P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:47

P4 - 28 Feb 20 kl. 06:53

- Sitt stille i båten

- Nordmenn bør ikke kvitte seg med sparepenger som nå taper seg på grunn av koronaviruset.
Det sier sjefstrateg i Nordea, Erik Bruce.
Viruset har ført til kraftig nedgang på børsene globalt, og også her hjemme.
Det gjør også at nordmenn som sparer i aksjer og aksjefond nå opplever at pengene deres taper seg..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordea, Bruce

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sitt, stillei , båten
P4 - 26 Mar 20 kl. 14:20

Husk å stille klokken

Natt til søndag må du huske å stille klokken en time frem mot sommer. I 2018 La EU-kommisjonen frem forslag om å avvikle ordningen med å stille klokken frem og tilbake, men foreløpig har det ikke skjedd. Enn så lenge sier tidsminister Iselin Nybø at vi må stille klokka mot sommertid og lysere og lengre kvelder nå natt til søndag..

NRK - 24 Nov 19 kl. 16:04

Bloomberg stiller offisielt til val

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har formelt annonsert sitt kandidatur til å stille som demokratisk presidentkandidat foran valet i 2020. Det melder nyheitsbyrået AP..

E24 - 27 Mar 20 kl. 12:35

Staten gjør sitt. Nå må bankene, NHO, Virke, LO, du og jeg stille opp

Regjeringens støttepakke for de bedriftene som er aller hardest rammet av corona-krisen kom sent, men den kom godt. Nå er det faktisk opp til oss..

Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 18:07

Sørlendingen leverte sitt livs kamp – så ble OL-kvaliken stoppet: – Vi var i fare

Mens idretten hjemme i Norge sto stille, bokset Mindaugas Gedminas for OL-billett i London – selv om han fryktet smitte fra koronaviruset..

VG - 25 Nov 19 kl. 16:21

Podkast: Giæver og gjengen om mistillit og bokmål

Rødts Bjørnar Moxnes vil stille mistillitsforslag mot regjeringen i NAV-skandalen. Omtrent like effektivt som å stille Trump for riksrett. Og er det en "hatefull ytring" å brenne en bok?.

VG - 25 Nov 19 kl. 16:21

Podkast: Giæver og gjengen om mistillit og bokbål

Rødts Bjørnar Moxnes vil stille mistillitsforslag mot regjeringen i NAV-skandalen. Omtrent like effektivt som å stille Trump for riksrett. Og er det en "hatefull ytring" å brenne en bok?.

P4 - 07 Feb 20 kl. 12:57

- Regjeringen må stille opp for ferjeopprørerne

Regjeringen må stille opp med like gode løsninger i ferjeopprøret som de gjorde i forbindelse med bompengeopprøret i høst. Det sier fylkesordfører i Møre og Romsdal, Tove Lise Torve. I dag lanserte fire av kystfylkene at de går sammen for å få ned ferjetakstene som har skutt i været..

NRK - 12 Dec 19 kl. 16:01

Avdøde sto stille i Kvitfjellulykka

Mannen som døde i alpinanlegget i Kvitfjell 1. desember, ble påkjørt mens han sto stille i bakken. Det har kommet fram gjennom vitneavhør.

NRK - 28 Mar 20 kl. 21:26

Hugs å stille klokka i natt

Klokka 02.00 natt til sundag 29. mars skal me stille klokka éin time fram til sommartid..

NRK - 21 Mar 20 kl. 07:45

Stille natt på byen i Oslo

Ifølge politiet har det vært en stille og rolig natt på Oslos utesteder i natt. I går gikk byrådsleder Raymond Johansen hardt ut og sa at hvis ikke serveringsstedene overholder smittervernreglene så vil byrådet innføre full skjenkestopp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold i kveld. Mannen er fraktet til sykehus i luftambulanse. Det var to personbiler som kolliderte nord for Eidsberg stasjon.

P4 - 13 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 1 time siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 1 time siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 3 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 3 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 4 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt