NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 18:59

NRK - 14 Mar 19 kl. 10:52

- Russland og Kina største trusler

Russland og Kina utgjør de største truslene mot Sverige, heter det i en trusselrapport fra sikkerhetspolitiet Säpo. Russland pekes ut som landet som har størst konsekvens for Sveriges sikkerhet gjennom påvirkning og spionasje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Sverige, Säpo, Sveriges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlandog , Kina, største, trusler
Aftenposten - 14 Mar 19 kl. 12:21

Säpo: Russland og Kina er Sveriges største trusler

Russland og Kina utgjør de største truslene mot Sverige, heter det i en trusselrapport fra sikkerhetspolitiet Säpo..

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 10:28

E-tjenesten: – Russland og Kina øker etterretningstrykket mot Norge

Etterretning fra Russland og Kina er den største sikkerhetstrusselen mot Norge, og operasjonene blir stadig mer koordinerte og effektive, mener E-tjenesten..

P4 - 26 Apr 19 kl. 16:47

Trump takker Kina og Russland

Donald Trump takker Kina og Russland for hjelpen i forhandlingene med Nord-Korea om nedrustning av landets atomvåpen. I går møttes Russlands president Vladimir Putin og den nordkoreanske lederen Kom Jong-un for første gange. De skal da ha diskutert Nord-Koreas atomvåpenprogram..

Klartale - 11 Feb 19 kl. 12:34

Russland og Kina angriper Norge oftere

Norges sikkerhet er truet. Angrepene fra Russland og Kina blir stadig smartere..

NRK - 11 Feb 19 kl. 10:41

– Trussel fra Kina og Russland

– Trusselen er størst fra Russland og Kina, hensikten deres er å oppnå innsyn i norsk forsvarspolitikk og militær infrastruktur, sier generalløytnant Morten Haga Lunde, sjef for Etterretningstjenesten..

NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

Aftenposten - Igår: 06:01

Kina og Russland hindret forsøk på å stanse nordkoreansk drivstoffimport

Et FN-forslag fra USA om å stanse Nord-Koreas import av drivstoff er stanset av Russland og Kina..

NRK - 17 May 19 kl. 10:45

Ber Kina og Russland redde avtale

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif oppfordrer Kina og Russland til å gripe inn for å redde atomavtalen som USA har trukket seg fra. Zarif er fredag på besøk i Beijing..

Dagbladet - 10 Apr 19 kl. 16:43

Stor sikkerhetstrussel hvis Russland eller Kina finner styrtet japansk F-35

- Hvis Russland eller Kina klarer å berge deler av F-35 flyet, representerer det amerikanernes verste mareritt..

NRK - 12 Feb 19 kl. 11:31

Pompeo advarer mot Kina og Russland

USAs utenriksminister Mike Pompeo besøker for tiden en rekke europeiske land. I en tale i slovakiske Bratislava stemplet han Russland og Kina som trussler mot det demokratiske og frie markedet landet har opparbeidet etter kommunismens fall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 15 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 30 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 30 minutter siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 45 minutter siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..

NRK - 1 time siden

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..

NRK - 1 time siden

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..

NRK - 1 time siden

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt