P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:14

P4 - 15 Jan 20 kl. 05:36

- To missiler traff passasjerflyet

Iran avfyrte to missiler mot det ukrainske passasjerflyet.
Det skriver den amerikanske storavisen The New York Times, etter å ha analysert en ny video av angrepet.
Det første missilet satte flyets transponder ut av spill 23 sekunder før det andre missilet traff.
Iran har innrømmet og beklaget at landets forsvar skjøt ned flyet som styrtet utenfor Teheran forrige onsdag. Alle 176 om bord omkom..
Les mer på P4


Les mer om:
The New York Times, Teheran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To missiler, traff, passasjerflyet
P4 - 16 timer siden

Bekrefter at to missiler traff fly

Iran bekrefter at det var to missiler som traff det ukrainske passasjerflyet utenfor Teheran tidligere i januar. Det melder nyhetsbyrået AFP. Alle de 176 personene om bord omkom da flyet ble skutt ned.

VG - 15 timer siden

Iran bekrefter: To missiler traff flyet

Iran har tidligere innrømmet at de skjøt ned det ukrainske passasjerflyet. Nå er det klart at det var to missiler som traff flyet..

Aftenposten - 16 timer siden

Iran bekrefter at fly ble truffet av to missiler

Iranske luftfartsmyndigheter bekrefter at det ukrainske passasjerflyet ble skutt ned av to missiler..

VG - 14 Jan 20 kl. 22:22

Storavis om ny video: Her treffer to missiler det ukrainske passasjerflyet

Nye overvåkningsbilder viser angivelig hvordan flyet ble skutt ned av to missiler..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:20

Person bak flyvideo arrestert

Personen som la ut en video av en rakett som traff det ukrainske passasjerflyet, som havarerte i Iran siste uke, er blitt arrestert av den iranske revolusjonsgarden. Det melder det statlige nyhetsbyrået FARS. Alle de 176 ombord i flyet mistet livet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 13:46

Trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi kommunikasjonen i området var nede..

NRK - 11 Jan 20 kl. 13:46

Soldat trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi kommunikasjonen i området var nede..

VG - 14 Jan 20 kl. 05:56

USA viser frem skadene etter Irans angrep

De amerikanske soldatene på basen Al-Asad lå allerede i dekning da Irans missiler traff 8. januar..

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:33

Ukrainsk fly ble truffet av to missiler

Det Ukrainske flyet som styret like etter avgang i Teheran ble truffet av to missiler. Det melder New York Times. Det er overvåkningsbilder som viser at missilene ble skutt opp med 30 sekunders mellomrom.

NRK - 09 Jan 20 kl. 18:57

Iran om påstandene: – Umulig

– Det er umulig at en missil traff det ukrainske passasjerflyet, sier en talsperson fra Irans flymyndigheter til landets nyhetsbyrå, ISNA. Amerikanske kilder sier flyet kan ha blitt skutt ned av Iran ved en feil. Iran kaller det «ulogiske rykter»..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 1 time siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 1 time siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 2 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 4 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 2 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 2 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 3 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 4 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 4 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt