NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 14:12

NRK - 03 juni 20 kl. 07:59

- Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anders Tegnell, Sverige, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverigehar , forbedringspotensial
NRK - 03 juni 20 kl. 07:59

Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

P4 - 03 juni 20 kl. 14:39

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

NRK - 23 mars 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

NRK - 24 april 20 kl. 14:09

131 nye dødsfall i Sverige

Sverige har registret 131 nye dødsfall det siste døgnet i forbindelse med koronasmitte, opplyser landets helsemyndigheter. Det samlede dødstallet i Sverige er totalt 2.152 personer.

P4 - 10 juni 20 kl. 14:17

78 nye døde i Sverige

Antall døde av koronaviruset i Sverige øker kraftig igjen i dag. 78 personer er bekreftet døde det siste døgnet - mot 23 i går. 4.

P4 - 26 mai 20 kl. 14:31

96 døde i Sverige

Det har vært 96 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Det viser nye tall fra helsemyndighetene. Totalt er det påvist over 34.

P4 - 06 april 20 kl. 14:10

477 døde i Sverige

I Sverige er nå 477 mennesker døde av koronaviruset. 76 nye dødsfall er registrert, opplyste den svenske folkehelsemyndigheten på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Samtidig er 427 smittede innlagt på intensivavdelinger i Sverige..

NRK - 21 mai 20 kl. 14:02

40 fleire døde i Sverige

Det siste døgnet har det vorte registrert 40 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, opplyser svenske helsestyresmakter. Totalt er no 3871 personar døde som fylgje av koronaviruset i Sverige..

NRK - 02 april 20 kl. 14:10

43 nye koronadødsfall i Sverige

282 koronasmittede er døde i Sverige, en økning på 43 det siste døgnet. 5.466 har fått påvist smitte i Sverige, og 402 fikk torsdag ettermiddag intensivbehandling, opplyser statsepidemiolog Anders Tegnell..

NRK - 03 juni 20 kl. 14:22

Stort nytt smittetall i Sverige

En datafeil ved et laboratorium i Stockholm førte til at nær 2.000 tilfeller av koronasmitte ikke er meldt inn før nå. I alt 40.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

– Revurder einmetersregelen

Kulturminister Abid Raja vil ha ei ny vurdering av regelen om ein meters avstand på kino, teater og konsertar..

NRK - 15 minutter siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..

NRK - 45 minutter siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 45 minutter siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 45 minutter siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.

NRK - 1 time siden

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Korgen

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 70-årene fra Aspmoen bofellesskap i Korgen i Hemnes. Han er cirka 180 cm høy, iført blå genser, jeans og tøfler. Savnede har lite hår og hvit skjegg.

NRK - 1 time siden

Demonstranter dømt til døden

Tre iranere som deltok i demonstrasjoner mot myndighetene i november 2019, er dømt til døden. Dommen opprettholdes av høyesterett, men kjennelsen kan fortsatt endres, ifølge en talsperson. De tre skal ha satt fyr på flere bygninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt