P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:08

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:36

- To missiler traff passasjerflyet

Iran avfyrte to missiler mot det ukrainske passasjerflyet.
Det skriver den amerikanske storavisen The New York Times, etter å ha analysert en ny video av angrepet.
Det første missilet satte flyets transponder ut av spill 23 sekunder før det andre missilet traff.
Iran har innrømmet og beklaget at landets forsvar skjøt ned flyet som styrtet utenfor Teheran forrige onsdag. Alle 176 om bord omkom..
Les mer på P4


Les mer om:
The New York Times, Teheran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To missiler, traff, passasjerflyet
P4 - 21 jan. 20 kl. 08:01

Bekrefter at to missiler traff fly

Iran bekrefter at det var to missiler som traff det ukrainske passasjerflyet utenfor Teheran tidligere i januar. Det melder nyhetsbyrået AFP. Alle de 176 personene om bord omkom da flyet ble skutt ned.

VG - 21 jan. 20 kl. 08:42

Iran bekrefter: To missiler traff flyet

Iran har tidligere innrømmet at de skjøt ned det ukrainske passasjerflyet. Nå er det klart at det var to missiler som traff flyet..

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 08:13

Iran bekrefter at fly ble truffet av to missiler

Iranske luftfartsmyndigheter bekrefter at det ukrainske passasjerflyet ble skutt ned av to missiler..

VG - 14 jan. 20 kl. 22:22

Storavis om ny video: Her treffer to missiler det ukrainske passasjerflyet

Nye overvåkningsbilder viser angivelig hvordan flyet ble skutt ned av to missiler..

NRK - 11 mai 20 kl. 18:21

Iransk fartøy beskutt i ulykke

19 personer ble drept og 15 såret da en iransk fregatt ved et uhell traff et annet iransk marinefartøy under en øvelse i Omanbukta. Fregatten skulle avfyre missiler mot et mål til havs, men traff i stedet et støttefartøy som hadde utplassert målene..

NRK - 14 feb. 20 kl. 02:05

Missiler avskåret av luftvern

Syrias luftforsvar har avskåret flere missiler som kom inn i syrisk luftrom nær Damaskus, melder statlige medier. Like før midnatt torsdag skal forsvaret ha oppdaget fiendtlige missiler, som skal ha blitt skutt opp fra de okkuperte Golanhøydene..

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:20

Person bak flyvideo arrestert

Personen som la ut en video av en rakett som traff det ukrainske passasjerflyet, som havarerte i Iran siste uke, er blitt arrestert av den iranske revolusjonsgarden. Det melder det statlige nyhetsbyrået FARS. Alle de 176 ombord i flyet mistet livet..

NRK - 11 jan. 20 kl. 13:46

Trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi kommunikasjonen i området var nede..

NRK - 11 jan. 20 kl. 13:46

Soldat trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi kommunikasjonen i området var nede..

VG - 14 jan. 20 kl. 05:56

USA viser frem skadene etter Irans angrep

De amerikanske soldatene på basen Al-Asad lå allerede i dekning da Irans missiler traff 8. januar..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 30 minutter siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 2 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 2 timer siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 2 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 2 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt