Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:37

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 14:01

- Skuffende, selvhøytidelig og svakt

«Ditt ego har blitt for stort. Skuffende, selvhøytidelig og svakt. Du får ingen forståelse fra meg. Patetisk.».
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skuffende, selvhøytideligog , svakt
Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 23:14

Cisco skuffer - guider svakt

Cisco presenterte greie tall for andre kvartal, men guidet svakt for inneværende kvartal..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 19:40

Svakt Tottenham gikk på smell hjemme

Meget svakt forsvarsspill fra Tottenham førte til at Newcastle kunne ta med seg 1-0-seier og tre kruttsterke poeng hjem fra søndagens Premier League-oppgjør..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 13:01

Mer sjarmerende enn du skulle tro

«Jumanji: The Next Level» er en leken familiefilm full av filmstjerner som ikke tar seg selv spesielt høytidelig..

P4 - 12 Jul 19 kl. 08:08

Skuffende resultat for Storebrand

Storebrand leverte et skuffende resultat for andre kvartal nå i morgentimene. Forsikringsselskapet endte med et konsernresultat på 578 millioner kroner - langt under forventningene på 698 millioner, ifølge Dagens Næringsliv..

P4 - 25 Jul 19 kl. 05:52

Frykter nedtur i boligmarkedet

Et stort tilbud av boliger kan føre til et svakt siste halvår av 2019. Det sier analytiker i DNB Markets, Simen Mortensen til Finansavisen. Mens boligprisene har holdt seg stabile, har det vært en betydelig økning i antall boliger til salgs.

NRK - 01 Jan 20 kl. 00:51

Pompeo: – Dypt skuffende av Kim

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at dersom Nord-Koreas leder Kim Jong-un nå går tilbake på løfter han ga president Trump om å avstå fra å teste atomvåpen, så er det dypt skuffende. Pompeo sa dette i et intervju med CBS News, melder Reuters..

P4 - 08 Jun 19 kl. 11:24

- Skuffende at VM og EM-kvalik gikk samtidig

- Det er skuffende at åpningskampen i kvinnenes VM gikk samtidig som ble ble spilt 22-EM-kvalifiseringskamper for menn. Det mener NRKs fotballekspert Melissa Wiik. For samtidig som Norge spilte 2-2 mot Romania på Ullevaal i går kveld, møttes Frankrike og Sør-Korea i det første oppgjøret i VM.

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Tokyo-børsen åpnet svakt

Tokyo-børsen åpnet svakt etter nye utspill fra USAs president Donald Trump mot Kina. Trump sa i går at han vil innføre en ny høyere tollsatser på kinesiske varer hvis handelssamtaler med Kinas president Xi Jinping ikke kommer noen vei når de to skal møtes senere i juni. De asiatiske og amerikanske børsene er spesielt preget av tonen mellom de to presidentene..

NRK - 07 Feb 20 kl. 17:40

Hydro stupte etter skuffende tall

Norsk Hydro stupte etter framleggelsen av skuffende kvartalstall og bidro til at hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,65 prosent fredag. Hydro-aksjen falt med 12,06 prosent og var nest øverst på lista av de mest omsatte selskapene..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 15:55

Britisk kulturforsker mottok Holbergprisen

Under en høytidelig seremoni i Universitetsaulaen i Bergen ble den britiske kulturforskeren Paul Gilroy overrakt Holbergprisen av kronprins Haakon..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt