P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:14

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:23

- Russlands militærøvelse er problematisk

- Det er ikke uproblematisk at Russland holder en stor militær øvelse utenfor norskekysten.
Det mener Russland-kjenner og redaktør for aldrimer.no, Kjetil Stormark.
Russiske skip, fly og ubåter skal øve i fire områder utenfor Nordland og Troms frem til 17. august.
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Stormark, Nordland, Troms

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlands, militærøvelseer , problematisk
P4 - 15 Oct 19 kl. 10:23

Russland avholder militærøvelse

Russlands militære innleder i dag en tre dager lang omfattende øvelse for sine strategiske atomstyrker. Rundt 12 000 soldater skal delta i øvelsen - i tillegg til 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter. Styrkene skal blant annet øve på å skyte ut missiler..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 15:34

Offshore-flyvninger i nord stanset på grunn av russisk øvelse

All helikoptertrafikk til og fra oljeplattformer er innstilt i Nordland fredag på grunn av Russlands militærøvelse i Norskehavet..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:52

Stor militærøvelse i gang

Militæret i Vestfold, Telemark og Østfold vil være synlig de neste dagene. Årets største militærøvelse på Østlandet går nemlig av stabelen, og rundt 3500 personer vil delta. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22.

NRK - 09 Oct 19 kl. 11:07

Iran holder militærøvelse

Iran har startet en militærøvelse like ved den tyrkiske grensa, ifølge det iranske nyhetsbyrået ISNA. Tyrkiske tropper står klar til å krysse den syriske grensa, for å angripe kurdiske styrker i Nord-Syria..

P4 - 17 Nov 19 kl. 14:24

Utsetter militærøvelse

USA og Sør-Korea utsetter en planlagt militærøvelse etter at Nord-Korea har truet med sjokkerende straff om den ble gjennomført. USAs forsvarsminister opplyser at øvelsen ble avlyst for å skape mer rom for diplomati med Nord-Korea..

NRK - 20 Sep 19 kl. 17:03

Russland og Kina i militærøvelse

Russland, Kina og flere andre land holder felles militærøvelse, der nærmere 130.000 soldater deltar. Russland og Kina har de siste årene gradvis styrket sitt sikkerhetssamarbeid, i takt med at forholdet til vestlige land har surnet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 09:52

Russland avholder militærøvelse

Russland innleder tirsdag en tre dager lang stor øvelse for sine strategiske atomstyrker. Ifølge det russiske forsvaret skal 12.000 soldater delta i øvelsen, som også omfatter 213 utskytingsramper for raketter, 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 06:13

Venezuela mobiliserer for storøvelse på grensen til Colombia

Venezuelas militære styrker bekreftet tirsdag at de har startet utplasseringen av opptil 150.000 soldater til øvelse rett ved grensen til Colombia..

NRK - 12 Sep 19 kl. 05:29

3500 soldater i stor øvelse

I dag starter en stor militærøvelse i Vestfold, Telemark og Østfold. Med rundt 3500 soldater er dette den største øvelsen på Østlandet i år. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22.

P4 - 08 Aug 19 kl. 23:20

Ni militærfly langs norskegrensen

Forsvaret har idenifisert totalt ni russiske militære fly som fløy langs norskekysten. Det opplyser forsvaret til nettstedet Aldrimer. Hele tre ganger har forsvarets kampfly vært på vingene torsdag i forbindelse med en russisk militærøvelse.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 45 minutter siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 1 time siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 1 time siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.

P4 - 1 time siden

26 omkomne i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i Uganda. Det opplyser Røde Kors. Ugandiske myndigheter ber folk som bor i områdene som er berørt om å evakuere..

P4 - 1 time siden

Båtulykke granskes

Båtulykken på Helgelandskysten i Lurøy der en arbeidsbåt kantret - skal granskes av Statens Havarikommisjon. Det var to personer ombord i båten, den ene er antatt omkommet etter båtvelten. De to var på jobb for et oppdrettsselskap da ulykken skjedde..

P4 - 1 time siden

Mann siktet for drap i Drammen

En mann i slutten av 40- årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og siktet for drap på en kvinne i Drammen. Kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Fjell i juli. Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt