P4 > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:32

P4 - 30 okt. 20 kl. 11:37

- Tiltak fremstor som avstraffelse

De nye nasjonale koronatiltakene som ble innført denne uken fremstår som en kollektiv avstraffelse av befolkningen.
Det mener atferdsspesialist Jørgen Dalen.
Han sier til TV2 at tiltakene er en konsekvens av at noen enkeltpersoner ikke følger hovedreglene. Mens befolkningen som opprettholder reglene blir slitt ut og likevel får kjeft i form av nye innstramninger..
Les mer på P4


Les mer om:
Jørgen Dalen, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltak, fremstorsom , avstraffelse
P4 - 30 okt. 20 kl. 11:37

- Tiltak fremstår som avstraffelse

De nye nasjonale koronatiltakene som ble innført denne uken fremstår som en kollektiv avstraffelse av befolkningen. Det mener atferdsspesialist Jørgen Dalen. Han sier til TV2 at tiltakene er en konsekvens av at noen enkeltpersoner ikke følger hovedreglene.

NRK - 04 nov. 20 kl. 14:11

Krev kraftigare smittetiltak

Byrådsleiar Roger Valhammer (Ap) seier Bergen kommune ventar på nye tiltak frå regjeringa, før dei vurderer lokale tiltak på nytt før helga. – Men me har varsla at slik situasjonen er no, treng vi kraftigare tiltak, seier Valhammer..

NRK - 09 nov. 20 kl. 11:34

Vil ikke ha like tiltak som i Oslo

Formannskapet i Asker og Bærum vil vurdere strengere koronatiltak men kommunedirektøren i Bærum ønsker ikke å følge Oslo kommune sine tiltak om sosial nedstenging, skriver Budstikka. Kommunen ønsker å se på om det finnes andre tiltak som fungerer..

NRK - 13 nov. 20 kl. 13:09

Kan bli tiltak gjennom julen

Helseminister Bent Høie sier man må være forberedt på tiltak gjennom julen: – Utviklingen har gått i så negativ retning at vi er forberedt på at vi må ha tiltak gjennom julen. Men nå er det seks uker til jul, og vi håper tiltakene kan ha effekt før det, sier han..

VG - 16 nov. 20 kl. 10:59

Venter nye tiltak i Oslo: Slik har smitten utviklet seg den siste uken

Veksten i antall nye smittetilfeller i Oslo har igjen økt, tross strenge tiltak. Nå vurderer byrådet innføre strengere tiltak for enkelte aldersgrupper..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 10:39

NHO og LO hos statsråden nå: Diskuterer tiltak mot smitte fra arbeidsinnvandring

Helseminister Bent Høie, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og NHO-sjef Ole Erik Almlid diskuterer akkurat nå tiltak mot import av koronasmitte..

Klartale - 26 okt. 20 kl. 11:10

I dag kommer nye korona-regler

Mandag klokken 16.00 skal regjeringen legge fram nye korona-tiltak. Også i Oslo varsles det strengere tiltak for å bekjempe viruset..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 10:39

NHO og LO hos statsråden: Diskuterer nye tiltak mot smitte fra arbeidsinnvandring

Frem til klokken 1600 i dag drøfter regjeringen nye tiltak som kan få alvorlige konsekvenser for norsk industri. - Krisen er på ingen måte over, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen..

P4 - 27 okt. 20 kl. 07:54

Høie mener tiltak i Oslo kom for sent

Helseminister Bent Høie er urolig for den økende koronasmitten i Oslo og kritiserer kommunen for å ha handlet for tregt. Høie sier til Aftenposten at flere tiltak tidligere ville slått ned smitten. Byrådsleder Raymond Johansen er uenig, og mener smitten vi nå opplever i stor grad skyldes at regjeringen i sommer åpnet for reiser til Europa..

P4 - 27 okt. 20 kl. 10:32

Helsedirektoratet ville ha strengere tiltak

Helsedirektoratet frykter Norge ikke vil få kontroll på smitteøkningen og ville innføre strengere tiltak enn det regjeringen la frem. Det går frem i et brev til regjeringen, som Nettavisen viser til. Direktoratet ønsket blant annet at alle i en husstand må gå i karantene dersom en person tester seg og venter på svar.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - 15 timer siden

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - 16 timer siden

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.

P4 - Igår: 10:54

Blir "Black Friday" hele uka

Smører tilbudene utover..

P4 - I førrgår: 07:08

Flere anmeldt etter fester

Også denne helgen festes det til tross for innstendige oppfordringer om å la være. Minst 38 personer er anmeldt for smittevernlovbrudd etter at politiet har måttet stanse fester med over 10 deltagere flere steder i landet..

P4 - 20 nov. 20 kl. 11:48

Lutefisk med ertestuing

Prøv denne tradisjonsrike retten mens du gleder seg til jul..

P4 - 20 nov. 20 kl. 07:54

Alkoholsalget doblet på nett

- Overgår selv det vi hadde sett for oss..

P4 - 20 nov. 20 kl. 06:57

Anbefaler alle skoler å ta juleferie tidligere

Alle skoler på Lillehammer tar juleferie tidligere for å ha en så smittefri julefeiring som mulig. Skolenes landsforbund hyller tiltaket..

P4 - 18 nov. 20 kl. 15:09

Påmelding Kurts digitale julekonsert 2020

Fyll inn skjema under og meld deg på her..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt