P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 10:24

P4 - 11 okt. 19 kl. 08:27

- Snyter ansatte for pensjon

- Flere arbeidsgivere snyter sine ansatte for pensjon.
Det mener Fellesforbundet som ønsker muligheter til å straffe bedrifter som ikke følger reglene.
Forbundet sier til NRK at det jukses særlig innen bygg- og anleggsbransjen og at ansatte som oppdager at de ikke har fått den pensjonen de har krav på sliter med å få dette etterbetalt..
Les mer på P4


Les mer om:
Fellesforbundet, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snyter, ansatte, for, pensjon
P4 - 13 nov. 19 kl. 17:55

Innfører pensjon fra første krone

Byrådet i Oslo har besluttet at alle medarbeidere i Oslo kommune skal få pensjon fra første krone fra og med 2021. Byrådet skal offentliggjøre dette i morgen, melder NTB. Byrådsleder Raymond Johansen mener pensjon fra første krone bør bli den nye normalen i norsk arbeidsliv, for at folk skal ha en pensjon å leve av..

VG - 26 sep. 19 kl. 10:36

Svarer VG: Uføre skal ha god pensjon

Regjeringen skal sørge for at uføre ikke sakker akterut på pensjon. På sikt er det derfor aktuelt å gi et skjermingstillegg til uføres alderspensjon. De uføres og de arbeidsføres pensjon må hele tiden stå i et noenlunde balansert forhold til hverandre.

NRK - 22 des. 19 kl. 06:26

Macron frasier seg pensjon

Frankrikes president Emmanuel Macron frasier seg sin pensjon midt i striden om endringer i landets pensjonssystem. Presidentens livslange pensjon utgjør 62.000 kroner i måneden..

P4 - 26 feb. 20 kl. 07:57

Vet ikke hva de får i pensjon

En av to nordmenn aner ikke hva de vil få utbetalt i pensjon. De viser en undersøkelse rådgivningsselskapet Kantar har gjort for Nordea. Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea sier til Nettavisen at hun er overrasket over hvor få som faktisk vet hva arbeidsgiveren setter av i årlig pensjon for dem..

VG - 11 feb. 20 kl. 22:49

Onsdag kan 200 000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

VG - 11 feb. 20 kl. 22:49

Onsdag kan 200.000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

E24 - 12 feb. 20 kl. 06:14

Onsdag kan 200.000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

Aftenposten - 06 juli 19 kl. 16:25

Følg bronsekampen i VM: Snyter svenskene England for medalje?

Følg England - Sverige fra 17.00..

VG - 19 okt. 19 kl. 15:03

Opprykket glipper trolig for FFK, Bergersen kan rykke opp - igjen

(Fredrikstad- Kvik Halden 2-0/Egersund-Stjørdals/Blink 2-3) Han hjalp Fredrikstad med å rykke opp fra nivå tre til to i 2002. Nå ser det ut som Kent Bergersen (52) snyter FFK for opprykket og kan ta Kvik Halden opp til 1. divisjon..

Aftenposten - 19 aug. 19 kl. 08:00

Joar Kavli har valgt å ta ut tidlig pensjon. Her er fem argumenter for – og fem imot.

Disse faktorene avgjør om du bør ta ut tidlig eller sen pensjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trump sier han ber for politibetjenter

Donald Trump sier han ber for de to politibetjentene som ble skutt i byen Lousville i Kentucky i natt. Det oppsto i natt voldelige demonstrasjoner etter nyheten om at politimannen som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, ikke blir tiltalt for drapet. Den amerikanske presidenten sier han står klar til å bistå lokalmyndighetene i Kentucky dersom opptøyene fortsetter.

P4 - 1 time siden

Forlag ilegges gigantbøter

Fem forlag får nå bøter på til sammen 502 millioner kroner for brudd på konkurranseloven. Ifølge Konkurransetilsynet har Cappelen Damm, Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, Gyldendal og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Gyldendal skriver i en børsmelding at de ikke er enige i tilsynets vurdering..

P4 - 15 minutter siden

Styringsrenta endres ikke

Styringsrenta blir liggende på null prosent. Det viser den ferske rentebeslutningen fra Norges Bank. Styringsrenta ble satt til null prosent i mai og sentralbanken viser til at det vil ta tid før produksjon og sysselsetting er på nivåene fra før koronapandemien..

P4 - 30 minutter siden

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

P4 - 45 minutter siden

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg. Det viser den ferske Ungdata-rapporten fra Oslo Met. Selv om de aller fleste unge i undersøkelsen oppgir at de er fornøyde med livene sine sier også 21 prosent av unge på videregående at de har psykiske helseplager..

P4 - 1 time siden

Ilegger gigantbot mot forlag

Fem forlag ilegges gigantbøter på til sammen 502 millioner kroner for å ha samarbeidet ulovlig. Ifølge Konkurransetilsynet har blant annet Gyldendal, Cappelen Damm og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Dagens Næringsliv har forsøkt å få en kommentar fra aktørene.

P4 - 1 time siden

Gutt påkjørt to ganger

En 12 år gammel ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt. 12-åringen havnet så i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en ny møtende bil.

P4 - 2 timer siden

Voldsomt fall i kollektivtransporten

Koronapandemien har ført til en voldsom nedgang for kollektivtransporten i Norge. Næringen hadde i andre kvartal i år 91,1 millioner færre passasjerer enn samme kvartal året før. Størst nedgang var det for busstransport med 51 millioner færre reisende, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

P4 - 2 timer siden

Slår alarm om sykkelsabotasje

Forsikringsselskapet IF slår alarm om sabotasje av sykler. Hittil i år har et av landets største sykkelverksteder vært borti nesten 50 sykler hvor hjul er løsnet med vilje eller bremser er tuklet med. Det er først og fremst sykler til barn og unge som blir sabotert.

P4 - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet har 53 personer i Oslo fått påvist koronasmitte. Det er tre færre enn dagen før. Ifølge oversikten er alle Oslos bydeler unntatt Vestre Aker fortsatt i rød sone.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt