P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:27

P4 - 14 jan. 20 kl. 23:30

- Oppdater windows nå!

Nasjonal sikkerhetsmyndighet går nå ut og ber alle norske bedrifter og nordmenn som har PC med Windows Microsoft om å oppgradere programvaren.
Årsaken er en sårbarhet med operativsystemet, som ble oppdaget av amerikansk etteretning..
Les mer på P4


Les mer om:
PC, Windows Microsoft

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppdater, windows
NRK - 14 jan. 20 kl. 23:29

NSM: Oppdater datamaskinen nå

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) gikk tirsdag kveld ut med en oppfordring på sine nettsider. De ber alle Windows-brukere oppdatere til nyeste versjon av Windows umiddelbart. Oppdateringen fra Microsoft tirsdag tetter et alvorlig sikkerhetshull..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 23:13

Varsko om «kritisk sårbarhet»: - Oppdater nå!

Amerikansk etterretning fant sikkerhetsfeilen norske myndigheter nå roper varsko om. Nå råder også norske myndigheter alle om å installere Windows' siste sikkerhetsoppdatering..

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:19

Anbefaler å oppgradere Windows

Brukere av Windows bør oppdatere systemet sitt så raskt som mulig. Det er oppfordringen fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet, NSM. Sikkerhetsoppdateringen kom i går, og lukker en kritisk sårbarhet knyttet til en fil.

VG - 14 jan. 20 kl. 23:46

Sikkerhetsmyndighetene anbefaler rask Windows-oppdatering

Nasjonal sikkerhetsmyndighet anbefaler at alle Windows-brukere gjennomfører sikkerhetsoppdateringen som kom i kveld..

Dagbladet - 06 mai 20 kl. 12:56

Oppdater deg på regjeringens mange humlearter

Vi tar en titt på naturens lurvete sjarmør i ukas «Miniminister», Flu Hartbergs forsøk på å lage en «My little pony»-versjon av Norges regjering..

Aftenposten - 09 jan. 20 kl. 06:08

Åtte ting du trenger å vite om håndball-EM

Kampene, motstanderne, tipsene. Oppdater deg på alt om årets håndball-EM..

P4 - 14 feb. 20 kl. 14:16

- Kle deg godt og sjekk værmeldingen

Oppdater deg på fjellvettreglene, sjekk værmeldingen og lær deg ditt eget utstyr, det er oppfordringen fra Røde Kors og Norsk folkehjelp..

VG - 13 mai 20 kl. 03:14

Wuhan: Vil coronateste 11 millioner på ti dager

Etter at det har blitt oppdater seks nye tilfeller av coronaviruset i Wuhan de siste dagene, varsler myndighetene at de vil teste alle byens innbyggere..

Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 00:30

Nasjonal sikkerhetsmyndighet oppfordrer til dataoppdatering

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) oppfordrer Microsoft Windows-brukere til å oppdatere den nyeste versjonen som ble tilgjengelig tirsdag kveld..

P4 - 05 juni 20 kl. 21:06

Helsedirektoratet sårbare for hacking

Da Norge stengte ned i mars, ble deler av kriseledelsen i Helsedirektoratet sendt på hjemmekontor med PC-er som var sårbare for hackerangrep. Det ble funnet 36 sikkerhetshull i Windows, og sju av disse ble betegnet som kritiske, i totalt 120 maskiner ansatte i direktoratet,, HELFO og Pasient- og brukerombudet brukte, melder NRK. Maskinene ble oppdatert etter kort tid, og feilen ble da rettet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november. Det opplyser Politidirektoratet til Dinside. ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1.

P4 - 30 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset. Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.

P4 - 45 minutter siden

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned. Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går. En pasient får respiratorbehandling..

P4 - 1 time siden

Kripos bistår i forsvinningssak

Kripos er nå koblet inn i forsvinningen til en 21 år gammel student i Hamar i sommer. Det melder NRK. Mannen ble sist sett på hybelen sin utenfor Hamar den 24.

P4 - 1 time siden

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 1 time siden

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover. Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene. I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.

P4 - 1 time siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 1 time siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 1 time siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 1 time siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt