Amund Djuve sier det likevel var en tøff beskjed å gi.

P4 - 2 timer siden

Skadet i ulykke ved Fagernes på E16

En person er skadet etter en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes. Nødetatene jobber på stedet. Veien er stengt..

P4 - 2 timer siden

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på. Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene. Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..

P4 - 2 timer siden

USA kutter bistand til Afghanistan

USA varsler at de vil kutte 160 millioner dollar i bistanden til Afghanistan. De mener myndighetene i landet mangler vilje til å bekjempe korrupsjon. Utenriksminister Mike Pompeo sier at de forventer den afghanske regjeringen viser klar vilje til å bekjempe korrupsjon, og at lederne bør stilles til ansvar om de ikke klarer leve opp til en slik standard..

P4 - 3 timer siden

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet. Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet. Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..

P4 - 3 timer siden

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York i et forsøk på å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert. Statsadvokaten har bedt om Trumps skattepapirer for de siste åtte årene. Trumps advokat mener utleveringen kan være i strid med grunnloven, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 4 timer siden

Brexit-dom ventes neste uke

Storbritannias høyesterett vil komme med en dom neste uke på om Boris Johnson brøt loven da han suspenderte parlamentet i over en måned. Det melder BBC. Statsministerens politiske motstandere mener stengingen av Parlamentet er for å hindre dem i å fatte vedtak som kan stanse eller utsette Brexit..

P4 - 4 timer siden

Tekniske feil avdekket på flere fregatter

Etter ulykken med KNM Helge Ingstad er det avdekket flere tekniske feil ved de andre fregattene. Det melder ABC Nyheter. Blant annet er det oppdaget en hul aksling som tillot vannmassene spre seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt