P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 04:17

P4 - 14 aug. 19 kl. 13:23

- Russlands militærøvelse er problematisk

- Det er ikke uproblematisk at Russland holder en stor militær øvelse utenfor norskekysten.
Det mener Russland-kjenner og redaktør for aldrimer.no, Kjetil Stormark.
Russiske skip, fly og ubåter skal øve i fire områder utenfor Nordland og Troms frem til 17. august.
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Stormark, Nordland, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlands, militærøvelseer , problematisk
P4 - 15 okt. 19 kl. 10:23

Russland avholder militærøvelse

Russlands militære innleder i dag en tre dager lang omfattende øvelse for sine strategiske atomstyrker. Rundt 12 000 soldater skal delta i øvelsen - i tillegg til 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter. Styrkene skal blant annet øve på å skyte ut missiler..

P4 - 12 sep. 19 kl. 05:52

Stor militærøvelse i gang

Militæret i Vestfold, Telemark og Østfold vil være synlig de neste dagene. Årets største militærøvelse på Østlandet går nemlig av stabelen, og rundt 3500 personer vil delta. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22.

P4 - 11 feb. 20 kl. 17:05

Klager under militærøvelse

Sjøforsvaret har fått en rekke klager etter at de hadde en stor militærøvelse i bergensområdet forrige uke. Kystverket mener øvelsen førte til flere brudd på sjøtrafikkforskriften, melder Bergens Tidende. Blant annet skal flere militærfartøy ha endret rute uten å gi beskjed til Sjøtrafikksentralen..

NRK - 17 juli 20 kl. 17:50

Massiv militærøvelse i Russland

President Putin setter i gang en omfattende militærøvelse, for å trene på å avverge trusler fra terrorister. Forsvarsdepartementet opplyser at øvelsen omfatter 150.000 soldater, 27.

Aftenposten - 16 aug. 19 kl. 15:34

Offshore-flyvninger i nord stanset på grunn av russisk øvelse

All helikoptertrafikk til og fra oljeplattformer er innstilt i Nordland fredag på grunn av Russlands militærøvelse i Norskehavet..

NRK - 20 sep. 19 kl. 17:03

Russland og Kina i militærøvelse

Russland, Kina og flere andre land holder felles militærøvelse, der nærmere 130.000 soldater deltar. Russland og Kina har de siste årene gradvis styrket sitt sikkerhetssamarbeid, i takt med at forholdet til vestlige land har surnet..

NRK - 09 okt. 19 kl. 11:07

Iran holder militærøvelse

Iran har startet en militærøvelse like ved den tyrkiske grensa, ifølge det iranske nyhetsbyrået ISNA. Tyrkiske tropper står klar til å krysse den syriske grensa, for å angripe kurdiske styrker i Nord-Syria..

P4 - 17 nov. 19 kl. 14:24

Utsetter militærøvelse

USA og Sør-Korea utsetter en planlagt militærøvelse etter at Nord-Korea har truet med sjokkerende straff om den ble gjennomført. USAs forsvarsminister opplyser at øvelsen ble avlyst for å skape mer rom for diplomati med Nord-Korea..

NRK - 27 feb. 20 kl. 02:21

USA og Sør-Korea utsetter øvelse

USA og Sør-Korea utsetter en felles militærøvelse på grunn av fare for spredning av det nye koronaviruset. Det melder nyhetsbyrået Yonhap torsdag, som siterer den felles militære ledelsen..

NRK - 05 mars 20 kl. 13:29

USA og Israel avlyser militærøvelse

USA og Israel har avlyst en felles militærøvelse grunnet koronaviruset. – Beslutningen er et føre var-tiltak for å sikre helsen og sikkerheten til alle deltakerne, skriver USAs Europa-kommando, USEUCOM, i en uttalelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 5 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 5 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 5 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 6 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 6 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt