P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:38

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:22

- Norge bør kutte bistandspenger til Afghanistan

- Norge bør kutte i bistandspengene til Afghanistan om de ikke tar imot asylsøkere som har fått avslag.
Det sier Frps innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim til NRK.
Afghanistan nektet å ta imot de tre Abbasi-søsknene da familien ble forsøkt tvangsutsendt fra Norge sist lørdag.
Norge ga i fjor rundt 800 millioner kroner i bistand til Afghanistan..
Les mer på P4


Les mer om:
Afghanistan, Frps, Helgheim, NRK, Abbasi, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, bør, kutte, bistandspenger, til, Afghanistan
Hegnar.no - 14 May 19 kl. 05:52

Anbefaler Norge å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler, ifølge en rapport som legges fram tirsdag..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 06:31

Rapport: Norge anbefales å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler, ifølge en rapport som legges fram tirsdag..

Aftenposten - 13 May 19 kl. 06:19

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

P4 - 13 May 19 kl. 05:30

Vil kutte profileringsstøtte

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner, fra dagens 231,5 millioner. Rapporten er utarbeidet av konsulentselskapet PwC og Oslo Economic, som mener at reduksjonen ikke vil få vesentlig negative konsekvenser. Men reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge mener kuttene vil være dramatiske og at forslaget er basert på et svært tynt grunnlag..

NRK - 14 May 19 kl. 08:54

Anbefales å kutte elbil-fordeler

Norge anbefales å kutte el-bilfordelene og i stedet øke avgiftene på bensin- og dieselbiler. Det er konklusjonen i en rapport fra Nordisk ministerråds forskningssenter Nordregio. I rapporten sies det at Norden er en region med ambisiøs klimapolitikk..

E24 - 13 May 19 kl. 06:05

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

NRK - 14 May 19 kl. 05:59

Åtvarar mot tunge reiselivskutt

Fleire reiselivsaktørar åtvarar mot å kutte i profileringa av Noreg som reisemål. To rapportar konkluderer med kraftige kutt og omlegging av Innovasjon Norge. – Heilt feil å kutte i midlane, seier Beate Vik Hauge i Visit Nordfjord..

P4 - 14 May 19 kl. 05:25

- Norge bør kutte elbil-fordeler

Norge bør kutte elbil-fordeler og i stedet øker avgiftene på bensin- og dieselbiler. Det er konklusjonen i en ny nordisk klimarapport som legges fram i dag. Ifølge rapporten bør støtten til elbiler reduseres - samtidig som det blir dyrere å kjøre fossile biler - for det er det som vil få folk til å velge andre løsninger, som kollektivtransport, samkjøring - eller sykkel.

NRK - 05 Jun 19 kl. 20:13

Jensen: Frp skal være tydeligere

Frp vil jobbe for å stoppe bypakker, kutte i de bypakkene som finnes og være tydelige på at de er mot bompenger. Partiet vil i tillegg kutte mye i bompengegjeld..

P4 - 24 May 19 kl. 12:41

Solberg: - Norge har stort klimaansvar

Statsminister Erna Solberg sier Norge har et særlig ansvar for å bidra til å kutte klimagassutslipp. Det sa hun da hun i dag møtte klimastreikende skoleungdommer utenfor Stortinget. Solberg sier Norge som stor eksportør av olje har et stor ansvar.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 5 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 5 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 6 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 7 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 7 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 7 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt