P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:54

P4 - 03 juni 20 kl. 08:23

- Trump gjør krisen dypere

President Donald Trump forsterker krisen i USA gjennom å fortsette å spille folk ut mot hverandre.
Det mener Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre.
Støre sier tidligere presidenter har vært gode til å uttrykke medfølelse som nasjonen kunne identifisere seg med, men at man ikke ser dette hos Trump.
Les mer på P4


Les mer om:
Donald Trump, USA, Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gjør, krisen, dypere
Klartale - 26 mars 20 kl. 08:55

Korona-krisen gjør Trump populær

Viruset korona har ført til krise i hele verden. Men i USA gjør krisen at president Donald Trump blir mer populær..

P4 - 08 april 20 kl. 12:20

WHO svarer Trump

Verdens helseorganisasjon slår tilbake mot USAs president Donald Trump, og sier denne akutte fasen av utbruddet ikke er tiden for å kutte i finansieringen. Trump sa på en pressekonferanse i natt at USA vil se på muligheten for å stanse pengestøtten til organisasjonen. Årsaken er at han mener WHO har tatt flere gale beslutninger i håndteringen av krisen, og at de kunne stanset utbruddet før det kom ut av kontroll..

VG - 30 mars 20 kl. 01:40

Amerikanske guvernører ber om mer hjelp til å takle krisen

Flere amerikanske guvernører sier de ikke har nok utstyr til å håndtere corona-krisen. – Vi har sendt så mange ting til dem, sier Trump under en pressekonferanse søndag..

P4 - 10 april 20 kl. 22:47

Trump langet ut mot Sverige

USAs president Donald Trump ble i kveld spurt hva han tenker om Sveriges strategi i coronakrisen. Da svarte han at hvis han hadde fulgt deres linje så hadde to millioner mennesker vært døde. Sverige lider mye svarte presidenten ifølge Expressen.

Aftenposten - 12 april 20 kl. 18:17

Kvinne testet negativt for covid-19. Smitten satt dypere ned i lungene.

En kvinne i 40-årene med covid-19 testet negativt. Tre leger ved Møre og Romsdal HF varsler nå om at testen etter lengre sykdomsforløp må tas dypere ned i lungene..

Aftenposten - 12 april 20 kl. 18:17

Kvinne testet negativt for covid-19. Smitten satt dypere ned i lungene.

En kvinne i 40-årene med covid-19 testet negativt. Tre leger ved Møre og Romsdal HF varsler nå om at testen etter lengre sykdomsforløp må tas dypere ned i lungene..

VG - 30 mars 20 kl. 01:40

Amerikanske guvernører advarer: Har ikke nok utstyr til å takle krisen

Flere amerikanske guvernører sier de ikke har nok utstyr til å håndtere corona-krisen. – Vi har sendt så mange ting til dem, sier Trump under en pressekonferanse søndag..

NRK - 04 april 20 kl. 22:12

President Trump om korona-krisen

NRK - 05 mai 20 kl. 16:37

Trump: Fauci får likevel vitne

Lederen for USAs smittevernarbeid, Anthony Fauci, får likevel møte i Kongressen for å vitne om regjeringens håndtering av korona-krisen. Det sier president Donald Trump i dag..

NRK - 09 mars 20 kl. 23:56

Trump lover økonomiske krisetiltak

USAs president Donald Trump sa på en pressekonferanse at han vil innføre «store økonomiske steg» for å møte korona-krisen. Han ville ikke svare på om han selv var testet for viruset. Visepresident Mike Pence som leder arbeidet, sa han ikke visste..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 15 minutter siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 15 minutter siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.

P4 - 45 minutter siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 45 minutter siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..

P4 - 45 minutter siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Ferjekaos på Helgeland

Storinnrykk av turister skaper kaos i fergekøene på Helgeland. Mange blir stående igjen når fergene går, og køene og ventetidene blir lange. Flere har måtte overnatte i bilene sine skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Hvert femte koronadødsfall fordelt på tre sykehjem

Nesten hvert femte koronadødsfall i Norge har skjedd på tre sykehjem. Metodisthjemmet i Bergen er det sykehjemmet som ble hardest rammet i hele Norge, med 18 dødsfall før 1. juli.

P4 - 1 time siden

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere. Det sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ingrid Trømborg. I går veltet to campingvogner på hver sin bro på Vestlandet på grunn av kraftig vind.

P4 - 1 time siden

Flere uhell med Plumbo

Giftinformasjonen har mottatt dobbelt så mange henvendelser fra folk som har hatt uhell med avløpsånere som Plumbo. Fra januar til mai har de mottatt 388 henvendelser som er en økning på 50 prosent. Folkehelseinstituttet er bekymret for utviklingen, de vet ikke årskaen til den ekstra økningen i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt