P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 17:43

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:22

- Norge bør kutte bistandspenger til Afghanistan

- Norge bør kutte i bistandspengene til Afghanistan om de ikke tar imot asylsøkere som har fått avslag.
Det sier Frps innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim til NRK.
Afghanistan nektet å ta imot de tre Abbasi-søsknene da familien ble forsøkt tvangsutsendt fra Norge sist lørdag.
Norge ga i fjor rundt 800 millioner kroner i bistand til Afghanistan..
Les mer på P4


Les mer om:
Afghanistan, Frps, Helgheim, NRK, Abbasi, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, bør, kutte, bistandspenger, til, Afghanistan
Hegnar.no - 14 May 19 kl. 05:52

Anbefaler Norge å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler, ifølge en rapport som legges fram tirsdag..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 06:31

Rapport: Norge anbefales å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler, ifølge en rapport som legges fram tirsdag..

Aftenposten - 13 May 19 kl. 06:19

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

P4 - 13 May 19 kl. 05:30

Vil kutte profileringsstøtte

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner, fra dagens 231,5 millioner. Rapporten er utarbeidet av konsulentselskapet PwC og Oslo Economic, som mener at reduksjonen ikke vil få vesentlig negative konsekvenser. Men reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge mener kuttene vil være dramatiske og at forslaget er basert på et svært tynt grunnlag..

NRK - 14 May 19 kl. 08:54

Anbefales å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler. Det er konklusjonen i en rapport fra Nordisk ministerråds forskningssenter Nordregio. I rapporten sies det at Norden er en region med ambisiøs klimapolitikk..

E24 - 13 May 19 kl. 06:05

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

NRK - 14 May 19 kl. 05:59

Åtvarar mot tunge reiselivskutt

Fleire reiselivsaktørar åtvarar mot å kutte i profileringa av Noreg som reisemål. To rapportar konkluderer med kraftige kutt og omlegging av Innovasjon Norge. – Heilt feil å kutte i midlane, seier Beate Vik Hauge i Visit Nordfjord..

P4 - 14 May 19 kl. 05:25

- Norge bør kutte elbil-fordeler

Norge bør kutte elbil-fordeler og i stedet øker avgiftene på bensin- og dieselbiler. Det er konklusjonen i en ny nordisk klimarapport som legges fram i dag. Ifølge rapporten bør støtten til elbiler reduseres - samtidig som det blir dyrere å kjøre fossile biler - for det er det som vil få folk til å velge andre løsninger, som kollektivtransport, samkjøring - eller sykkel.

NRK - 19 Oct 19 kl. 01:57

Vestland må kutte halv milliard

Den nye Vestland fylkeskommune har 490 millioner kroner i underskudd og må kutte i neste års budsjett, skriver Bergens Tidende. Fylkesrådmannen foreslår å kutte skolefrokost, meningokokkvaksine, skolepsykologer og PC-er til elever i videregående..

P4 - 29 Aug 19 kl. 05:35

Frp vil kutte mer i eiendomsskatten

Regjeringspartnere KrF og Frp er ikke enige om videre skattekutt. Frp går nå inn for å kutte enda mer i eiendomsskatten selv om KrF mener handlingsrommet er brukt opp etter bompengeavtalen. Bård Hoksrud, som Frps representant i Stortingets finanskomité, sier til Klassekampen at partiet vil kutte mer i eiendomsskatten og at det er en prioritert sak for Frp i budsjettforhandlingene som nå pågår..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Høyeste avskoging på ti år

Avskogingen i Amazonas i år har vært den høyeste i regnskogen på ti år. Over 9700 kvadratkilometer har gått tapt i Brasil i år, viser nye tall brasilianske myndigheter offentliggjorde i dag. Det er et område større enn Rogaland fylke.

P4 - 30 minutter siden

Kvinne mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene ble mishandlet med blant annet en gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad i helgen. Hun skal også ha blitt slått, sparket og blitt tatt kvelertak på, opplyser politiet til NTB. Hun ringte selv og varslet politiet.

P4 - 30 minutter siden

- Vil gi færre jobber

SVs alternative budsjett som ble lagt fram i dag er en oppskrift på færre jobber. Det mener Høyre. Partiet reagerer på at SV vil øke skattene på norske arbeidsplasser og smøre dette tynt utover.

P4 - 30 minutter siden

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 1 time siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 1 time siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 1 time siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 1 time siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 1 time siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 1 time siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt