Hegnar.no > Økonomi

Friday, 29 May, 01:56

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 12:04

- Skulle kuttet renten

Martin Malone, Alphabook, er klar på at Den amerikanske sentralbanken skulle kuttet renten onsdag, men tror likevel ikke det kommer et kutt på 0,5 prosentpoeng i juli..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Malone, Den

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skulle kuttet, renten
Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 10:59

Den første sentralbanken kuttet renten

Reserve Bank of India kuttet i dag renten med 25 prosentpoeng til 6 prosent. Og i kjølvannet av lavere inflasjonsforventninger er det også ventet flere rentekutt i tiden som kommer..

E24 - 19 Sep 19 kl. 10:09

Derfor hevet Olsen renten

Det var usikkerhet om sentralbanksjef Øystein Olsens kunne heve renten etter at hans kollegaer ute har kuttet renten 33 ganger i år. Her er årsakene til at han hever..

P4 - 25 Jul 19 kl. 14:42

Holder renten uendret

Den europeiske sentralbanken holder styringsrenten uendret på 0,4 prosent. Men de åpner for at den kan bli kuttet fremover. I en uttalelse skriver de at de forventer at renten vil holde seg på dagens nivå eller lavere gjennom første halvår av 2020..

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 14:42

Norges Bank kuttet renten for en uke siden. Storbankenes kunder må vente.

Norges Bank har kuttet styringsrenten for å dempe koronakrisen. De fleste storbankene drøyer med å la lånekundene få glede av det. Men én bank har ombestemt seg..

P4 - 20 Aug 19 kl. 06:48

Mener det vil bli enda billigere å binde renten

Analysesjef Pål Ringholm mener det vil bli enda billigere å binde renten. Flere norske banker har kuttet i fastrenten etter at rentene har falt kraftig internasjonalt, på grunn av frykten for handelkrig og resesjon. Men Ringholm sier til VG at fastrenten vil bli enda billigere når de dårlige tidene virkelig treffer oss, og oppfordrer folk til å ha is i magen..

P4 - 24 Jun 19 kl. 15:23

Banker hever renten

Ytterligere to banker gjør som DNB, og setter opp renten på boliglån med 0,25 prosentpoeng. Det er Nordea og Sparebanken Sør som gjør dette, som følge av at Norges Bank satte opp styringsrenten tilsvarende forrige uke. Også renten på innskudd økes, skriver Nettavisen..

E24 - 19 Dec 19 kl. 10:00

Olsen rører ikke renten

Norges Bank holder renten uendret på 1,5 prosent, etter å ha økt renten fire ganger på litt over et år. Banken venter ingen nye hevinger med det første..

E24 - 31 Oct 19 kl. 16:17

Trump: – Kina er ikke vårt problem, Federal Reserve er!

Donald Trump langer på ny ut mot Fed-sjef Jerome Powell, etter at den amerikanske sentralbanken kuttet renten onsdag..

E24 - 18 Sep 19 kl. 20:01

Trump-slakt etter rentekutt: - Bommer igjen!

Ingen overraskelser fra den amerikanske sentralbanken: Renten ble kuttet med 0,25 prosentpoeng. Men få signaler om ytterligere rentekutt får Donald Trump til å se rødt..

E24 - 24 Mar 20 kl. 19:12

Kritisk til rente-nøling: – DNB må også tåle å blø litt

Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener DNB burde kuttet renten mer og tidligere. – Driver aktiv sabotasje av myndighetenes forsøk på holde hjulene i gang, sier han..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt