P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:56

P4 - 21 jan. 20 kl. 19:27

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på.
Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid.
Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.
Dette er korrupsjon, sa Schiff..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Adam Schiff, Senatet, Ukraina, Joe Biden, Kongressens, Schiff

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gikk, imot, våre, verdier
P4 - 13 des. 19 kl. 19:30

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..

P4 - 10 mars 20 kl. 05:46

- Kommuner må få ta imot flyktninger

- De kommunene som selv ønsker å ta imot flyktninger fra Hellas må få lov til dette. Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til Dagsavisen. I dag legger han fram forslag på Stortiget om at regjeringen tilbyr Hellas å ta imot enslige, mindreårige asylsøkere og barnefamilier fra de overfylte flyktningleirene.

P4 - 03 sep. 20 kl. 06:25

Byene klare til å ta imot barn fra Moria

Norske byer står klare til å ta imot barn fra flyktningleiren Moria i Hellas - men ingen kommer. Byråd for kultur, mangfold og likestilling i Bergen, Kathrine Nødtvedt, sier Bergen har kapasitet til å ta imot flyktningene, siden korona har satt en stopper for de vanlige kvoteflyktningene. Regjeringen sa i mai at de ville ta imot barn fra Moria, men bare dersom åtte til ti land gjorde det samme..

P4 - 10 sep. 20 kl. 15:38

Vil ta imot 400 fra Moria

Frankrike og Tyskland, og flere EU-land, vi ta imot til sammen 400 enslige mindreårige asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas. Det melder tyske medier. Det er ikke kjent hvor mange personer hvert av landene vil ta imot, eller hvilke andre EU-land som er med på avtalen.

P4 - 19 des. 19 kl. 05:14

Vedtok riksrett mot Trump

I natt ble det klart at det blir riksrett mot president Donald Trump. Etter nesten 12 timer med debatt i Representantenes hus stemte flertallet for å stille Trump for retten for to punkter; maktmisbruk i Ukraina-saken og motarbeidelse av kongressen ved å nekte å utlevere dokumenter. Tre demokrater stemte imot, en stemte blankt.

P4 - 30 sep. 19 kl. 09:37

- Trump tok selv avgjørelsen om å holde tilbake militærbistand

USAs president Donald Trump gikk imot anbefalinger fra departementer og rådgivere da han holdt tilbake militær bistand til Ukraina. Det melder Fox News. Demokratene anklager presidenten for å ha holdt tilbake bistanden for å presse landet til å etterforske hans hovedmotstander Joe Biden og hans sønn.

NRK - 14 okt. 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

Klartale - 24 feb. 20 kl. 12:11

Tok imot Trump med klem og dans

USAs president Donald Trump besøker India. De tok godt imot ham..

NRK - 09 jan. 20 kl. 11:13

Skal hente 800 kvoteflyktninger

Norge har sagt ja til å ta imot 200 flyktninger som befinner seg i Romania og 600 i Rwanda i løpet av året. Totalt har Norge sagt ja til å ta imot 3.000 kvoteflyktninger i år, men Norge avviser EUs spørsmål om å ta imot båtmigranter..

P4 - 03 mars 20 kl. 13:50

- Alvorlig at UDI sier vi ikke har kapasitet

- Norge har systemene på plass til å kunne ta imot flere flyktninger fra Hellas. Det mener Flyktninghjelpen. UDI advarte i dag om at Norge ikke er klare for en ny asylsøkerbølge, etter at Tyrkia før helgen åpnet grensene til Europa.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Stor antiterroraksjon i Frankrike

I Frankrike er 29 personer pågrepet i en større antiterroraksjon. Personene er mistenkt for å finansiere al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, deriblant ved hjelp av kryptovaluta. Terrororganisasjonen skal ifølge fransk påtalemyndighet ha mottatt flere millioner kroner ved bruk av kryptovaluta..

P4 - 1 time siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 2 timer siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 2 timer siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 3 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt