P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 09:31

P4 - 27 Aug 19 kl. 08:37

- Russiske mellomdistanseraketter ved norskegrensen

Russland har utplassert mellomdistanseraketter langs grensen til Norge.
Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
I podkasten «Krig & Sånn», fra Forsvarets forum, understreker Bruun-Hanssen at han ikke frykter at Russland vil avfyre raketter mot Norge i nærmeste framtid. Likevel er han klar på at disse nye våpnene har europeiske byer som mål, i motsetning til tidligere, da våpnene hadde lengre rekkevidde..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Haakon Bruun-Hanssen, Forsvarets, Bruun-Hanssen, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russiske, mellomdistanseraketter, ved, norskegrensen
P4 - 03 Aug 19 kl. 19:10

USA vil plassere ut mellomdistanseraketter

USA vil plassere ut mellomdistanseraketter i Asia i løpet av noen få måneder. Det opplyser USAs forsvarminister dagen etter at våpenkontrollavtalen INF trådte ut av kraft. Det er ventet at dette vil skape sterke reaksjoner i Kina..

P4 - 08 Aug 19 kl. 23:20

Ni militærfly langs norskegrensen

Forsvaret har idenifisert totalt ni russiske militære fly som fløy langs norskekysten. Det opplyser forsvaret til nettstedet Aldrimer. Hele tre ganger har forsvarets kampfly vært på vingene torsdag i forbindelse med en russisk militærøvelse.

VG - 29 Aug 19 kl. 11:37

Forsvarssjefen feilinformerte om russiske raketter

Haakon Bruun-Hanssen uttrykte bekymring over russernes mellomdistanseraketter. – Han mente kortdistanse, opplyser Forsvaret..

P4 - 25 Jul 19 kl. 06:46

– Russisk ubåtulykke kunne ført til en global katastrofe

Den mystiske ulykken på en russisk atomubåt som kostet 14 mennesker livet 1. juli, i år, kunne fått langt alvorligere følger. Det skriver Aftenposten, som har samlet informasjon fra en rekke russiske kilder etter at russiske myndigheter har lagt lokk på saken.

Dagbladet - 27 Aug 19 kl. 07:54

Forsvarssjefen: - Russland har plassert atomraketter 16 kilometer fra Norge

Nytt og farlig spill om utplassering av kjernefysiske mellomdistanseraketter..

NRK - 05 Aug 19 kl. 16:01

Vil ha nye nedrustningssamtaler

Russlands president Vladimir Putin ba mandag om nye nedrustningssamtaler med USA etter at den viktige INF-avtalen om mellomdistanseraketter har kollapset..

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 16:51

Radioaktiv luft påvist i Finnmark

Det er målt små nivåer av radioaktivitet i luften i Finnmark i etterkant av en ulykke på en Russisk marinebase nær norskegrensen..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 19:00

Dagens quiz: Fredag 8. november 2019

Hvor mye kontanter kan du maksimalt ta med deg over norskegrensen uten å måtte melde ifra til Tolletaten?.

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 17:03

Putin: Vi er klare for nye nedrustningssamtaler med USA

Russlands president Vladimir Putin ba mandag om nye nedrustningssamtaler med USA etter at den viktige INF-avtalen om mellomdistanseraketter har kollapset..

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 07:50

USA vil utplassere mellomdistanseraketter i Asia innen få måneder

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han vil utplassere en konvensjonell mellomdistanserakett i Stillehavsregionen i løpet av få måneder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 2 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble knivstukket under en krangel i en enebolig i Hønefoss ved 5-tiden i morges. Kvinnen hadde besøk av en annen kvinne i midten av 30-årene, men et hyggelig besøk utviklet seg i løpet av natta til en krangel. Kvinnen i 20-årene ble knivstukket i armen og er kjørt til legevakt.

P4 - 1 time siden

En til sykehuss etter røykutvikling

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss i natt. Det skal være tre boenheter og totalt fire beboere i boligen. Tre av beboerne skal ha blitt gjort rede for ganske fort, men mannnen i 60-årene ble senere funnet bevisstløs av røykdykkere.

P4 - 1 time siden

Ungdom ranet med kniv

To menn er pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble ranet med kniv i Sandefjord sentrum i natt. Gutten ble truet til å gi fra seg mobiltelefon, jakke, smykker og klokke, melder politiet i Sørøst. Like før kl 3 ble to menn i tidlig 20-årene pågrepet med en kniv og noe narkotika på seg.

P4 - 1 time siden

Russ til akuttmottakk ettet slåssing

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord i natt. Det melder Sør-Øst politidistrikt, som oppretter sak. Det er usikkert hva som har ledet opp til slåssingen..

P4 - 2 timer siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 10 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 10 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt