Dagbladet > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:05

Dagbladet - 17 jan. 21 kl. 20:16

- Oslo er også en del av landet

Byrådsleder Raymond Johansen mener Senterpartiet har stemt mot strengere innreiseregler for å sørge for nok utenlandsk arbeidskraft til landbruksnæringen. - De har et autosvar, og det er «nei»..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Raymond Johansen, Senterpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Osloer , ogsåen , delav , landet
NRK - Igår: 19:16

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden.

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 10 jan. 21 kl. 20:37

Helsedirektøren: – Vi er urolige nå

– Det er en ganske krevende situasjon nå hvor vi ikke har full oversikt over konsekvensene av jul- og nyttårshelga. Det kommer vi til å se i løpet av uka som kommer, sier helsedirektøren Bjørn Guldvog. Antallet registrerte koronatilfeller har økt den del gjennom de siste to ukene.

VG - 09 april 21 kl. 16:49

Signerer og kan bli en del av Citys «tiårsklubb»

Kevin De Bruyne (29) gikk vitenskapelig til verks for å finne ut både sin egen verdi og om Manchester City vil være en troféjeger også i årene fremover. Nå kan han bli en del av de himmelblås «tiårsklubb»..

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:46

– Må følge med

Leder i Sykepleieforbindet, Lill Sverresdatter Larsen, sier hun ikke blir bekymret av de siste nyhetene fra Sverige, om at flere helsearbeidere enn ventet har måttet være borte fra jobb etter vaksinering. – Vi forventer alltid litt bivirkninger, som ømhet rundt innstikkstedet og lett feber. Det kan man også få av den vanlige influensavaksinen.

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:46

– Må følge med på bivirkninger

Leder i Sykepleieforbindet, Lill Sverresdatter Larsen, sier hun ikke blir bekymret av de siste nyhetene fra Sverige, om at flere helsearbeidere enn ventet har måttet være borte fra jobb etter vaksinering. – Vi forventer alltid litt bivirkninger, som ømhet rundt innstikkstedet og lett feber. Det kan man også få av den vanlige influensavaksinen.

NRK - 31 jan. 21 kl. 01:35

Vil bli en del av frihandelsavtalen

Storbritannia søker om å bli del av frihandelsavtalen CPTPP som gjelder for elleve land i Asia- og Stillehavsregionen, opplyser handelsminister Liz Truss i en uttalelse..

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 07:00

Oppkjøp er en trussel. EU er en del av løsningen.

PST er urolig for utenlandske oppkjøp. En del av svaret er tettere samarbeid med EU..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 23:32

Barcelona til finalen i Copa del Rey etter overtidsdrama

(Barcelona-Sevilla 3–0, 3–2 sammenlagt etter ekstraomganger) Barcelona var på vei ut av semifinalen i Copa del Rey, men….

VG - 03 mars 21 kl. 23:32

Barcelona til finalen i Copa del Rey etter overtidsdrama

(Barcelona-Sevilla 3–0, 3–2 sammenlagt etter ekstraomganger) Barcelona var på vei ut av semifinalen i Copa del Rey, men tre minutter på overtid sørget Gerard Piqué for at det ble ekstraomganger. Der avgjorde en danske..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Her tar ørnen reven

Et viltkamera fanger øyeblikket hvor kongeørnen trosser de kraftige vindkastene og tar med seg den døde reven..

Dagbladet - 45 minutter siden

Afghanistans katastrofer

USAs og Natos krig i Afghanistan har vært en katastrofe, som etterfulgte en katastrofe, som vil bli etterfulgt av enda en katastrofe..

Dagbladet - 1 time siden

Klient drept foran Kjærviks øyne

11. september 1995 drepte en 25-åring den overgrepstiltalte stefaren til kona si i Oslo tinghus. Avdøde Tor Kjærvik forsvarte mannen som ble drept..

Dagbladet - 1 time siden

Universitetet er rammet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert..

Dagbladet - 2 timer siden

Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak..

Dagbladet - 11 timer siden

Avslørt av viltkamera - skjønte ikke bæret

De to til tre siste åra har Wenche Bruu (75) fra Oslo hatt noen faste gjester på uanmeldt besøk..

Dagbladet - 12 timer siden

- Helt for jævlig med søppel

Renovatør Ole: - Ikke en politimann å se. Lurer på hva som skjer framover..

Dagbladet - 19 timer siden

33 anmeldt etter fester i Oslo

Politiet i Oslo brøt natt til søndag opp fire fester. 33 personer er anmeldt for brudd på coronaforskriften. Flere steder i landet har det vært festbråk i natt..

Dagbladet - 17 timer siden

Svensk ekspert innrømmer feil

Sveriges tidligere statsepidemiolog, Johan Giesecke, innrømmer at han tok feil da han uttalte at alle europeiske land kom til å bli like hardt rammet av pandemien..

Dagbladet - 19 timer siden

25 anmeldt etter fester i Oslo

Politiet i Oslo brøt natt til søndag opp tre fester. 25 personer er anmeldt for brudd på coronaforskriften..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt