P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:57

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:27

- Snyter ansatte for pensjon

- Flere arbeidsgivere snyter sine ansatte for pensjon.
Det mener Fellesforbundet som ønsker muligheter til å straffe bedrifter som ikke følger reglene.
Forbundet sier til NRK at det jukses særlig innen bygg- og anleggsbransjen og at ansatte som oppdager at de ikke har fått den pensjonen de har krav på sliter med å få dette etterbetalt..
Les mer på P4


Les mer om:
Fellesforbundet, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snyter, ansatte, for, pensjon
E24 - 12 Feb 20 kl. 06:14

Onsdag kan 200.000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

VG - 11 Feb 20 kl. 22:49

Onsdag kan 200 000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

VG - 11 Feb 20 kl. 22:49

Onsdag kan 200.000 få bedre pensjon

Sykepleiere, renholdere, omsorgsarbeidere, ansatte i forsvaret, politifolk, redningsarbeidere og brannfolk er blant dem som onsdag kan få bedre pensjon..

NRK - 22 Dec 19 kl. 06:26

Macron frasier seg pensjon

Frankrikes president Emmanuel Macron frasier seg sin pensjon midt i striden om endringer i landets pensjonssystem. Presidentens livslange pensjon utgjør 62.000 kroner i måneden..

P4 - 13 Nov 19 kl. 17:55

Innfører pensjon fra første krone

Byrådet i Oslo har besluttet at alle medarbeidere i Oslo kommune skal få pensjon fra første krone fra og med 2021. Byrådet skal offentliggjøre dette i morgen, melder NTB. Byrådsleder Raymond Johansen mener pensjon fra første krone bør bli den nye normalen i norsk arbeidsliv, for at folk skal ha en pensjon å leve av..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 06:00

Motta din pensjon med stolthet!

Til alle som nører opp under forestillingen om at pensjoner koster samfunnet dyrt: Pensjon er utsatt lønn!.

VG - 26 Sep 19 kl. 10:36

Svarer VG: Uføre skal ha god pensjon

Regjeringen skal sørge for at uføre ikke sakker akterut på pensjon. På sikt er det derfor aktuelt å gi et skjermingstillegg til uføres alderspensjon. De uføres og de arbeidsføres pensjon må hele tiden stå i et noenlunde balansert forhold til hverandre.

P4 - 20 Nov 19 kl. 05:30

Gir folk råd om privatøkonomi

Privatøkonomisk rådgivning er det nye frynsegodet i arbeidslivet. Fra før er det mange arbeidsgivere som sørger or at de ansatte kan trene gratis, for å holde seg sunne og friske. Flere og flere velger nå også å gå de ansatte tilbud om personlig økonomisk rådgivning om blant annet pensjon, skriver Finansavisen.

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 19:26

Forhandlingene med regjeringen brøt sammen. Hvorfor er det bråk om særaldersgrensene?

Det ble onsdag ettermiddag brudd i forhandlingene om pensjon for offentlig ansatte med særaldersgrenser..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 11:16

Joar Kavli har valgt å ta ut tidlig pensjon. Her er fem argumenter for – og seks mot.

Disse faktorene avgjør om du bør ta ut tidlig eller sen pensjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Evakuert etter brann

17 personer er evakuert etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 30 minutter siden

Imponert over Haalands tempo

Også det norske friidrettsmiljøet er imponert over det Erling Braut Haaland leverer. Ikke bare bøtter 19-åringen inn mål for Borussia Dortmund, han ble i Champions League-oppgjøret mot PSG i går, av Sky Italia, målt til 6,64 på en 60 meters spurt. Riktignok med flying start.

P4 - 45 minutter siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 45 minutter siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.

P4 - 1 time siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 1 time siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 2 timer siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 2 timer siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt