Dagbladet > Innenriks

Tirsdag, 22 September, 15:31

Dagbladet - 26 mars 20 kl. 21:23

- Sverige gjør riktig. Alle andre gjør feil

Sveriges tidligere statsepidemiolog og WHO-rådgiver er sikker i sin sak. - Det blir spennende å se hvem som har rett om et år..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
WHO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, gjør, riktig, Alle, andre, gjør, feil
P4 - 07 sep. 20 kl. 06:14

Sverige bedre enn Norge

For første gang ligger Sverige bedre an enn Norge når det gjelder koronasmitte. Etter flere store utbrudd her i landet den siste tiden, hadde Sverige lavere tall på smittetilfeller enn Norge i helgen. Trenden er også klart synkende for Sverige, mens den er økende for Norge og Danmark.

P4 - 06 april 20 kl. 15:55

Varsler oppsigelse av kabinansatte i Norwegian i Sverige

Alle kabinansatte hos Norwegian i Sverige har fått varsel om oppsigelse. Dette skjer fordi alle flyvninger i Sverige er innstilt på grunn av koronakrisen. Samtidig opplyser selskapet at de har startet samtaler med pilotforeningen.

P4 - 08 feb. 20 kl. 09:20

8 av 10 mener regjerings-exit var riktig

Mer enn 8 av 10 Frp-velgere mener det var riktig å forlate regjeringen. Det kommer frem i en ny spørreundersøkelse som Abc-Nyheter har gjennomført. Kun 7 prosent av Frp-velgerne mener det var feil av partiet å gå ut av regjeringssamarbeidet.

P4 - 08 mai 20 kl. 18:36

Tviler på svenske koronatilstander i Norge

Helseminister Bent Høie har ingen tro på at Norge etter hvert kommer til å ligge på nivå med Sverige når det gjelder koronadødsfall. WHO-rådgiver og tidligere statsepidemiolog i Sverige, Johan Giesecke, mener Sverige har valgt riktig strategi og at dødstallene i de nordiske landene vil jevne seg ut med tiden. - Jeg tror ikke det, og det er for tidlig å konkludere nå, sier Høie..

P4 - 19 juli 20 kl. 21:31

Stor økonomisk nedtur for Sverige

Til tross for at Sverige ikke stenkte ned i nærheten av like mye som Norge og Danmark i vår, ser det ut til at den svenske økonomien rammes hardere enn den norske og danske. Foreløpige anslag fra sentralbankene viser at økonomien vil kympe mer, og at ledigheten har økt mer, i Sverige enn hos deres skandinaviske naboer, skriver Aftenposten. Samtidig antall døde av koronaviruset langt høyere.

P4 - 25 juni 20 kl. 16:18

Sverige og Portugal oppfyller ikke

Sverige og Portugal er de eneste landene i Schengen som ikke oppfyller EUs reiseveileder nå. Kravet for at det skal være trygt, er at landet må ha under 20 koronasmittede per 100.000 innbyggere.

P4 - 16 sep. 20 kl. 11:34

Mer smitte i Sverige

Norge og Sverige har nå tilnærmet like mange smittede per 100.000 innbyggere. Nye tall fra Det europeiske smittevernbyrået viser at Sverige så vidt har flere smittede enn Norge - 28,7 mot Norges 28,4.

P4 - 23 april 20 kl. 16:49

- 21 år fengsel er helt riktig

- 21 år fengsel for drap, overgrep og frihetsberøvelse er en helt riktig påstand fra påtalemyndigheten. Det mener bistandsadvokat Inger Marie Støen. Hun bistår moren i Kapp-drapet, der en 15 år gammel gutt ble drept av sin 45 år gamle far i fjor høst.

VG - 20 juli 20 kl. 11:12

To søsken fra 22. juli: – Riktig behandling kunne reddet Kristian

– Manglende kunnskap om posttraumatisk stresslidelse (PTSD) gjør at hjelpen ofte kommer for sent, sier Nille Lauvås, som selv fikk diagnosen etter 22. juli-bomben i regjeringskvartalet. Hun mener riktig behandling kunne reddet Kristian Kravik (27)..

P4 - 06 april 20 kl. 15:55

Varsler oppsigelse for alle Norwegian-ansatte i Sverige

Norwegian sier opp alle sine ansatte i Sverige. Det melder Dagens Næringsliv. 1800 personer er ansatt i flyselskapet i Sverige..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 19 timer siden

Se flyet lande i stormen

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Betalte 70 000 for «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Slik ble resultatet..

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Oslo-mann opererte «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - I førrgår: 22:00

Her tar han omstridt «sixpack-operasjon»

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske..

Dagbladet - I førrgår: 17:46

Drapssiktet har fortalt om en hendelse

Mannen som er siktet for drapet på sin egen mor i Oslo i går, har i ettermiddag vært i et kort avhør hos politiet. Der har han fortalt om en hendelse..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 10:53

Skummel smitte rammer Oslo

Opptil 30 prosent av nysmittede i Oslo har ukjente smitteveier, får Dagbladet opplyst. Assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, er bekymret..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 06:18

Kan lamme Østlandet

Ifølge Fellesforbundet er det stor fare for at busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik fra søndag av. På sikt kan streiken bli utvidet til hele landet..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 18:29

Her fikk Turid (75) bot

- Vi kan ikke vise skjønn her, sier kommunen..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 15:04

Skogbrannrøyken fra USA på vei til Norge

Velter inn over Norge i løpet av helga, ifølge europeisk data..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 11:11

Flere elever havnet i vannet etter kantring

Flere kanoer har kantret utenfor Fredrikstad. Hovedredningssentralen anslår at 16 personer havnet i vannet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt