P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 19:03

P4 - 21 Jan 20 kl. 19:27

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på.
Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid.
Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.
Dette er korrupsjon, sa Schiff..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Adam Schiff, Senatet, Ukraina, Joe Biden, Kongressens, Schiff

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, gikk, imot, våre, verdier
P4 - 13 Dec 19 kl. 19:30

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:14

Vedtok riksrett mot Trump

I natt ble det klart at det blir riksrett mot president Donald Trump. Etter nesten 12 timer med debatt i Representantenes hus stemte flertallet for å stille Trump for retten for to punkter; maktmisbruk i Ukraina-saken og motarbeidelse av kongressen ved å nekte å utlevere dokumenter. Tre demokrater stemte imot, en stemte blankt.

NRK - 14 Oct 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

P4 - 30 Sep 19 kl. 09:37

- Trump tok selv avgjørelsen om å holde tilbake militærbistand

USAs president Donald Trump gikk imot anbefalinger fra departementer og rådgivere da han holdt tilbake militær bistand til Ukraina. Det melder Fox News. Demokratene anklager presidenten for å ha holdt tilbake bistanden for å presse landet til å etterforske hans hovedmotstander Joe Biden og hans sønn.

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:30

Trump hyllet hund som angrep IS

USAs president Donald Trump tok mandag imot hunden Conan, som var med i angrepet på IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Angrepet endte med IS-lederens død. Også visepresident Mike Pence og førstedame Melania Trump var med på feiringen..

P4 - 05 Dec 19 kl. 14:30

Varsler kunngjøring mot Trump

Det er varslet en kunngjøring om det blir riksrettssak mot Donald Trump i kveld norsk tid. Lederen for representantenes hus, Nancy Pelosi har tidligere vært imot å fortsette prosessen. Men i en 300 sider lang rapport konkluderes det med at det foreligger overveldende bevis for at Trump har misbrukt presidentembetet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 18:32

Trump varsler Midtøsten-plan

President Donald Trump sier han vil offentliggjøre sin lenge varslede Midtøsten-plan tirsdag kl. 12 amerikansk tid. Trump opplyste om tidspunktet da han mandag tok imot Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus..

P4 - 27 Sep 19 kl. 05:25

USA tar imot rekordfå flyktninger

USA vil ta imot rekordfå flyktninger neste år. Trump-administrasjonen varsler at de da vil åpne for 18.000 flyktninger.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 06:37

Valg i USA i natt: Han hadde Trump i ryggen, men gikk på en smell likevel

NEW YORK (Aftenposten): I 2016 vant Donald Trump valget i Kentucky med 30 prosentpoeng. Tirsdag gikk hans guvernørkandidat på en smell..

NRK - 30 Sep 19 kl. 10:02

Holdt tilbake militærbistand

President Donald Trump gikk imot anbefalinger fra departementer og rådgivere da han holdt tilbake militær bistand til Ukraina, ifølge Fox News. Utenriksdepartement, sikkerhetsrådet og Pentagon anbefalte å fortsette å gi militærbistand til Ukraina..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.

P4 - 15 minutter siden

76 kinesere søkt om oppholdstillatelse

76 kinesere har søkt om utvidet oppholdstillatelse i Norge på grunn av utbruddet av koronaviruset i hjemlandet. 67 av disse har fått innvilget søknaden, mens de siste 9 fortsatt er til behandling, melder VG. Utenriksdepartementet opplyser at alle kinesiske statsborgere som ikke får reist hjem på grunn av kansellerte flyavganger og stengte flyplasser kan søke om utvidet opphold..

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt